- 21 Ağustos 2016
- 7.526
- 12.451
- 248
- 31
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #264.901
Sonra hemen spora koşmak şartıyla süperBenmde kendime ödülüm var martin 20 sine kadar 58 olursam kendime dışarıda kebap + künefe ödülüm nasıl amaa![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sonra hemen spora koşmak şartıyla süperBenmde kendime ödülüm var martin 20 sine kadar 58 olursam kendime dışarıda kebap + künefe ödülüm nasıl amaa![]()
Senin hedef ? Şişko olmaktan sıkıldım elbise giymek istitorumHadi bakalım inşallah
Kebabı öğle yemeklerinde yiyebilirsiniz servis olmak şartı ilekebappppp miii super odul![]()
Bilmiyorum ki canım en azından 500 gram gitsin yani inşallahSenin hedef ? Şişko olmaktan sıkıldım elbise giymek istitorum
Sen nerelisin sakıncası yoksaBenmde kendime ödülüm var martin 20 sine kadar 58 olursam kendime dışarıda kebap + künefe ödülüm nasıl amaa![]()
yani cok guzel aslinda ama bana gore degilAfiyet olsun kuzu çok güzel deeemii![]()
Sakıncası olur mu hic :) Kastonuluyum ama Ankarada yaşıyorumSen nerelisin sakıncası yoksa
oglen yalniz yenilmiyor kuzum esimle ancak aksamdan birlikte yiyebiliyoruz . O yuzden agir seyler yemek istemiyorum haliyle full evde izgara sebze gidiyoruz. Hafta sonu kahvalriyi oglen yapinca yine aksama sqrkiyooKebabı öğle yemeklerinde yiyebilirsiniz servis olmak şartı ile
Sabredecegim:)hedefe ulastigimda yemek daha lezzetli olur sanırım.Kebabı öğle yemeklerinde yiyebilirsiniz servis olmak şartı ile
Ayy çok kızıyorum böyle denince eşimde öyle diyoyani cok guzel aslinda ama bana gore degilbende sagliksizlrin yerini tutmadi
ama yenilmeyecek gibide degil
kuzum ben kiyir kiyir kurabiye seviyorum oyle bir tarifin varmi.![]()
dürüst olmak boyle bir seyAyy çok kızıyorum böyle denince eşimde öyle diyo![]()
Yok ki![]()
hayaller kiuir kiyir hayatlar pofidik ve sekersizmunter uff kiyir kıyir kurabiye mii gece gece oldumu şimdik :))
Kilo az olunca vermeside zor oluyor dimiBilmiyorum ki canım en azından 500 gram gitsin yani inşallah
Künefe kebab deyince akdeniz bölgesi düşündüm.Sakıncası olur mu hic :) Kastonuluyum ama Ankarada yaşıyorum
E canım sense ekmeksiz yemek şartı ile akşam ye bir hafta sonu gündüz ü dengeleoglen yalniz yenilmiyor kuzum esimle ancak aksamdan birlikte yiyebiliyoruz . O yuzden agir seyler yemek istemiyorum haliyle full evde izgara sebze gidiyoruz. Hafta sonu kahvalriyi oglen yapinca yine aksama sqrkiyoo![]()
Tabi ki ama kebab ı diyet döneminde yiyebilirsin ekmeksiz yabiSabredecegim:)hedefe ulastigimda yemek daha lezzetli olur sanırım.
Tamam bakıyorumdürüst olmak boyle bir sey
neden yok
hemen gelistirmelisin
hayaller kiuir kiyir hayatlar pofidik ve sekersiz![]()
Evet ya zor oluyor canım alması da bir o kadar kolayKilo az olunca vermeside zor oluyor dimi
Künefe kebab deyince akdeniz bölgesi düşündüm.
E canım sense ekmeksiz yemek şartı ile akşam ye bir hafta sonu gündüz ü dengele
Tabi ki ama kebab ı diyet döneminde yiyebilirsin ekmeksiz yabi
Hoş geldin canım ne zaman mezun olmuştun .kuraları biliyorsun kendini tanıt bize canısı. Bugün sabah tartıldıysan kilonu ve hedef kilonu yazarsan sevinirimHerkese merhaba. Daha önce buradan hedef kiloma ulaşıp mezun oldum ama yine kilo aldım. Acilen 12 kilo vermem lazım. Ban ada yeriniz varmı acaba?
Keşke yesekte kilo almasakEvet ya zor oluyor canım alması da bir o kadar kolay![]()