- 23 Haziran 2014
- 5.094
- 10.843
- 448
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #263.221
onu ısınma say
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
onu ısınma say
Ay benimki de bugun basladi yumurtlama dönemi yeni bitti basladi kasiklarim gaz dolu gibi ama gaz yoh belim de agriyo yine degisik haller geldi bana ama reglime daha 2 hafta varBenim geçen haftadan ağrıyor göğüslerimde öyle yumurtlama dönemi dedim geçtim ama onun ağrısı da yok karın ağrım da vardengem bozulmuş benim iyice .
senin niye ağrıyor peki
Ahahahahahhabendenmiiiii kiz kizlar yazdiya yoksa ben tuaf tuaf yanlis seylermi okuyom![]()
BU Hafta reglim benim . yumurtlama ağrısı sende ki demek . güzel değerlendir bari hazır kızında yok evdeAy benimki de bugun basladi yumurtlama dönemi yeni bitti basladi kasiklarim gaz dolu gibi ama gaz yoh belim de agriyo yine degisik haller geldi bana ama reglime daha 2 hafta var
Senin regl ne zaman![]()
bölümünü baştan ve sondan sileceksinKUZUM msj düzenle istersen![]()
O zaman hepimizin 3456890966543 puanı olur
Sekerli yumurtami anaaaa ne degisik ama bende cok degisik yemekler yedigim icin sasirmimyok canısı ben değilim ama babam şekerli yumurtayı çok sever eminim bunu da hiç duymadınız
tatlı ile acı biber yemeyi dene birde enfes oluyorSekerli yumurtami anaaaa ne degisik ama bende cok degisik yemekler yedigim icin sasirmim
mesela ekmegin üstüne Nutella sürüp Beyaz peynir koyarim yada Nutella ve salam yada Nutella peynir ve sucuk üclüsünden tost yaparim:)
Sekerli yumurtami anaaaa ne degisik ama bende cok degisik yemekler yedigim icin sasirmim
mesela ekmegin üstüne Nutella sürüp Beyaz peynir koyarim yada Nutella ve salam yada Nutella peynir ve sucuk üclüsünden tost yaparim:)
kesin güzel olur acili cikolata satiliyoya onun gibi biseydir herhalde:)tatlı ile acı biber yemeyi dene birde enfes oluyor![]()
ahahaha denemeni tavsiye ederim:)
Almayım benkesin güzel olur acili cikolata satiliyoya onun gibi biseydir herhalde:)
acılı çikolatayı bilmiyorum canısı ama efsane lezzet reçelle yicen içine peynir en son acı süs biberi ay canım çektikesin güzel olur acili cikolata satiliyoya onun gibi biseydir herhalde:)
Vereceğim kuzum inşallah. 64 olmaya çalışacağımmunter 66.6 /
UMEYYE 66.8/ bu hafta cok iyi kilo vermen gerkeli cuma bildirimini telafi edebilmen için
orkide1453 62.6
@06Derya 82.1 /
tugbaFB 72.00 /
SchonerDuft 71,90/
evet kızlar cumaya göre artı cıkan avr mı aranızda?
aaa oda güzeldir kesin ben onu deniyeyim ekmekle zaten harika:)Almayım beneşim de tahin helva ile peynir yer dene bak çok güzel diyor ama tahin helva ile ekmeğe daha yeni alıştım sandviç gibi favorim
![]()