Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

17-21 Şubat spor yarışması....

DOMATESLER :KK56:

Luluuu94 Luluuu94 :95
Favelayn Favelayn :
munter munter :38+47,5
orkide1453 orkide1453 :30
Buki_89 Buki_89 :

PATATESLER:super:
BitmeyenUmidim BitmeyenUmidim :30
UMEYYE UMEYYE :
SchonerDuft SchonerDuft :28
SekerPancarii SekerPancarii :25
GamzeK17 GamzeK17 :

Yürüyüş=>5dk 1
Egzersiz (bölgesel)=>5dk 1,5
Yürüyüş (tempolu)=>5dk 2
Dans=>5dk2,5
Leslie=>(5dk) 2,5
Jillian=>5dk 3
Callanetics=>5dk 2,5
Stepper=>5dk 3,5
Koşu=>5dk 3
İp atlamak =>20 tane 1puan
Cardio=>5dk 3
Hit cardio=>5dk 5
Eliptik=>5dk 4
Kondisyon bisiklet=>5dk 3
Yüzme=>5dk 3
Zumba=>5dk 3,5
Mekik=>15tane..1
Plank =>1dk..3puan
Şınav =>5tane..1puan
Squat => 10tane... 1,5puan
Sumo squat =>10 tane... 2puan
Twiat Stepper => 5dk2,5 puan
Fitness => 5dk =5puan

Kızlar çarşamba günü sonuçlar belli olacak....

Kaybeden takım 1 gün şeker orucu yapacak :KK62:
Kazanan takım 25 puan önde başlayacak En Büyük KK
Perşembe, Cuma vücut dinlenme günü :21:...

Not: Haftalık 100 puan sınırı vardır altında kalan cuma günü 1000 ip atlayacak :KK62:

Canım düşünüyorum ben de yapabilirmiyim diye :işsiz:

Canım araştırdım ama anlamadım tam olarak iki versiyonu var herhalde birinde bal pekmez falan ölçülü şekilde olmak kaydıyla serbest birindede yasak :işsiz:

:halay:

Krep varken ekmek niye :işsiz:

Aynen canım ama zamanla alışırsın

:KK70:

Güzel canım ama ben başlamadım ki daha
Bence bal veya pekmezden bir yk kasigini gecmicek çok mu tatli canin tatli cekerse kuru kayısı erik vs yenebilir yada yogurda tarcin veya sute tarçın ile gunu halkederiz bakalim ne kadar dayanacagim sanırım benim kan sekerim cok düşüyor du 15 gun kadar yapmistim sinirlerime bile dokunuyordu asabi olmustum dedigim gibi kendimi dizginlemeye calisacagim zaten diyette menumde asla tatli bal pekmez yok onun yerine kuru üzüm kayisi erik ve ceviz tarcin kefir yogurt vardi ins uygulsrsan güzel kg veririm ya

Kaçamağım yok bugun cok sukur dunde bi meyveler kacamagim oldu pancarim bugun 79,5 ciktim bide yarim gun süt detoksu yapıyorum yarin diyetisyene gidecegim ins eksi cikarim ..yiyorum yiyorum kg almiyorum :))) gerçekten dusunce gucu cok motive ediyor sen devam ediyormusun..

Napim kuzum 7.30 gibi yemek yedik karnım şişti doymadan kalktım üstelik . İdrarım da yanıyor üstelik :KK43: .sen naptın kuzu

Olur başlayalım yarın yarın başlıcam diye biraz gömdüm bugünden vedalastik kendileri ile :KK70:

Valla iyi geldi de üşüttüm kendimi :KK70:
Ay başka çeşidi yok mu sana göre bir el atalım yazık size hergun şehriye çorbası :KK70:
Idrae yanmasini bol su icerek atlatirsin canim bide ayagini sicak tut patik giy kuzu..
Ben evledikten sonra iki yil cekmistim bide 2,5 lt suya küçük cay bardagi uzum sirkesi koy taharetlen muhtis rahatliyon enfeksiyon temizliyor böyle agrin olursa muhakkak yapin kizlar dr tavsiyesi.kucuk cay bardagi sirke unutmayin..

