Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Afiyet olsun kilonuz çok iyi bence bebeğiniz kaç aylik
Sağol canım 9aylık
Haftaya listeye gircem inşallah sonra da 2veya 3 hafta verebilidğim kadar verip mezun olmak istiyorum inşallah

Kalktim canim basliyorum pogacalar erisin:KK49::KK49:
Süpersin canım emin ol pişman olmayacaksın

Bu nasıl menü akşam hele cezan var bugün herkes şaşmış cuma kimseye yaramadı sanırım.:deli:

Ekmek yeme yeme diyorum yeme onlar akşamları cız

Bu ne böyle verdiğini geri almaya çalışıyorsun gibi senin de cezan var detoks yapyon börekleri gömyon hadi onu canın çekti mozaik patates neden :duduk:

Topalak çorba ne gı o kek 1 dilim olsa iyidi ama minikmis diye ses etmiyorum ama leziz olduğu belliydi afiyet olsun

:halay::halay::halay::halay::halay:
Sağol canım

Tarifini pancarın topikten aldın dimi hesaplarım olmazsa
Canım bir dilim yedim zaten
Bulgur la yapılan bi çeşit çorba :KK53:

Tatli ve aksamki kahvaltiliklar fazla oldu canim
Spor yapman lazım canım

ne guzel soylemissin ihtiyacin oldgu zaman tatliya buraya yaz biz engel olalim demissin bu kadar guzel yardim edileblir

canm hem sabah hem.oglen kahvalti tarzi yapmissin sanirim isyersen sulu yemek koymaya calis

bnde esime saglikli kurabiye yaptim bugun yulaf hurma findik vs koyarak o da begendi senin de ellerine saglik bu arada yanlis grmus olablirim menunu evet cnm

aaa ne kadar guzel cok sevndim bu benim ilk grup ucunculugum:)
Eline sağlık istersen bizim topiğe ekle tarifi kriz geldiğinde yapalım ;) dur etiketliyim ben seni oraya

Menüleri görünce şoka uğradım niye böyle saldık herkes bir kaçamak yapmış yanına sıralamış Luluuu94 Luluuu94 herkese benden spor cezası kendime de ayrıca ceza veriyorum moralim bozuk diye cız yaptım bende ama once doktor işini halletmem lazım.
Herkes 1 dk plank 15 mekik 30 sumo squat yapacak @UMEYYE @Nehir60 @segus biri mantı yemişti o kimdi oda buna dahil .
;)

100 tane ip atladim canim @birgarip
Tamam canım

sabah
ilik limonlu su 2 gunkurusu 1 tk pekmez

2 haslanmis yumurta
1 kapya biber
1 salatalik
3 ceri domates
1 ev pogacasi
3 zeytin
1 kk suzme peynir
1 ck tereyag bal

ara
yarim elma armut
2 yk yesil mercimek
6 cig findik

1 mercimekli borek
1 kurabiye
2 yk manti
yarim kase muhallebi

kizlar misafirim vardi haliyle cisli yedim.
Cezalar var canısı afiyet olsun :D sana kolay gelir gerçi ama olsun 1 dk plank 30 suma squat 15 mekik Luluuu94 Luluuu94 munter ı da unutmayalım

@dombilianne merhaba 2 bebek emziriyorum demissinz tatli ihtiyacınız bence yemek yememenizden kaynaklanıyor olabilir bebislerde emince hic enerji kalmıyor çorbalar bol yeşil salatalar iyi gelebilir krizlerinizdede bir hurma yiyin bence çok iyi geliyor hem sutte yapıyor

Sağol canım 9aylık
Haftaya listeye gircem inşallah sonra da 2veya 3 hafta verebilidğim kadar verip mezun olmak istiyorum inşallah

Spor yapman lazım canım

Eline sağlık istersen bizim topiğe ekle tarifi kriz geldiğinde yapalım :KK66: dur etiketliyim ben seni oraya

:KK66:

Tamam canım
Pardon 2 okudum niyeyse bende :D ay tahmin ettiğim ise çok severim ben onu içine nohut koyuyor annem birde off canım çekti afiyet olsun

Sağol canım 9aylık

Spor yapman lazım canım

Eline sağlık istersen bizim topiğe ekle tarifi kriz geldiğinde yapalım :KK66: dur etiketliyim ben seni oraya

:KK66:

Tamam canım
Maşallah Allah bağışlasın kısa süre olmuş ve bu kilodasinz çok iyi . Mezun olsanizda birakmayin bizi :)

Luluuu94 Luluuu94 100 ip 10 dk bölgesel ..(totomu kaldıracağım artık bu kadar rahatlık yeter degilmi :)))
Evet bence de :KK66:
images (8).webp

:KK70:

Back
X