- 21 Ağustos 2016
- 7.526
- 12.451
- 248
- 31
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #264.341

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cnm bunu sen mi olusturdunbiraz fazla yag icerikli mi ben oek blmiyorum gerci emziren anne menulerini cnimEmziren anne menüsü
8:45
1haşlanmış yumurta 2haşlanmış yumurta beyazı (eşim yemiyor hep bana kalıyor)
1,5 dilim t.b ekmekle tost kaşarlı
5zeytin
2tk çökelek
2tk tahin pekmez
2 tk fıstık ezmesi
11:10
1kuru incir
2ceviz
13:10
Bir tabak karnabahar yemeği (Sebzeli börülce li)
Havuçlu yoğurt
Şekersiz hoşaf
14:15
Eltigilde çaydayım bir bardak çay bir avuç çiğ fıstık
16:40
Yarım bardak tarçınlı süt +1avuç çiğ badem
18:45
4tane küçük krep
1yk ıspanak
1yk közlenmiş biber
1yk yoğurt
1yk çökelek
1tk Susam ezmesi
1tk fıstık ezmesi
Muz
2zeytin
2ceviz
Evet utanarak söylüyorum ki üstüste herşeyi yiyorum ve yeme isteğim hiç bitmiyor o yüzden benim için diyetisyenler çözüm olamaz diye düşünüyorum ama bir endokrin uzmanına görünebilirim. Bunun için de şu günler çok uygun değilim 2 küçük bebek onlara bakamayan 2 bakıcı birde okula giden oğlum var. Bana D vitamini Doğum sonrası kadın Doğum uzmanı vermişti ayrıca calsiyum hapları ve başka bazı vitaminler ama D vitamini kullanmanın emzirirken çok uygun olmadığını okumuştum bu nedenle kullanmadım. Bu kadar yemenin sağlıklı bir açıklaması yok gibi. Biraz daha idare edip bebeklerin yanında kalacak aklı başında birilerini bulunca bende sağlık kontrolleri yaptırmalıyım. Ve umarım bu durumdan toparlanabilirim zira hayatımın sonuna kadar şişman kalmak istemiyorumcnm 5 bin kalori mi diosun bu inanilmaz fazla bisey hemde inanilmaz lutfen dikkat et bak simdi ben de oleydim inanki yarim kilo baklavayi gece iykumdan uyanip yedgimi mi desem tv karsisinda bir kavonoz findik ezmesi yedgimi mi 3 lahmacunun ustune 3 dilim pasta yedigimi mi snra doyetisyene gitmeye karar verdim ama isin asil kismi bu degil ben hep gderim diyetisyene listekere de asla uymam ona bahsettim adam ayni zamanda endokirin uzmaniydi bana edi ki vucudunun zerre kadar sekere ihtiyaci yok bir kazan serbetin yaninda dursan suan bana misin dememn lazim dedi ve probiyotik verdi o proboyotik beni cok kesti snra d vitamjni takviyesi de aldik bu da sekerini keser dedi ve kesti cidden simdi en sevdgim tatli sadece bitter cikolata veya kayisi
canm sen meyve de mi yemiyorsun bu tarz diyetler bnde yaptim ama vucudun sanirim gun icinde her besin grubundan besinlere ihtiyaci var birini ye dgerini yeme vucuda kriz giriyor sanirim vcudumuzun da bir sistemi var bnde cok denedim cnku ama olmadi vucut istedi meyve bile olsa
insallah kavusursun bebegine:)
bnce meyve yenmeli arkadaslar yoksa karbonhidratlara saldiricaksiniz:)
benim de affedemwdigim seyler ararsinda gelir en kaliteli urunler madem diyet bozcam boyle seyler icin bozayim derim hep iyi yapmissin cnm vermekle:)
Maşallah canım benim dengem çok bozulmuş reglim bile tuhaf leke geliyor ve ben yine kimyasal yaşıyorum mu acaba korkusunu yaşıyorumCnm inan bu hafta hic kabizlik yasamadim ben
Benim pekmez ve bal arı sütü içmem lazım ama tedavim içinEki Görüntüle 2114779 kizlar bu sekilde yapiyorum
Bu nasıl menü böyle yemek saatleri nasıl buna çeki düzen vermen lazım kısır da gözümden kaçmadıSabah 6:30 bi yk bal yemezdim sekerim dustuki heral elim ayagim titredi
10:00 da kuru erik su
11:30 da 2 dilim ekmek iki haşlanmış yumurta peynr zeytin sekersiz kuşburnu cay (ev yapimi)
14:30 da 4 yk kisir
17:30 da etli bamya yemegi salata kefir sekersiz kasiyi erikli hosaf
2,5 lt su olur
21:00 gibi iki ceviz yerim bol su
(Daha erken saatlere uyacagim)
Dolma dışında güZel olmuş .Sabah
1dilim peynir
2haslanmis yumurta
2adet kuru kayisi
2bardak sekersiz cay
Ara ogun
Turk kahvesi
Ölen
3kasik barbunya
1kabak dolmasi
Yarim kase yogurt
Araogun
Yarim elma
Aksam
Haslanmis tavuk(biraz fazla kacirdim galiba)
1kase salata
Iki bardak yesil cay
1saat tempolu yuruyus..(7km)
Aksam baska bisey yemiycem.