:KK70: neler yedin sen ben paket ürün tükettim ama dag havası olunca kilo olmaz fazla azcık koştum yürüdüm ayakta durdum kalori yaktım hep
aman dikkat et kuzumm

ay atin valla dimates yapayim dedim 2 tane vardi salata yaptim :KK70:
mantar severim varsa yarin alacagim
sebze corbasi brokoli falanda severimde evde her zaman olmuyorlar. Buzlukta saklanip yapilir mi acaba
Cık her şey difrizde olmuyor . Çorba olmazsa olmaz sanırım sizde .kızlar bulur bence sana göre pratik çorbalar

munter munter canım aslında sende yapabilirsin sağlıklı olmak kaydıyla kurabikte yiyebilirsin... günaşırı ama... Hem konuşmuştuk biz bu sağlıklı kurabik olayını hani yapacaktın :sopa:
Sağlıklı kurabiye iyi oluyor da 1 taneden fazlası yine zarar aslında

Kizlar TLC kanala bi bakin kilolulari gösteriyor oac ayda nasil zayifladigini gosteriyor ustelik dr hepsine 1200 kalori diyet veriyor
Ağır yaşamlar dimi ben çok izledim onları şimdi evde tv yok diye izlemiyorum

Idrae yanmasini bol su icerek atlatirsin canim bide ayagini sicak tut patik giy kuzu..
Ben evledikten sonra iki yil cekmistim bide 2,5 lt suya küçük cay bardagi uzum sirkesi koy taharetlen muhtis rahatliyon enfeksiyon temizliyor böyle agrin olursa muhakkak yapin kizlar dr tavsiyesi.kucuk cay bardagi sirke unutmayin..
Onu yaparım canım bir şey daha var ama unuttum karbonat mıydı acaba bilmiyorum bezlerim var ona ütü vurup iç çamaşırına koyuyorum iyi geliyor. Bende bir bitmedi canısı antibiyotik bile kullandım ama bitmiyo

Napim kuzum 7.30 gibi yemek yedik karnım şişti doymadan kalktım üstelik . İdrarım da yanıyor üstelik :KK43: .sen naptın kuzu

Olur başlayalım yarın yarın başlıcam diye biraz gömdüm bugünden vedalastik kendileri ile :KK70:

Valla iyi geldi de üşüttüm kendimi :KK70:
Ay başka çeşidi yok mu sana göre bir el atalım yazık size hergun şehriye çorbası :KK70:
Bende evde tek basima oturuyom:deli:seviyom bazen yanlizligi:kahve: ayy niye kuzum üşüttün mü :dua:

Tarih tekerrür eder derler önce sen sonra ben inşallah sonra da sercan allahın izni ile
Esim istiyo her firsatta kizimin bebekligine doyamadik bi bebek olsa guzel olur diyo kazalar cogaldi derken bu ay hic korunmadik ve tam ovulasyon gunume denk geldi tesadüfen 2 kez :anne: aminn kuzum bu sefer saglikli sıhhatli insallah:dua:

Kaçamağım yok bugun cok sukur dunde bi meyveler kacamagim oldu pancarim bugun 79,5 ciktim bide yarim gun süt detoksu yapıyorum yarin diyetisyene gidecegim ins eksi cikarim ..yiyorum yiyorum kg almiyorum :))) gerçekten dusunce gucu cok motive ediyor sen devam ediyormusun..
Tek kacamagin meyve olsun selcanim:halay::eğlence: oo 7 ler gelmis hosgelmis insallah cok durmaz ve 6 lar gelir:KK71: evet kuzum ama kilo verdirmiyo sadece almiyorum aldigim hemen gidiyo sanirim cok takmak da kilo aldiriyo kilo almiyorum dedikce almiyorum gercekten:halay:

Sanırım üşüttüm birde enfeksiyon vardı zaten tekrarladı :KK43: ben sürekli kaldığım için sıradan geliyor bana ama iyi oluyor gerçekten
Ayağını sıkı giy kuzum çorabıni falan kalin tut hep ayaktan aliniyo
Hee kafami diiniyom acik:kahve:

:KK70: neler yedin sen ben paket ürün tükettim ama dag havası olunca kilo olmaz fazla azcık koştum yürüdüm ayakta durdum kalori yaktım hep

Cık her şey difrizde olmuyor . Çorba olmazsa olmaz sanırım sizde .kızlar bulur bence sana göre pratik çorbalar

Sağlıklı kurabiye iyi oluyor da 1 taneden fazlası yine zarar aslında

Ağır yaşamlar dimi ben çok izledim onları şimdi evde tv yok diye izlemiyorum
Abur cubur ve lavaş :sus:

Olsa şaşırmam yumurtlama günlerinde de korunmadik bu ay :KK57:
:rolleyes:
hayırlısı canım kendini hazır hissediyorsan ve durumunuz müsaitse zamanı gelmiş bence kızında büyümüş ;)
Bende evde tek basima oturuyom:deli:seviyom bazen yanlizligi:kahve: ayy niye kuzum üşüttün mü :dua:
Ayy arada yalnız kalmayı bende çok seviyorum :KK51:

Back
X