Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

images (9).webp

:KK70:

Emziren anne menüsü
8:45
1haşlanmış yumurta 2haşlanmış yumurta beyazı (eşim yemiyor hep bana kalıyor :ruh:)
1,5 dilim t.b ekmekle tost kaşarlı
5zeytin
2tk çökelek
2tk tahin pekmez
2 tk fıstık ezmesi

11:10
1kuru incir
2ceviz

13:10
Bir tabak karnabahar yemeği (Sebzeli börülce li)
Havuçlu yoğurt
Şekersiz hoşaf

14:15
Eltigilde çaydayım bir bardak çay bir avuç çiğ fıstık

16:40
Yarım bardak tarçınlı süt +1avuç çiğ badem

18:45
4tane küçük krep
1yk ıspanak
1yk közlenmiş biber
1yk yoğurt
1yk çökelek
1tk Susam ezmesi
1tk fıstık ezmesi
Muz
2zeytin
2ceviz
cnm bunu sen mi olusturdunbiraz fazla yag icerikli mi ben oek blmiyorum gerci emziren anne menulerini cnim

cnm 5 bin kalori mi diosun bu inanilmaz fazla bisey hemde inanilmaz lutfen dikkat et bak simdi ben de oleydim inanki yarim kilo baklavayi gece iykumdan uyanip yedgimi mi desem tv karsisinda bir kavonoz findik ezmesi yedgimi mi 3 lahmacunun ustune 3 dilim pasta yedigimi mi snra doyetisyene gitmeye karar verdim ama isin asil kismi bu degil ben hep gderim diyetisyene listekere de asla uymam ona bahsettim adam ayni zamanda endokirin uzmaniydi bana edi ki vucudunun zerre kadar sekere ihtiyaci yok bir kazan serbetin yaninda dursan suan bana misin dememn lazim dedi ve probiyotik verdi o proboyotik beni cok kesti snra d vitamjni takviyesi de aldik bu da sekerini keser dedi ve kesti cidden simdi en sevdgim tatli sadece bitter cikolata veya kayisi

canm sen meyve de mi yemiyorsun bu tarz diyetler bnde yaptim ama vucudun sanirim gun icinde her besin grubundan besinlere ihtiyaci var birini ye dgerini yeme vucuda kriz giriyor sanirim vcudumuzun da bir sistemi var bnde cok denedim cnku ama olmadi vucut istedi meyve bile olsa

insallah kavusursun bebegine:)

bnce meyve yenmeli arkadaslar yoksa karbonhidratlara saldiricaksiniz:)

benim de affedemwdigim seyler ararsinda gelir en kaliteli urunler madem diyet bozcam boyle seyler icin bozayim derim hep iyi yapmissin cnm vermekle:)
Evet utanarak söylüyorum ki üstüste herşeyi yiyorum ve yeme isteğim hiç bitmiyor o yüzden benim için diyetisyenler çözüm olamaz diye düşünüyorum ama bir endokrin uzmanına görünebilirim. Bunun için de şu günler çok uygun değilim 2 küçük bebek onlara bakamayan 2 bakıcı birde okula giden oğlum var. Bana D vitamini Doğum sonrası kadın Doğum uzmanı vermişti ayrıca calsiyum hapları ve başka bazı vitaminler ama D vitamini kullanmanın emzirirken çok uygun olmadığını okumuştum bu nedenle kullanmadım. Bu kadar yemenin sağlıklı bir açıklaması yok gibi. Biraz daha idare edip bebeklerin yanında kalacak aklı başında birilerini bulunca bende sağlık kontrolleri yaptırmalıyım. Ve umarım bu durumdan toparlanabilirim zira hayatımın sonuna kadar şişman kalmak istemiyorum

Kizlar ben gec kaldim ya cocukla ugras blasik topla anca gelebildim.
Sabah bir bardak sutle kflex
Oglen 3 biber dolmasi yogurt 1 dilim tb ekmek
Aksam 1 kase mercimek corbasi ekmek yemedim ( Buki_89 Buki_89 seni dinledim)ama azcik tahin helvasi yedim:bicak:
Esimle ciktik yarim saat yuruyus yaptik geldik simdi bebisimi uyuttum uzandim.baska spor yapcak hal kalmadi ya:olamaz:

Cnm inan bu hafta hic kabizlik yasamadim ben
Maşallah canım benim dengem çok bozulmuş reglim bile tuhaf leke geliyor ve ben yine kimyasal yaşıyorum mu acaba korkusunu yaşıyorum
Benim pekmez ve bal arı sütü içmem lazım ama tedavim için

