Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

munter munter demisken bende menümü yazayim
Ac karbina 2 bardak limonlu su
Sabah:
1 yumurta
1 dilim ananas
1 dilim peynir
Bol maydanoz
10 badem

Ara:
Yesilcay + 2 gun kurusu

Oglen:
6 yk Kabak yemegi
Yogurt
1 dilim kepek ekmegi

Ara:
Tall latte

Aksam :
5 yk etli nohut
Salata
1 dilim ekmek yerim

Ara:
1 elma

Kizlar bugun bi cay yaptim kendime
Bi diyetisyenin onerdigi bi cay faydasi olursa sizede soylerim
aksamki ekmegi hala yemediysen yeme kuzum nohut zaten baklagil agir yemek ekmeksiz ye onu yogurdunu artir ekmek yeme . Cayi bana da soylersin sana zahmet canisi

yok canim aslinda aksam hamuisi yemek yoktu planimda ancak evse olunca yedim bir de benim en temek sorunum yemek yiyememem yani bana yemek yap ve ye desen inanki nefret ediyorum.elimin altinda ne varsa onla beslenmeye calisiyorum bu da bana kilo

Bende evde olunca oleyim canim zaten hafta sonu yine tam tamina istedigim gibi bi duzen kuramadim ama hafta ici masa basi iste calistigimdan hersey duzenli yemek saatlerim ictigim su felan

Hem burasi hem diyetisyen biraz da kebdinden dikkat edersin oldu bitti.

Bir de kalori sayma var belki biliyorsundur oda cok ise yariyor
evet asil o ise yariyor sanki bnde kisitlanmadgim.icin sen kac kalori.ile besleniyorsun

Bende evde olunca oleyim canim zaten hafta sonu yine tam tamina istedigim gibi bi duzen kuramadim ama hafta ici masa basi iste calistigimdan hersey duzenli yemek saatlerim ictigim su felan
yok canim demek istedgim.evde pogaca borek olunca demek istedim ben calisiyorum ama ogretmen oldgum icim yarim.gun genelde ama seni anliyorum jaftasonu herkesin problemi sanki benim esim evde olmuyor cogu zaman o yuzden haftasonu cok problem yasamiyorum

evet asil o ise yariyor sanki bnde kisitlanmadgim.icin sen kac kalori.ile besleniyorsun

yok canim demek istedgim.evde pogaca borek olunca demek istedim ben calisiyorum ama ogretmen oldgum icim yarim.gun genelde ama seni anliyorum jaftasonu herkesin problemi sanki benim esim evde olmuyor cogu zaman o yuzden haftasonu cok problem yasamiyorum

Bizim evdede hic eksik olmuyor canim annemler kizima bakiyor o nedenle bizde kaliyorlar onumde neler yiyolar bi bilsen ama cuma gunu tarti gununu dusunup engelliyorum kendimi sen de zamanla oyle yaparsin

Midem almıyor ki bisi yiyim regli haftam belki ondandır

Valla.merak ettik hemen olacak bir sey ise yapayım aksatmayım çarşamba günü fix menüm olsun

Apse olan yere
Bilmiyorum ki :işsiz:

cok tesekkur ederim en cok istedigim sey bu insallah birlikte veririz

cok tesekkurler :) insallah verecegiz

evet spor da yapiyorum zaten bnde beslenme yok spor var hic oturtamadim beslenmeyi hayatima
Hoşgeldin canım :KK54:
Tabi ki alalım seni domates lere :KK48:

sabah
limonlu ilik su 2 kayisi 1 tk pekmez

1 haslanmis yumurta
3 yk suzme yogurt
1 kk suzme peynir
1.5 dilim tb ekmegi
1 kapya 1 yedil biber
3 ceri domates
1 salatalik
1 ck bal
1 tk tereyag

ara
1 buyuk kupa sekersiz sutlu nescafe
1 hurma 5 findik 1 ceviz

aksam
1.5 kase vicdan corbasi
3 lokma koy ekmegi
1.5 porsiyon tavuk sote
bol salata

saglikli kurabiye yapacagim 1 tane yerim cayin yaninda
Afiyet olsun. Vicdanının sesini dinle vicdan çorbası iç şeker yeme :kk77: bende merhamet çorbası yapıcam :KK53:

Kurallari okudum ve kabul ediyorum oncelikle 1.66 boyunda ve 68.4 kilodayim hedefim 60 yani 8 kilo vermek istiyorum ogretmenim bu zamana kadar yapmadigim hicbir diyet kalmadi ama malesef her defasinda ya hep ya hic mantigiyla devam ettim su diyet bu diyet derken hem sabirsizlik hem kararsizlik bana kilo olarak dondu gruptan beklentim motive olmak ve buyul bir ciddiyetle kilo vermek
Hoşgeldin aramıza bizimle birlikte sağlıklı kilolar vereceksin inşallah.

Bizim evdede hic eksik olmuyor canim annemler kizima bakiyor o nedenle bizde kaliyorlar onumde neler yiyolar bi bilsen ama cuma gunu tarti gununu dusunup engelliyorum kendimi sen de zamanla oyle yaparsin
cok haklisin zaten irade olmazsa hicbisey olmaz

Bilmiyorum ki :işsiz:

Hoşgeldin canım :KK54:
Tabi ki alalım seni domates lere :KK48:
nasil oluyor ben tam blmiyorum da:)

saat 11:00 gibi kahvaltı
1 bardak süt
1 elma
ara
sütlü kahve
öğlen
2 tabak çorba
2 yk kdar diyelim bulgur yememem gerekiyordu kabul ediyorum dimi munter munter
kuru mor soğan
ara
türk kahve
4 çiğ badem
Akşam
1 meyve yerim yanına süt ve 5 çiğ badem bana yeter
Afiyet olsun :kk77:

hosgeldin canimm

munter munter demisken bende menümü yazayim
Ac karbina 2 bardak limonlu su
Sabah:
1 yumurta
1 dilim ananas
1 dilim peynir
Bol maydanoz
10 badem

Ara:
Yesilcay + 2 gun kurusu

Oglen:
6 yk Kabak yemegi
Yogurt
1 dilim kepek ekmegi

Ara:
Tall latte

Aksam :
5 yk etli nohut
Salata
1 dilim ekmek yerim

Ara:
1 elma

Kizlar bugun bi cay yaptim kendime
Bi diyetisyenin onerdigi bi cay faydasi olursa sizede soylerim
Afiyet olsun. Bencede kurubaklagilin yanına ekmek yemesen daha güzel olur.

Back
X