- 18 Aralık 2016
- 5.583
- 8.360
- 118
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #255.201
tmm o zmn affedildinnyaaa normalde asla yemem ama bu iki gündür istiyorum ince 2 3 dilim yağ yerine koydum zaten yemem başka zararı çok bana..
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tmm o zmn affedildinnyaaa normalde asla yemem ama bu iki gündür istiyorum ince 2 3 dilim yağ yerine koydum zaten yemem başka zararı çok bana..
![]()
persembe persembe kazandibi cevizli sucukkMenüm
Sabah
1 buçuk haşlanmış yumurta
1 domates
1 kk peynir
6 zeytin
2 tam buğday ekmeği
Maydonoz
Ara
Yarım porsiyon kazandibi
Öğlen
1 kase mercimek çorbası
Haşlanmış karnabahar havuç
Haşlanmış et
Ara 1 parmak kadar cevizli sucuk
3 lt ye yakın su
Olmamış kuzum hem sucuj hem kazandibi canın çok çektiyse cuma ya da pazartesi günü tam porsiyon ye ama perşembe hiç olmamışMenüm
Sabah
1 buçuk haşlanmış yumurta
1 domates
1 kk peynir
6 zeytin
2 tam buğday ekmeği
Maydonoz
Ara
Yarım porsiyon kazandibi
Öğlen
1 kase mercimek çorbası
Haşlanmış karnabahar havuç
Haşlanmış et
Ara 1 parmak kadar cevizli sucuk
3 lt ye yakın su
tmm o zmn affedildinn![]()
Ölçülü yedim kız napim bi yerlerimmi şişsin. Adam gözümün önünde yiyip duruyopersembe persembe kazandibi cevizli sucukk
![]()
Sporumu yaptım erittim oniOlmamış kuzum hem sucuj hem kazandibi canın çok çektiyse cuma ya da pazartesi günü tam porsiyon ye ama perşembe hiç olmamış
Sporumu yaptım erittim oni
Yemeseydin 200 gram fazla verecektin
Ben diyet yapmasam bile hergün o kadar şeyi yiyemem nasıl yiyorlar anlamıyorum.Napayım kuzum adamın bana kastımı var anlamadım. Benim diyet yaptığımı biliyor ama her gün abur cubur, tatlı, cips, kola çileden çıkarıyor. Valla bir gün cinnet geçirecem o olacak.
Ooof of yiyor gıcık. Hem de kilo almıyor.Ben diyet yapmasam bile hergün o kadar şeyi yiyemem nasıl yiyorlar anlamıyorum.
Bendeki de öyle 1.79 boy tığ gibi zayıf herşey yiyor metabolizma çok iyi . Sende baska bisi at ağzına bitter al kendine mesela günde 4 kare yiyebilirsin böyle krizlerde kurtarıcı oluyorOoof of yiyor gıcık. Hem de kilo almıyor.![]()
Bitter alayım ben. Ama onun yediklerinden görünce canım istiyo yaaBendeki de öyle 1.79 boy tığ gibi zayıf herşey yiyor metabolizma çok iyi . Sende baska bisi at ağzına bitter al kendine mesela günde 4 kare yiyebilirsin böyle krizlerde kurtarıcı oluyor
Ölçülü yedim kız napim bi yerlerimmi şişsin. Adam gözümün önünde yiyip duruyo
cok iyi gidyrsn kuzumSabah
Kahvaltıdan önce 1 çbardigi kefir
1 yumurta, 30 gr kadar peynir , 2 hindi füme ve 3 ince dilim sucuktan omlet
2 dilim tam tahıl ekmek
2 yk kadar pekmez tahinli
Ara
Çay 1 minik kare bitter
Öğlen
150 gr kadar tavuj göğsü ızgara
Közlenmiş soğan ve taze soğan
Ara
Kahve 1 minik kare bitter
Akşam
Fırında 150 gr tavuk göğsü
Bol marul salata
2 kase ev yoğurdu
Ara
Yok
2lt den fazla su .
Spor yapacam ama misafir var annemde 15 dk da olsa yapma planım var
Benim 3 gündür yaptığım diyete benziyor protein çok tükettim bu hafta midem kaldırmıyor artıkArkadaslar her hafta bi diyetisyen menumu uyguluycam yarin buna basliyorum
Sabah 7.9 arasi
Istesigimiz kadar peynir az yagli
2adet gevrek veya etimek
Cig sebze
4 5 adet zeytin
Kuşluk 10.30 11.30 arasi
5 adet ceviz yaninda bal ve limon eklenmis ilik su
Oglen 13.00 14.00 arasi
Et veya tavuk veya balik istesigin kadar salata 2 adet gevrwk veya erimek
2. Secenek
Sebze veya kurubaklagil yemegi
3 4 kasik yogirt
2 dilim esmer ekmek
Ikindi 16 16.30 arasi
2porsiyon taze meyve
Aksam 18.00 19.00 arasi
Bol salata haslanmis 2 yumieta veya et veya tavuk veya balik veya peynir
2 adet yagsiz gevrek
Gece 1 bardak sut yaninda 4adet hurma
Arkadaslar gece sit ve hurma sut yapmasi icindi ben simdi gece öğünü yapmayacagim
1 lokma at ağzına yapacak birşey yok çok ıstiyorsa canın canından kiymetli değilBitter alayım ben. Ama onun yediklerinden görünce canım istiyo yaa![]()
Yarın nasıl yapacam bilmiyorumbu kocana
cok iyi gidyrsn kuzum![]()
yarin sabah normal kahvlti oglen corba izgara salata aksam da salata corba yapsan olmaz miYarın nasıl yapacam bilmiyorumprotein den ogg geldi