- 21 Ağustos 2016
- 7.526
- 12.451
- 248
- 31
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #264.861
Sağol canım 9aylıkAfiyet olsun kilonuz çok iyi bence bebeğiniz kaç aylik
Haftaya listeye gircem inşallah sonra da 2veya 3 hafta verebilidğim kadar verip mezun olmak istiyorum inşallah
Süpersin canım emin ol pişman olmayacaksınKalktim canim basliyorum pogacalar erisin![]()
Canım bir dilim yedim zatenBu nasıl menü akşam hele cezan var bugün herkes şaşmış cuma kimseye yaramadı sanırım.
Ekmek yeme yeme diyorum yeme onlar akşamları cız
Bu ne böyle verdiğini geri almaya çalışıyorsun gibi senin de cezan var detoks yapyon börekleri gömyon hadi onu canın çekti mozaik patates neden
Topalak çorba ne gı o kek 1 dilim olsa iyidi ama minikmis diye ses etmiyorum ama leziz olduğu belliydi afiyet olsun
Sağol canım
Tarifini pancarın topikten aldın dimi hesaplarım olmazsa
Bulgur la yapılan bi çeşit çorba

Spor yapman lazım canımTatli ve aksamki kahvaltiliklar fazla oldu canim
Eline sağlık istersen bizim topiğe ekle tarifi kriz geldiğinde yapalımne guzel soylemissin ihtiyacin oldgu zaman tatliya buraya yaz biz engel olalim demissin bu kadar guzel yardim edileblir
canm hem sabah hem.oglen kahvalti tarzi yapmissin sanirim isyersen sulu yemek koymaya calis
bnde esime saglikli kurabiye yaptim bugun yulaf hurma findik vs koyarak o da begendi senin de ellerine saglik bu arada yanlis grmus olablirim menunu evet cnm
aaa ne kadar guzel cok sevndim bu benim ilk grup ucunculugum:)

Menüleri görünce şoka uğradım niye böyle saldık herkes bir kaçamak yapmış yanına sıralamışLuluuu94 herkese benden spor cezası kendime de ayrıca ceza veriyorum moralim bozuk diye cız yaptım bende ama once doktor işini halletmem lazım.
Herkes 1 dk plank 15 mekik 30 sumo squat yapacak @UMEYYE @Nehir60 @segus biri mantı yemişti o kimdi oda buna dahil .

Tamam canım100 tane ip atladim canim @birgarip