Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

aynen canım haftaya ben de yapıcam o listeyi atıcam sana a aklımda
ok benim çok zamnım kalmadı 30 ocakta yada 1 şubatta doktora gitmem lazım[/QUOTE]
cnm sen bu listeye uyarsan bide spor 2 kilo garanti hem de yağdan:D ben de 67 lerde yapmıştım bunu iyi vermiştim belki bu noktayı da bu listeyle kırarım

ok benim çok zamnım kalmadı 30 ocakta yada 1 şubatta doktora gitmem lazım
cnm sen bu listeye uyarsan bide spor 2 kilo garanti hem de yağdan:KK70: ben de 67 lerde yapmıştım bunu iyi vermiştim belki bu noktayı da bu listeyle kırarım[/QUOTE]
kaç günlük liste peki onu kendime uyarlamam lazım yumurta haşlama yemiyorum çünkü haftaya pazartesiye kadar 68,90 olsam şükür dicem

cnm sen bu listeye uyarsan bide spor 2 kilo garanti hem de yağdan:KK70: ben de 67 lerde yapmıştım bunu iyi vermiştim belki bu noktayı da bu listeyle kırarım
kaç günlük liste peki onu kendime uyarlamam lazım yumurta haşlama yemiyorum çünkü haftaya pazartesiye kadar 68,90 olsam şükür dicem[/QUOTE]
canım ben ctesi leri kontrole giderdim bi hafta yapmıştım doktor devamedebilir misin dedi hayır dedim:d sonra bi hafta daha başka zaman yaptım bi hafta uy sen dediğim gibi spor da yap farkı görürsün yumurtayyı salatanın içine katsan da mı yiyemezsin

canım ben ctesi leri kontrole giderdim bi hafta yapmıştım doktor devamedebilir misin dedi hayır dedim:d sonra bi hafta daha başka zaman yaptım bi hafta uy sen dediğim gibi spor da yap farkı görürsün yumurtayyı salatanın içine katsan da mı yiyemezsin
asla yiyemem haşlama yumurta sofrada olsun oturamam istifra ediyorum . omleti de zor yiyorum uzun süre yiyememiştim mesela sen at ne yapabiliriz ona bakalım . spor sürekli olmuyor bnyo yapmak zor çünkü

evet asiri derecede baharatli ama ben cok baharat sevmedigim icin ona göre biseyler sectim ve gercekten cok güzeldi sectigim yemek. Hep tavuk agirlikli ama ve herseyin yaninda pilav var:KK70:
enfes olur bence baharata bayılırım . hele ki tavuk ile baharat bir arada ise offf :kk77:

:KK70: vallah ben hergün yesem yerim... bugün biraz erken cikcam isden cilt doktoruna terminim var dizimde kirmizi bi ben cikti bakalim neysmi korkmadim desem yalan olur vallah
kırmızı ben normal diyolar eşimde de çok çıkıyor bazen bende de çıkıyr tabi bir git aksatmamak gerekli.yarın haber ver ama

Menüm
Sabah
1 buçuk haşlanmış yumurta
1 domates
1 kk peynir
6 zeytin
2 tam buğday ekmeği
Maydonoz

Ara
Yarım porsiyon kazandibi

Öğlen
1 kase mercimek çorbası