Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Benim geçen haftadan ağrıyor göğüslerimde öyle yumurtlama dönemi dedim geçtim ama onun ağrısı da yok karın ağrım da var :KK43: dengem bozulmuş benim iyice .
senin niye ağrıyor peki
Ay benimki de bugun basladi yumurtlama dönemi yeni bitti basladi kasiklarim gaz dolu gibi ama gaz yoh belim de agriyo yine degisik haller geldi bana ama reglime daha 2 hafta var
Senin regl ne zaman:sus:

Ay benimki de bugun basladi yumurtlama dönemi yeni bitti basladi kasiklarim gaz dolu gibi ama gaz yoh belim de agriyo yine degisik haller geldi bana ama reglime daha 2 hafta var
Senin regl ne zaman:sus:
BU Hafta reglim benim . yumurtlama ağrısı sende ki demek . güzel değerlendir bari hazır kızında yok evde :D

çok şükür bgn de akşam oluyor biraz başım ağrıdı ama 2. gün bitti bikaç güne tam alışırım

yok canısı ben değilim ama babam şekerli yumurtayı çok sever eminim bunu da hiç duymadınız
Sekerli yumurtami anaaaa ne degisik ama bende cok degisik yemekler yedigim icin sasirmim

mesela ekmegin üstüne Nutella sürüp Beyaz peynir koyarim yada Nutella ve salam yada Nutella peynir ve sucuk üclüsünden tost yaparim:)

Sekerli yumurtami anaaaa ne degisik ama bende cok degisik yemekler yedigim icin sasirmim

mesela ekmegin üstüne Nutella sürüp Beyaz peynir koyarim yada Nutella ve salam yada Nutella peynir ve sucuk üclüsünden tost yaparim:)
tatlı ile acı biber yemeyi dene birde enfes oluyor :D

Slm kizlar bugun biraz moralim bozuk diyetisyene gitttim 2,5 kg gitmis ama hep kastan gitmiş uzuldum halsizlik var bi bide bulantidan yemeklerden yiyemedim ve sut yogurt ta icemedim bu iki bucuk kg yu hep sut detoksundan verdim kizlar bence sut detoksu yapmayin bende bir daha yapmicam kg kaybı degil kas kaybi oluyormus. UMEYYE UMEYYE poncikbirgelincik poncikbirgelincik aklinizda olsun sizleride uyariyim dedim..
Simdi yemek yemek icin kendimi zorlucagim listeyede tam uyacagim ins..

Back
X