- 29 Ekim 2016
- 1.525
- 2.824
- 133
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #264.161
bızde ogrenıcez takım ısını artıkBnde cok yabamciyim takimlara hep duyuyordum ama o yuzden durmadan soru sordum:)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bızde ogrenıcez takım ısını artıkBnde cok yabamciyim takimlara hep duyuyordum ama o yuzden durmadan soru sordum:)
aynenn ya bu nadil cenedirsen yokken coştu buralar
![]()
bnde cok zor yetisiyorum her gun boyle mi buralar ne guzel :)ayy bu needir 256 mesaj mi olur basladim okuyayim diye ama yok okuyamayacagim![]()
ben onu cok zor yapiyorum cidden hatta matematigim cok kotudur hep yankis yapiyorum oysa cok basit yaniayy insan takım içi konusunca kimseler görmüyo diye düşünüyo bak dısardn okuyanlarda varmş
bana soruluyo bn cvplıyorum sucsuzum
sora sora öğreniceksinhele yarın üzde hesaplama yi öğrenirkn görcm ben sizi
![]()
Evet bu kez hayalleei etelemek degil gerceklestirmek var cok disiplinli olmaliyiz:)Ayyy yeni arkadaslarimiz gelmisler hos gelimissiniz :)) simdi daha cok motivasyon olacagiz kizlar herkes yaza kadar hedeflerine hayallerimize ulasacagiz ins hayal olarak kalmiyacak gidecek bu kg lalar terk etmeyin burayi bizi buzden baska kimse anlamaz birbirimize destek olacagiz oldumu canisilarr
yarisma suresi dolmus kuzummmkuzum gördüm tarifini katılsana kız ödül pro üyelik sanırım ama emin değilim ben istiyodumda uğraşamadım yaa
ohh tabi regl de oldun gitsin kilolar
teşekkür ederim kuzum bende hiç yemem kabak falan bi ara anneme diyim de deneyelim
akşam kötü olmuş canım
afiyet olsun canım beğendimm
ay bende yapmak isterim ama sanırım bunu yutamam
beğendim canım afiyet olsun
afiyet olsun canım güzel
şehriye salatası yapıcam bende kuzum ctesi misafir gelicek değişik olsun dedim ilk kez denicem içinde turşu falan var ben yemem bi tarif buldum inşallah güzel olur ama benimki tavuksuz
anammm 3 lahmacunnnnn hemide akşamolmamışş
günaydın kuzummm
börek biraz fazla olmuş gibi geldi canım afiyet olsun
bende girmek istiyorum @Bir garip bizi alır mısın canım
canım nerde doğu göreviniz bende belkim seneye giderim doğuya nişanlım doğu görevinde![]()
yok cnm bugun coşmuşsunuzbnde cok zor yetisiyorum her gun boyle mi buralar ne guzel :)
ben onu cok zor yapiyorum cidden hatta matematigim cok kotudur hep yankis yapiyorum oysa cok basit yani![]()
kuzum yazıcm yazamadım sana bi . cok sevindim tedaviye başlıcakmıssınızAyyy yeni arkadaslarimiz gelmisler hos gelimissiniz :)) simdi daha cok motivasyon olacagiz kizlar herkes yaza kadar hedeflerine hayallerimize ulasacagiz ins hayal olarak kalmiyacak gidecek bu kg lalar terk etmeyin burayi bizi buzden baska kimse anlamaz birbirimize destek olacagiz oldumu canisilarr
öncelikle hosgeldin canimbende bugunku menumu paylasayım ozaman
sabah:1 bardak sutle 6 kasık kflex
oglen 3 mınık bıber dolması bol yogurt ve 1 bugday ekmegı
aksamda 1 kase mercımek corbası salata ve 1 dılım ekmek olucak
gun ıcınde en az 2.5 lt su ıcıyorum.
geçen haftaki kilondan bu haftaki kilonu cıkartıyosun cıkan sonucu 100e bölüp geçen haftaki kilona bölüyosun bu kadar basittttbnde cok zor yetisiyorum her gun boyle mi buralar ne guzel :)
ben onu cok zor yapiyorum cidden hatta matematigim cok kotudur hep yankis yapiyorum oysa cok basit yani![]()
Sekee hapa basladigimda 15 gun sağlıklı beslenemedim bulantim cok olmuştu herseyden diksinmistim sebze yemeginde yogurt ne yiyemedim ama cok zorladim bu surecte kg veremedim sonra yürüyüş ne yaptim bi perşembe gunleri sut detoksu yarim gun yaptim iste sonucu goruce çok sevinmistim..menulerimi aksam paylasiyimmi ara ogunleri mesala onlari tam oturtamadim ne misafirlige gitmeyi ne misafir kabul etmeyi düşünmüyorum uyku duzensizligide var artık onuda duzene sokmayı planlıyorum..
