- Konu Sahibi Pinarbartu
- #265.501
Peki sence menulerim iyimi canimCunku acele ediyosunndur daha basindasin yavas yavarls yaza kadar gudicek o kilolar incecik olcaksin
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Peki sence menulerim iyimi canimCunku acele ediyosunndur daha basindasin yavas yavarls yaza kadar gudicek o kilolar incecik olcaksin
![]()
Ayy ıslanmışım yagmurda derdin eve geldiğinde deahahahahah
Sen persembe geldin ben cimadsn beri yokum kuzum takip edenedim kiPeki sence menulerim iyimi canim
Iyiyim bebegim sen nasilsin
Bende çok şükür iyiyim. Bu hafta bomba gibi geliyorum. Spora son sürat bu hafta birinci olup hikaye yazmak istiyorum.Iyiyim bebegim sen nasilsin
Dun annemin evi temizledk ablamla bugn kendi evimi temizledim yorgunum![]()
Oo yarin bildirimde gorecegiz bakalimmmBende çok şükür iyiyim. Bu hafta bomba gibi geliyorum. Spora son sürat bu hafta birinci olup hikaye yazmak istiyorum.
Oh mis gibi oldu evin. Uzat ayaklarını dinlen kuzum. Bolbol su iç iyi gelir.
Bende zor dayandim canim ya inat ettimMasallah bikac gun zorlar devam edersen harila olur keske yapabilsem ama bem dayanamiyorum
Supersin kuzum ya seninle rakip olmak zor
Evet videodan yaptim canim neti tvye baglayip yaptimVideodanmı yaptın
Süper canım
Oy kuzum yaa Allah yardımcın olsun. Allah kolaylık versin.Oo yarin bildirimde gorecegiz bakalimmmhep biz birinci olalm hep biz derece de olalim yasasin biz
![]()
Ay yok ne bal dök yalasi camasir yikadm katladm bulask makinasi dizdm 2 kere onu bosalttim bide utulencekleri ayirdm o da haftaya artik![]()
Aaamaann kabussbüyüğe bahanem yok yalnız
Ay bende hep aynı muhabbet birde afedersin cırcır olmuşum![]()
Amin bebegiiim bütün ev hanimlarinaOy kuzum yaa Allah yardımcın olsun. Allah kolaylık versin.
Aaamaann kabussiyi bari kacak olmadan eve atmisin kendjni iyi tutmusun kiz
![]()
Amin. Tempolu yürüyüp ip atlıyorum. Sıkılaşma işini iyice kilo verince yapayım diyorum pancarım gibi.Amin bebegiiim bütün ev hanimlarina
Sen naptinnn sporlar ne alemdee
Aynnen oyle simdi zayiflamaya yonelik calis kilolar gidince sikilasma icin en mantiklisi ooAmin. Tempolu yürüyüp ip atlıyorum. Sıkılaşma işini iyice kilo verince yapayım diyorum pancarım gibi.
Güzel menü. Kayınbaban bizim için tehlike arzediyoSabah
3 haşlanmış yumurta
Bol yeşillik
Zeytin
Peynir
Çay
Akşam
1 kase tavuk suyuna şehriye çorbası
1 kase bamya yemeği
Çay yanında 3 ısırık Alman pastası kızlar kendimi tuttum inanın küçük küçük ısırdım dayanamadm yoksa gidecekti mideye 1 Alman pastasiii (kayinbabam pastacı söylemiştim çocuklara getiriyor dayanamiyrumm :))
Uff diyorum yapma etme baba diyorum çok taze ye kızım ye diyoGüzel menü. Kayınbaban bizim için tehlike arzediyo![]()
Afiyet olsunnSabah
2 haşlanmış yumrta
1 kk peynir
7 zeytin
1 domates
Yeşillik
Ara
1 kase hoşaf
Akşam
2 kase mercimekli sebze çorbası
1 közlenmiş patlıcan
1 domates