Sabah 6:30 bi yk bal yemezdim sekerim dustuki heral elim ayagim titredi
10:00 da kuru erik su
11:30 da 2 dilim ekmek iki haşlanmış yumurta peynr zeytin sekersiz kuşburnu cay (ev yapimi)
14:30 da 4 yk kisir
17:30 da etli bamya yemegi salata kefir sekersiz kasiyi erikli hosaf
2,5 lt su olur
21:00 gibi iki ceviz yerim bol su
(Daha erken saatlere uyacagim)
Bu nasıl menü böyle yemek saatleri nasıl buna çeki düzen vermen lazım kısır da gözümden kaçmadı

Sabah
1dilim peynir
2haslanmis yumurta
2adet kuru kayisi
2bardak sekersiz cay

Ara ogun
Turk kahvesi

Ölen
3kasik barbunya
1kabak dolmasi
Yarim kase yogurt

Araogun
Yarim elma

Aksam
Haslanmis tavuk(biraz fazla kacirdim galiba)
1kase salata

Iki bardak yesil cay

1saat tempolu yuruyus..(7km)
Aksam baska bisey yemiycem.
Dolma dışında güZel olmuş .
Aksam acikmaz misin canim gerci cuma diye sanirim
Açım ama yemicem 1 bardak süt içerim belki o kadar
Senin menude güzel aksam bi kase çorba icseydin salata yeseydin bari kuzu sen doydunsa iyi
Salata yasak bağırsaktan dolayı yemiyorum canım öğlen de içince canım istemedi

canm meyve agirlikli olmus ikindide meyveyle yogurt veya ceviz badem kombinlersen hem tok tutar hem yag yakar

onu bana sor nefrer esiyorum sadece yemek yuzunden diyet yapmk istemiyorum oglene ayri aksama ayri

kahvaltin biraz gece kalmis sanki cnm metonun calismasi acisimdan sabah ve aksamini sevdim:)
Sen demezsen dikkat etmemiştim akşam ki meyve iptal o zaman .
@kaptinn@SchonerDuft netim cekmiyo kvdeyim burda oldugumu belli etmek için beğeniyorum takipteyim yanjj
Ok canısı
Sabah
2 yumurta
Peynir
Zeytin
2_3lokma ekmek
Yeşillik bol

Ara
Yeşil çay

1 havuç

Akşam
Dolu bir kase tarhana
1 kase nohut
Bol salata

Çay
Az olmuş
Emziren anne menüsü
8:45
1haşlanmış yumurta 2haşlanmış yumurta beyazı (eşim yemiyor hep bana kalıyor :ruh:)
1,5 dilim t.b ekmekle tost kaşarlı
5zeytin
2tk çökelek
2tk tahin pekmez
2 tk fıstık ezmesi

11:10
1kuru incir
2ceviz

13:10
Bir tabak karnabahar yemeği (Sebzeli börülce li)
Havuçlu yoğurt
Şekersiz hoşaf

14:15
Eltigilde çaydayım bir bardak çay bir avuç çiğ fıstık

16:40
Yarım bardak tarçınlı süt +1avuç çiğ badem

18:45
4tane küçük krep
1yk ıspanak
1yk közlenmiş biber
1yk yoğurt
1yk çökelek
1tk Susam ezmesi
1tk fıstık ezmesi
Muz
2zeytin
2ceviz
Okurken yoruldum kız ne çok yemişsin
Kizlar yaa ben eve geldim yattim spor yapicak hic mi hic halim kalmadi yürüyerek geldim sadece
Spor candır ama
En son resim dışındakilere katılyorum
Evet utanarak söylüyorum ki üstüste herşeyi yiyorum ve yeme isteğim hiç bitmiyor o yüzden benim için diyetisyenler çözüm olamaz diye düşünüyorum ama bir endokrin uzmanına görünebilirim. Bunun için de şu günler çok uygun değilim 2 küçük bebek onlara bakamayan 2 bakıcı birde okula giden oğlum var. Bana D vitamini Doğum sonrası kadın Doğum uzmanı vermişti ayrıca calsiyum hapları ve başka bazı vitaminler ama D vitamini kullanmanın emzirirken çok uygun olmadığını okumuştum bu nedenle kullanmadım. Bu kadar yemenin sağlıklı bir açıklaması yok gibi. Biraz daha idare edip bebeklerin yanında kalacak aklı başında birilerini bulunca bende sağlık kontrolleri yaptırmalıyım. Ve umarım bu durumdan toparlanabilirim zira hayatımın sonuna kadar şişman kalmak istemiyorum
Şişman kalmak istemiyorum dedin ya sen yaparsın işte önemli olan fit olma isteği ve sen bunu istyorsun.
Ben 2 bakıcı olayına takıldım niye 2 bakıcı