Esim gelsin onun telinden sana diyet listemi atiyim olurmu ona ins ins tam uymayi istiyorum artik kglarim gitsin sagligimda duzene girsin ins..
etmeyi düşünüyorum götürmezse nişanlım bakcaz duruma göresonrasında calışcan mı devam etcen mi
sağol canım benim yaa inşallah vericem geldikleri gibi gidiceklercanim hepsi hayirli olsun. Yalniz kapaliyim kilo versem ne deme vucut senin ve daima fit olmalisin. Evleneceksin bebek olacak fit anne olacaksin. Bugunden itibaren az yiyeceksin. Dikkat edeceksin dugune ladar verebildiginin en iyisini vereceksinn
gercektenmıöncelikle hosgeldin canim
sabahlari kornfalks yemessen cok daah iyi olur kalori acisindan cok yüksek 6 kasik demissin bir kasik 20gr yapar yani 120 gr kornfalks yemis oluosun ve 100 grami 400 e yakin senin kahvaltin 600 kalori Kadar etmis oluyo... inan okadar kaloriye kactane omlet yumurta vs yiyebilirdin hem daha tok tutardi...
bu takimda ögrendigim birseyi daha diyeyim mercimek corbasi zaten ekmek yerine gectigi icin o corbayi hep ekmeksiz yemek:)
evet yaa bugün sondu önümüzdeki ay konsepte göre bende katılmayı düşünüyorum kesin ben birinci olurumyarisma suresi dolmus kuzummm
prolugu kacirfim![]()
gercektenmı
diyetisyene gittiğim zamanlarda kahvaltı yapamadıgımda bunu verıyodu.mercımek corbasını cok masum sanıyodum ben yaaöncelikle hosgeldin canim
sabahlari kornfalks yemessen cok daah iyi olur kalori acisindan cok yüksek 6 kasik demissin bir kasik 20gr yapar yani 120 gr kornfalks yemis oluosun ve 100 grami 400 e yakin senin kahvaltin 600 kalori Kadar etmis oluyo... inan okadar kaloriye kactane omlet yumurta vs yiyebilirdin hem daha tok tutardi...
bu takimda ögrendigim birseyi daha diyeyim mercimek corbasi zaten ekmek yerine gectigi icin o corbayi hep ekmeksiz yemek:)
götürse de güzel götürmese de güzel bilemedm su an vallacanım sabah yada akşam paylaşabildiğinde paylaş ve dediğin gibi motiveni düsürecek ne varsa yapma yaptırma kabul etme misafir falan gidecek o kilolarrr listeyide atarsın ttam anlamıyla uyarsın
etmeyi düşünüyorum götürmezse nişanlım bakcaz duruma göre
sağol canım benim yaa inşallah vericem geldikleri gibi gidicekler![]()
1 tane yiceksen olurr bnce sorun yokne söyleyeyim öğlen yemeğine kızlar 1 lahmacnu bide çorba olur mulahmacun da çok kokuyor bu arada sabah ekmek yemedim tavuk yemekten de
![]()
benim hayatım olmuş belirsizlik bakalım zaman ne gösterecekgötürse de güzel götürmese de güzel bilemedm su an valla
1 tane yiceksen olurr bnce sorun yok
kokar evet hemde bayaabenim hayatım olmuş belirsizlik bakalım zaman ne gösterecek
kokmaz mı![]()
AYY mşallah benim alt karın top gibiGitti canım zaten büyük ölçüde normal insanlar gibi göbeğim var dümdüz olmasına az kaldı inşallah
Hoşgeldin canım
Hoşgeldin canım
sporlara puan belirledik beş gün yarışıyoruz kendi aramızda Kaybeden takıma ceza veriyoruz
Alalım hemen cumartesi başlıyor yarışma
Farketmez canım
Tabiki de
![]()
eşim ve arkadaşı 19 :00 da işten çıkıyor onların evi daha yakın börek yapınca gelin beraber yemek yiyelim demiş eşimde ok demiş birdekdaın çalışıyor işten gelmiş pattadanak gittik ben öyle takılmam tam bizim kafadalar kadında mahçup oldu gibi erkekler iştecanim cok tsk ederim. Ben buraya gelmeden mercimekleri hasladim hep dagildi borrek yapacagim onlarla
ben anlamadim sizi davet edip sadece borek mi ikram etti
Allah imm negatif 16 hafta sonra bebissss
vok sevindim cnm. Ikinizde cansiniz ikinizde cok seviliyorsuniz. Ikiniz olmadanda 14. takim 14. takim olmaz @SekerPancariikaptinn
![]()
ayy selcan inşllah biz verelim onlr vermesede olurAyyy yeni arkadaslarimiz gelmisler hos gelimissiniz :)) simdi daha cok motivasyon olacagiz kizlar herkes yaza kadar hedeflerine hayallerimize ulasacagiz ins hayal olarak kalmiyacak gidecek bu kg lalar terk etmeyin burayi bizi buzden baska kimse anlamaz birbirimize destek olacagiz oldumu canisilarr
aminnnnkuzum yazıcm yazamadım sana bi . cok sevindim tedaviye başlıcakmıssınızinşallah rabbim size de nasip etsin mis kokulu birer evlat
![]()
SchonerDuft
@tgb1907
lahmacun öyle ayran çorba ekmek yememişsin zaten tavuk gelse yanında patetes ve pilav olcak onlar daha çok cızne söyleyeyim öğlen yemeğine kızlar 1 lahmacnu bide çorba olur mulahmacun da çok kokuyor bu arada sabah ekmek yemedim tavuk yemekten de
![]()
yok malesefffkokar evet hemde bayaabalkon fln yok mu orda yersn sonra dişlerini fırcalarsn
![]()
kıymalı pide söylücem lahmacun kokarrAYY mşallah benim alt karın top gibi
eşim ve arkadaşı 19 :00 da işten çıkıyor onların evi daha yakın börek yapınca gelin beraber yemek yiyelim demiş eşimde ok demiş birdekdaın çalışıyor işten gelmiş pattadanak gittik ben öyle takılmam tam bizim kafadalar kadında mahçup oldu gibi erkekler işte
ayy selcan inşllah biz verelim onlr vermesede olurbizim tedaviler önemli @tgb1907 de versin onunda transferi var
aminnnn
lahmacun öyle ayran çorba ekmek yememişsin zaten tavuk gelse yanında patetes ve pilav olcak onlar daha çok cız