Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Burdayim iki gunluk gecmisi ojudum iki saat oldu.cok yogundum canim musafirlerim vardi uc aile..ev temuzke yemek hazirla derken.pestilim cikti
Cuma gunude musafirim var eltim benim oturdugum semtten ev almayi dusunuyorlar evlere bakmaya gelcekler.cuma gunude yogun olurum saat ikide diyetisyede kac cikacam ama ustumle tartilacam bi de regl ucuncu gunum zati bi kg fazlayim sonracima çocukların karne günü ordan oraya bayagi kopturacam..teyzesi kizim sinifta birinci sinavi yarin karnesi nasil olcak bakalim ins devami gelir..yarin musait oldugumda kg bildiririm saat 15 :00 ce
Maşallah kuzuna.:nazar: Başarılarının devamını dilerim. :KK25:

Cnm bnm sut kesılme noktasına kadar azaldı
Kekler kurtarmadı
Dun falan sut yapan ne varsa asırı yedım
Buyuk oglum grıp ve tonsıılıt kucuk oglum kulak enfeksiyonu ve tonsılıt
Ateslenıyorlar ağlıyorlar perısan oldum ben
@Bir garip bu yüzden spora katılım saglayamadım
Ceza neyse yapacagım

Keptıncım gırmeye calısacagım gıremezsem eger kılom 74.6
Çok geçmiş olsun canım. Allah şifa versin kuzularına

selam kızlar @Bir garip 45 dk tempolu yürüyüş 18 puan, 45 dakika jilian 27 puan toplam 45 puan eklermisin?
bu arada ben grupta çok fazla aktif olamadığım için çıkmak istiyorum o nedenle spor etkiliğinden beni silersen sevinirim hem sizede - puan kazandırmamış olurum
ayrıca diyete devam diyetisyene başlıyacağım 15 gün sonra isteyen olursa listeyi sizlerle de paylaşırım

Insallah diger arkadaslar iyi kilo vermissinizdir merakla bekliyorum hadi tartilin ya

keptin rahatsızmıs kuzumevde yatıyor işe gidememiş
:KK53::KK53::KK53:

canım en son ünide giydim ama o zamanlar 49.50 filandım :KK70:DD ben de unuttum ama şöyle göbeğim dümdüz bacaklarım ince açık renk kot hayal ediyorum bu aralar :KK70: kendimi onla motive ediyorum
bizim stajer kız 24 beden giyiyor canlı örnek gördüm karşımda sinirlerim bozuldu:kızgın:

dur kız yolun başı daha ne yprulması diyet konuşmaktan usanmak olmaz:süslü: bende öyleydim seni gaza getiryim dedim ama kendimi getirdim :KK70: şu listeyi de atmayı unutma haftaya yapacaz:KK8::KK8:

neyi varmış ki :KK43:[/QUOTE]
uf olmş:sus::sus:

kaptinn kaptinn geçmiş olsun kuzum. İnşallah herşey yolundadır. :dua:

kaptinn kaptinn canim gecmis olsun dikkat et kendine bebisine:emir_bebek::anne:

kaptinn kaptinn . Gecmis olsun cnm iyi bak kendine de bebise de :anne::KK200::anneadayı::dua:
sağolun kızlaaarrrrr:KK15:
kaptinn kaptinn in yokluğu belli oluyor kimseee yookkk :tokat:
:KK8::KK8:

bende öyle duymustum ama bu biraz büyüdü ciktigindan beri baya belirgin yani... evet bakalim ne dicek Doktor.. tamam canim haber veririm
kuzuum cok geçmiş olsun sana da ne dedi doktorrrr

Yaa geçer inşallah hemen
geçtiiii bileemm:KK35:
Yeni gordum msj kuzum ins yarin gidecem tek umidim ora artik kalori sayarakta yedim sadece kg koruyor onun anladim baba karatay diyet iyi geliyordu 4-5 saatte yiyerek verdiydim.birseyleri yanlis yaptim hep bide diyetisteninkni uygulayim bi

Canim tedaviyi cok cok istedigim icin geri geri gidiyorum cok stres oldumm bi ar an ince o heyecanı yasamak istiyorum ama yok resmen engeller cikiyor hayiisi bide kendimi kasmadan deneyim bakalimm bayagidir protein beslendim hep kg mu korumusti bak bir aydir proteini biraktim gibi 3kg aldim..bi yarin gidiyim saat 2:00 randevum vardi ne dicek aynimi liste
inşallah işe yarar kilo vermeye baslasan gersini sen getirirsinde önemli olan başlaman iştee

Cnm bnm sut kesılme noktasına kadar azaldı
Kekler kurtarmadı
Dun falan sut yapan ne varsa asırı yedım
Buyuk oglum grıp ve tonsıılıt kucuk oglum kulak enfeksiyonu ve tonsılıt
Ateslenıyorlar ağlıyorlar perısan oldum ben
@Bir garip bu yüzden spora katılım saglayamadım
Ceza neyse yapacagım

Keptıncım gırmeye calısacagım gıremezsem eger kılom 74.6
ya cok geçmiş olsun kuzum nasıl oldu minikler simdi :110::110:

inşallah işe yarar kilo vermeye baslasan gersini sen getirirsinde önemli olan başlaman iştee

ya cok geçmiş olsun kuzum nasıl oldu minikler simdi :110::110:
geçmiş olsundu :dua:

14. TAKİM 553. ETAP***

Bir garip (50,1///0%)
Favelayn (65///%)
munter (68.5///%)
UMEYYE(69.3///%)
orkide1453 (62.5///%)
lilipit (74.9///%)

14. Takim ortalamasi:

bizim stajer kız 24 beden giyiyor canlı örnek gördüm karşımda sinirlerim bozuldu:kızgın:

dur kız yolun başı daha ne yprulması diyet konuşmaktan usanmak olmaz:süslü: bende öyleydim seni gaza getiryim dedim ama kendimi getirdim :KK70: şu listeyi de atmayı unutma haftaya yapacaz:KK8::KK8:

neyi varmış ki :KK43:

ya cok geçmiş olsun kuzum nasıl oldu minikler simdi :110::110:[/QUOTE]
Gunaydin bebegim noldu senaa:dua::anne:

14. TAKİM 553. ETAP***

Bir garip (50,1///0%)
Favelayn (65///%)
munter (68.5///%)
UMEYYE(69.3///%)
orkide1453 (62.5///%)
lilipit (74.9/74.6/0.30/0.40%)

14. Takim ortalamasi:

68.3 :KK76::halay::KK73::rolleyes:
1 kilo gitti. Pazartesiden bu yana 1 buçuk kiloya yakın gitti. Hafta sonu davetteydim ondan 69.7 olmuştum. Artık kendi vücudumu çözdüm. Anladımki günde en az 2 saat spor yapmadan bu kilolar benden gitmeyecek :işsiz:

Back
X