Kizlar ben gec kaldim ya cocukla ugras blasik topla anca gelebildim.
Sabah bir bardak sutle kflex
Oglen 3 biber dolmasi yogurt 1 dilim tb ekmek
Aksam 1 kase mercimek corbasi ekmek yemedim ( Buki_89 Buki_89 seni dinledim)ama azcik tahin helvasi yedim:bicak:
Esimle ciktik yarim saat yuruyus yaptik geldik simdi bebisimi uyuttum uzandim.baska spor yapcak hal kalmadi ya:olamaz:
Canım menüleri ayrı yazıyoruz o 3 dolmayı bugünlük gormezden gelcem :D

oncelikle umarim butun bunlar duzene girer cok uzuldum surumunu tahmin edebliyorum hersey ic ice gecmis gbi ama seker sekeri doguruyor cnm bnde arka arkaya yiyordum bir sekilde vucudumum tum meknizmasini bozmustum ama kendine guven once sorunlarini halletmekten basla snra da bir doktora gerekli tahililler yapisin sende baslarsin biryerden diyetisyenler cozum olmuyor evet ben sadece motive oluyorum ama sagolsun o gittigim diyetisyenim endokrincoydi ve beni o duzeltti diyeblirim

cnm bunu sen mi olusturdunbiraz fazla yag icerikli mi ben oek blmiyorum gerci emziren anne menulerini cnim
Kuruyemis mi çok olmuş :110:
sürekli acıkıyorum bugünlerde psikolojik değil bildiğin acıkıyorum biraz bişey attımmı ağzıma geçiyor :110:
Kizlar bnde yarim saat karsiyo yaptim siz yazmiyoruz deyince soylemedim 20 dk da yurudum
Cumartesi den itibaren söyle canım

Maşallah canım benim dengem çok bozulmuş reglim bile tuhaf leke geliyor ve ben yine kimyasal yaşıyorum mu acaba korkusunu yaşıyorum

Benim pekmez ve bal arı sütü içmem lazım ama tedavim için

Bu nasıl menü böyle yemek saatleri nasıl buna çeki düzen vermen lazım kısır da gözümden kaçmadı

Dolma dışında güZel olmuş .

Açım ama yemicem 1 bardak süt içerim belki o kadar

Salata yasak bağırsaktan dolayı yemiyorum canım öğlen de içince canım istemedi

Sen demezsen dikkat etmemiştim akşam ki meyve iptal o zaman .

Ok canısı

Az olmuş

Okurken yoruldum kız ne çok yemişsin

Spor candır ama

En son resim dışındakilere katılyorum

Şişman kalmak istemiyorum dedin ya sen yaparsın işte önemli olan fit olma isteği ve sen bunu istyorsun.
Ben 2 bakıcı olayına takıldım niye 2 bakıcı
Çok değil kız krep arasına 1yk koydum çeşit çeşit sardım yedim yazınca çok duruyor ama :KK53: hem biliyosun ben çok yerim :KK53:

Haklisin son olsun bu :KK16:
Evet canısı böyle şeyleri de canın çok çekiyorsa hafta sonu gündüz tüket listeye yansımaz hemi de soğumamış olursun diyetten:eğlence:
Kuruyemis mi çok olmuş :110:
sürekli acıkıyorum bugünlerde psikolojik değil bildiğin acıkıyorum biraz bişey attımmı ağzıma geçiyor :110:

Cumartesi den itibaren söyle canım

Çok değil kız krep arasına 1yk koydum çeşit çeşit sardım yedim yazınca çok duruyor ama :KK53: hem biliyosun ben çok yerim :KK53:
Krep yedin demek onu gözden kaçırmışım yine de çok ama emziriyon diye bisi diyemiyom

Evet canısı böyle şeyleri de canın çok çekiyorsa hafta sonu gündüz tüket listeye yansımaz hemi de soğumamış olursun diyetten:eğlence:

Krep yedin demek onu gözden kaçırmışım yine de çok ama emziriyon diye bisi diyemiyom
Krepim çok masum bi kere :63:

Kızlar gebeliğin 2 3 haftaların da karın ağrısı olur mu ben tırsmaya başladım arada başım dönüyor karnım biliyorsunuz kaç haftadır geçmedi bugün regli oldum dedim ama peçeteye geliyo ya da hiç gelmiyo ya pembe geliyo ilk gelen kahve rengi idi bir kere daha koyu kırmızı geldi . Kistmi var acaba ya napcam bıktım kaç haftadır çekiyorum

Kızlar gebeliğin 2 3 haftaların da karın ağrısı olur mu ben tırsmaya başladım arada başım dönüyor karnım biliyorsunuz kaç haftadır geçmedi bugün regli oldum dedim ama peçeteye geliyo ya da hiç gelmiyo ya pembe geliyo ilk gelen kahve rengi idi bir kere daha koyu kırmızı geldi . Kistmi var acaba ya napcam bıktım kaç haftadır çekiyorum
Test yapsan

Back
X