Açım ama yemicem 1 bardak süt içerim belki o kadarAksam acikmaz misin canim gerci cuma diye sanirim
Salata yasak bağırsaktan dolayı yemiyorum canım öğlen de içince canım istemediSenin menude güzel aksam bi kase çorba icseydin salata yeseydin bari kuzu sen doydunsa iyi
Sen demezsen dikkat etmemiştim akşam ki meyve iptal o zaman .canm meyve agirlikli olmus ikindide meyveyle yogurt veya ceviz badem kombinlersen hem tok tutar hem yag yakar
onu bana sor nefrer esiyorum sadece yemek yuzunden diyet yapmk istemiyorum oglene ayri aksama ayri
kahvaltin biraz gece kalmis sanki cnm metonun calismasi acisimdan sabah ve aksamini sevdim:)
Ok canısı@kaptinn@SchonerDuft netim cekmiyo kvdeyim burda oldugumu belli etmek için beğeniyorum takipteyim yanjj
Az olmuşSabah
2 yumurta
Peynir
Zeytin
2_3lokma ekmek
Yeşillik bol
Ara
Yeşil çay
1 havuç
Akşam
Dolu bir kase tarhana
1 kase nohut
Bol salata
Çay
Okurken yoruldum kız ne çok yemişsinEmziren anne menüsü
8:45
1haşlanmış yumurta 2haşlanmış yumurta beyazı (eşim yemiyor hep bana kalıyor)
1,5 dilim t.b ekmekle tost kaşarlı
5zeytin
2tk çökelek
2tk tahin pekmez
2 tk fıstık ezmesi
11:10
1kuru incir
2ceviz
13:10
Bir tabak karnabahar yemeği (Sebzeli börülce li)
Havuçlu yoğurt
Şekersiz hoşaf
14:15
Eltigilde çaydayım bir bardak çay bir avuç çiğ fıstık
16:40
Yarım bardak tarçınlı süt +1avuç çiğ badem
18:45
4tane küçük krep
1yk ıspanak
1yk közlenmiş biber
1yk yoğurt
1yk çökelek
1tk Susam ezmesi
1tk fıstık ezmesi
Muz
2zeytin
2ceviz
Spor candır amaKizlar yaa ben eve geldim yattim spor yapicak hic mi hic halim kalmadi yürüyerek geldim sadece
En son resim dışındakilere katılyorum
Şişman kalmak istemiyorum dedin ya sen yaparsın işte önemli olan fit olma isteği ve sen bunu istyorsun.Evet utanarak söylüyorum ki üstüste herşeyi yiyorum ve yeme isteğim hiç bitmiyor o yüzden benim için diyetisyenler çözüm olamaz diye düşünüyorum ama bir endokrin uzmanına görünebilirim. Bunun için de şu günler çok uygun değilim 2 küçük bebek onlara bakamayan 2 bakıcı birde okula giden oğlum var. Bana D vitamini Doğum sonrası kadın Doğum uzmanı vermişti ayrıca calsiyum hapları ve başka bazı vitaminler ama D vitamini kullanmanın emzirirken çok uygun olmadığını okumuştum bu nedenle kullanmadım. Bu kadar yemenin sağlıklı bir açıklaması yok gibi. Biraz daha idare edip bebeklerin yanında kalacak aklı başında birilerini bulunca bende sağlık kontrolleri yaptırmalıyım. Ve umarım bu durumdan toparlanabilirim zira hayatımın sonuna kadar şişman kalmak istemiyorum
Canım menüleri ayrı yazıyoruz o 3 dolmayı bugünlük gormezden gelcemKizlar ben gec kaldim ya cocukla ugras blasik topla anca gelebildim.
