Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ayy neguzell keske benımde okadar kalsa:KK12: benım daha 15 kilom var:bicak:
15 kilo nedir k verirsin biter kuzum
cok dogru soylemissin takinca gitmiyor sanirim 4 hafta 7 lerde kaldin demek vay be azmin zafreri ben 4 gundur 67 lerdeyil 66 yi giremedim diye sinirleniyorum resmen cok utandim seni ornek aldim:)

Gecmis olsun cnm ama vermen harika bravo sana
en iyisidir ekliptik bnde sahsen eve almayi dusunuyorum

harikaaaaa bnde ananas yedim bugunnnn

verilir canm verilmez olur mu sen yeter ki iste:)
ben 70te hep takıldım ama 70,90 oldum 70,30e düştüm sonra 71 oldum sonra 70,40 oldum listeye de 71,90 ile giriş yaptım 1,5 hafta da 69,60 e düştüm işte
kuzum gün içinde burdada 1 lt den fazla içiyorum ama 3 lt içersem burda damacana dayanmaz wcden de çıkamam :KK70::KK70::KK70: o yüzden mecbur kalıyorum akşama bırakmaya

bugün yersin artık :KK51: bol bol yi bizim yerimizede :KK53: bana da bi rahatlama geldi nişanlım gelemiyor düşünüyodum 15 günde nasıl zayıflıcam diye zaten veremiyorum gitmiyor neyse 45 -50 günüm daaha var 58 olurum inşallah :dua:
olsun şişe al kendine iç bol bol

ben 70te hep takıldım ama 70,90 oldum 70,30e düştüm sonra 71 oldum sonra 70,40 oldum listeye de 71,90 ile giriş yaptım 1,5 hafta da 69,60 e düştüm işte

burda okadar içersem tuvalet kuyruğu oluşur :D:D:D
Kızlar esim evde gelemiyom ben 54.4 oldum:halay:lilililili:halay: 55.3 düm dün:halay:
tbrk edyrm hyr hc ksknmdm:63:

cok mu guzeldi:KK72:
engel olmaliydinn :tokat::tokat:

aksamki ekmegi yemeseydin daha iyi olurdu mercimek yemissin ondan diyorum. menu guzel cnm

afiyet olsun cnm ben daha once denedmde pek bir seye benzemedi ondn sordum:KK19:

rica ederim cnm. bal kabagi seviyorsan bunuda seversin.

uf cnm ya gecmis olsun kafa ustu dustuyse tehlikeli cnm bi dr getirseniz

eger atlarken sutyenin sıki degildise ipten agirir. Regl oncesi oldugu icin daha fazls agirmistr.

ay cok gecmis olsun. Rabbim evlatlarimizi korusun. parklarda salincak vurma kazasi cok oluyor:cry:
Sağol canım. Çok yüksekten düşmedi takip ediyorum iyi çok şükür.

ben 21 gün şeker ekmek un bulgur yemeden sanmıyorum durabileceğimi :KK70::KK70::KK70::KK70:
zor canım haklısın ben de canıma tak ettiği için yaptım bir yıldır inemedim o yüzden bgn 10. günüm ve regle denk gelince baya bi sınırımı zorladı ama meyveye hasretim

zor canım haklısın ben de canıma tak ettiği için yaptım bir yıldır inemedim o yüzden bgn 10. günüm ve regle denk gelince baya bi sınırımı zorladı ama meyveye hasretim
deneyeyim dicem aya yok biliyorum ya yapamam ben psikolojik olarak şeker orucundayım diye düşünürsem daha çok yiyesim gelir benim

tugbaFB tugbaFB yüzünden şekerli şekerli yiyoruz :KK70: o nerde denk gelmedim

Yemek yok burda yoğurt süt kek yemişsin birde kurabiye gommüssün olmamış

Ooi çok iyi bitter daha masum minik kare yediysen eğer

Bitter atsaydın yada pekmez koysaydın süte afiyet olsun

Ekmek çok olmuş özellikle akşam çorba varsa ekmek yemezsen daha iyi. Seni de görmedim bugün

Hoş geldin canım burya uğramıştın sanırım bir ara .
Sütün içine koydum

:dua::dua: nolur bıan once verıyım

artı mıymış.webp
yine mi derece yapacaksınız yaaa

bravo cnm buyuk gelisme :)

cok basarili bravo:)

menun guzelmis cnm tatli krizine de kendince cosum bulmaya calismissin iyi olmus sen suan o krizleri bana sor dun gece zor uyudum.lavoboya uyandgimda nerdeyse dolabi mideme gomcektim yataga zor gittim regl yaklastigindan dolayi ustelik dun kacamaksiz ama sporlu bir vun gecirmeme ragmen bugun arti 100 gram gorrum moralimiz bozmayacagim ama cnku regl sisiligi olayim bitsin gecicek ben inaniyorum

afiyet olsun canim cok guzel

cok cok gecmis olsun Allah korusun insallah iyidir bebis

adet donemindendir cnm o
Pekmez şekerden masum dedim en azından :KK53: çok şükür bebeğim iyi.:emir_bebek:

bende 58 olmak ıstıyorum hedefımızde aynıymıs:eğlence:nekadar zamanda verdın bu kıloyu canım bende 76 ıle basladım:KK45:

ben aralık sonu gelmiştim sanırım ama çok dikkat edemiyordum cıs cos yedikelrim oluyordu ve spor hiç yapamıyordum şu 1 ayda 4.5 kilo verdim

Gunaydin kizlar ben 100 gram almisim nasil aldım bilmiyorum :KK43: wcye de cikiyorum aksam 8 de yedim o yuzden mi acaba bide 1,5 lt suyumu aksam eve gelince iciyorum oda etki etmis olabilir mi
Bence geç yememeye çalış. Akşamki su etken olabilir. Sonuçta sabaha kadar hepsi çıkmıyo :KK53:

Back
X