Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

:KK70: tuzun kuru yaa ohh keyif yerinde :KK53:
2. bebeik dusunmuyok :KK51:
Korunabilirsek ful korunmaca :KK70:
Ayy hic mi dusunmuyon :D aslinda ben bir cocuga verebilecegim herseyi verip tek cocukla kalmak isterim ama kizimi dusunuyorum bi kardesi olsa yaninda diye yoksa rahata mi alistim noldu beh guzel boyle ve esimdr istiyi bebih:KK53:

Supersin canim mezun oldun demek:KK36: kötü bisi yoktur insallah ne ilaciydi:dua: sen hemen verirsin 4 kilo nedir ki:eğlence:
Bende kilomu koruyorum 52 53 arasi ama 5 ay once dusuk yaptim sonra kilo aldim 59 60 a çıktım suan 55 im 52 ye geri inmek istiyorum:dua:
Oy kıyamam. Bende korunma iğnesi vurundum yan etkileri malum. 4 aydır adet yok eklem ağrıları filan. Adet olsam çok daha hızlı gidecek diye düşünüyorum. Kız nasıl kaç yasyaşı oldu

Ayy hic mi dusunmuyon :KK70: aslinda ben bir cocuga verebilecegim herseyi verip tek cocukla kalmak isterim ama kizimi dusunuyorum bi kardesi olsa yaninda diye yoksa rahata mi alistim noldu beh guzel boyle ve esimdr istiyi bebih:KK53:
Aynen bende senin gibi dusunuyorum. Bu bebegimi en iyi sekilde yetistirmek vs vs ama kardessizde yapayalniz olacak belki sirf kizim yalniz kalmasin diye bir tame daha dusunurum sirf onun icin yoksa kendim hic istemimm anne olmak cok zor senin yasin kucuk daha ben koca kadin oldum kafam dayanmiii :KK53:

Oy kıyamam. Bende korunma iğnesi vurundum yan etkileri malum. 4 aydır adet yok eklem ağrıları filan. Adet olsam çok daha hızlı gidecek diye düşünüyorum. Kız nasıl kaç yasyaşı oldu
3 ayliklardan bende vurulmustum canim kizim kucukken 2 kez vuruldum ve 1 seneye yakin adet goremedim bazen leke seklinde oldu o kadar :bicak:bi daha da tobe dedim vurulmam:KK51: sogan kuru falan mi uyguladan adet için kilo vermede cok onemli bencede regl
Kizim 5 yaşında anaokuluna gidiyo aplasi:anne: senin cocuklar nasil canim:KK200:

Aynen bende senin gibi dusunuyorum. Bu bebegimi en iyi sekilde yetistirmek vs vs ama kardessizde yapayalniz olacak belki sirf kizim yalniz kalmasin diye bir tame daha dusunurum sirf onun icin yoksa kendim hic istemimm anne olmak cok zor senin yasin kucuk daha ben koca kadin oldum kafam dayanmiii :KK53:
Ayy benim gafam kaldırıyo mu bi sor bahalim :D migrenim tutuyi:KK51: ki benim kizim o kadar akilli bi bebekdi surekli uyurdu:KK53: uyurken emzirirdim kesintisiz 4 5 saat uyurdu gunduz gece hic uyanmazdi ben saat kurar emzirir yatirirdim:KK53: bi tek 2 yaşi cok problemli gecti huysuz huzursuz bi cocuk oldu simdi de iyi buyudu zaten oyuncaklarini topluyo bana yardim ediyo cok rahatim ama kizim tek kalmasin diye:anne:

Kac yasindasin sanki duyan 45 yasinda sanacak:D

Back
X