Sabah bir bardak sutle kflex
Oglen 3 biber dolmasi yogurt 1 dilim tb ekmek
Aksam 1 kase mercimek corbasi ekmek yemedim (Buki_89 seni dinledim)ama azcik tahin helvasi yedim
Esimle ciktik yarim saat yuruyus yaptik geldik simdi bebisimi uyuttum uzandim.baska spor yapcak hal kalmadi ya![]()
oncelikle umarim butun bunlar duzene girer cok uzuldum surumunu tahmin edebliyorum hersey ic ice gecmis gbi ama seker sekeri doguruyor cnm bnde arka arkaya yiyordum bir sekilde vucudumum tum meknizmasini bozmustum ama kendine guven once sorunlarini halletmekten basla snra da bir doktora gerekli tahililler yapisin sende baslarsin biryerden diyetisyenler cozum olmuyor evet ben sadece motive oluyorum ama sagolsun o gittigim diyetisyenim endokrincoydi ve beni o duzeltti diyeblirimEvet utanarak söylüyorum ki üstüste herşeyi yiyorum ve yeme isteğim hiç bitmiyor o yüzden benim için diyetisyenler çözüm olamaz diye düşünüyorum ama bir endokrin uzmanına görünebilirim. Bunun için de şu günler çok uygun değilim 2 küçük bebek onlara bakamayan 2 bakıcı birde okula giden oğlum var. Bana D vitamini Doğum sonrası kadın Doğum uzmanı vermişti ayrıca calsiyum hapları ve başka bazı vitaminler ama D vitamini kullanmanın emzirirken çok uygun olmadığını okumuştum bu nedenle kullanmadım. Bu kadar yemenin sağlıklı bir açıklaması yok gibi. Biraz daha idare edip bebeklerin yanında kalacak aklı başında birilerini bulunca bende sağlık kontrolleri yaptırmalıyım. Ve umarım bu durumdan toparlanabilirim zira hayatımın sonuna kadar şişman kalmak istemiyorum
lminicikti amaCanım menüleri ayrı yazıyoruz o 3 dolmayı bugünlük gormezden gelcem![]()
Cık minik bile olsa onda pirinç var içinde diyet döneminde tuketmedigin gıdalar arasına alırsan iyi olur daha hızlı kilo verirsinlminicikti ama![]()
Haklisin son olsun buCık minik bile olsa onda pirinç var içinde diyet döneminde tuketmedigin gıdalar arasına alırsan iyi olur daha hızlı kilo verirsin
Kuruyemis mi çok olmuşcnm bunu sen mi olusturdunbiraz fazla yag icerikli mi ben oek blmiyorum gerci emziren anne menulerini cnim
Cumartesi den itibaren söyle canımKizlar bnde yarim saat karsiyo yaptim siz yazmiyoruz deyince soylemedim 20 dk da yurudum
Çok değil kız krep arasına 1yk koydum çeşit çeşit sardım yedim yazınca çok duruyor amaMaşallah canım benim dengem çok bozulmuş reglim bile tuhaf leke geliyor ve ben yine kimyasal yaşıyorum mu acaba korkusunu yaşıyorum
Benim pekmez ve bal arı sütü içmem lazım ama tedavim için
Bu nasıl menü böyle yemek saatleri nasıl buna çeki düzen vermen lazım kısır da gözümden kaçmadı
Dolma dışında güZel olmuş .
Açım ama yemicem 1 bardak süt içerim belki o kadar
Salata yasak bağırsaktan dolayı yemiyorum canım öğlen de içince canım istemedi
Sen demezsen dikkat etmemiştim akşam ki meyve iptal o zaman .
Ok canısı
Az olmuş
Okurken yoruldum kız ne çok yemişsin
Spor candır ama
En son resim dışındakilere katılyorum
Şişman kalmak istemiyorum dedin ya sen yaparsın işte önemli olan fit olma isteği ve sen bunu istyorsun.
Ben 2 bakıcı olayına takıldım niye 2 bakıcı
Bu saatte haKizlae ben uyur iyi geceler herkese
Evet canısı böyle şeyleri de canın çok çekiyorsa hafta sonu gündüz tüket listeye yansımaz hemi de soğumamış olursun diyettenHaklisin son olsun bu![]()
Krep yedin demek onu gözden kaçırmışım yine de çok ama emziriyon diye bisi diyemiyomKuruyemis mi çok olmuş
sürekli acıkıyorum bugünlerde psikolojik değil bildiğin acıkıyorum biraz bişey attımmı ağzıma geçiyor
Cumartesi den itibaren söyle canım
Çok değil kız krep arasına 1yk koydum çeşit çeşit sardım yedim yazınca çok duruyor amahem biliyosun ben çok yerim
![]()
Krepim çok masum bi kereEvet canısı böyle şeyleri de canın çok çekiyorsa hafta sonu gündüz tüket listeye yansımaz hemi de soğumamış olursun diyetten
Krep yedin demek onu gözden kaçırmışım yine de çok ama emziriyon diye bisi diyemiyom
Test yapsanKızlar gebeliğin 2 3 haftaların da karın ağrısı olur mu ben tırsmaya başladım arada başım dönüyor karnım biliyorsunuz kaç haftadır geçmedi bugün regli oldum dedim ama peçeteye geliyo ya da hiç gelmiyo ya pembe geliyo ilk gelen kahve rengi idi bir kere daha koyu kırmızı geldi . Kistmi var acaba ya napcam bıktım kaç haftadır çekiyorum
Nasıl ki krep yulaf kepeği ile mi yaptınKrepim çok masum bi kere![]()