Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kizlar anca gecmisi okudun ve geldim:)
ben pazar tartida 69,6 görmüstüm ve tabi soook gecirdim:)
hemen dikati ele aldimki kilo yapmismasin ve regl olacagim icin ödemde vardi diye tahmin ediyorum...
Busabah tartida 68,5 i gördüm ve regl de oldum yani hedefim yarin 67 lere düsmek tekrardan:)

ama size biseyl söylimmi son bikac haftadir yedigim cikolatalarin tatlilarin haddi hesabi yoktu evet cok yanlis ama yaptim salak gibi... neyseki icime yine bir direnme istegi geldiki hemen önünü kestim
Bide o dün anlatigim su limon maydonoz karisimi cok ise yariyo aksam bi bardak ictim fena bi sekilde wcye ciktim daha yatmadan ve Sabah kalktigimda tekrar ciktim... Sabah ise gitmedende tekrar bi bardak ictim.... böyle hafta sonuna Kadar yaparim diye düsünüyorum zaten 5 günden fazla yapmamak lazimmis

Kizlar anca gecmisi okudun ve geldim:)
ben pazar tartida 69,6 görmüstüm ve tabi soook gecirdim:)
hemen dikati ele aldimki kilo yapmismasin ve regl olacagim icin ödemde vardi diye tahmin ediyorum...
Busabah tartida 68,5 i gördüm ve regl de oldum yani hedefim yarin 67 lere düsmek tekrardan:)

ama size biseyl söylimmi son bikac haftadir yedigim cikolatalarin tatlilarin haddi hesabi yoktu evet cok yanlis ama yaptim salak gibi... neyseki icime yine bir direnme istegi geldiki hemen önünü kestim
Bide o dün anlatigim su limon maydonoz karisimi cok ise yariyo aksam bi bardak ictim fena bi sekilde wcye ciktim daha yatmadan ve Sabah kalktigimda tekrar ciktim... Sabah ise gitmedende tekrar bi bardak ictim.... böyle hafta sonuna Kadar yaparim diye düsünüyorum zaten 5 günden fazla yapmamak lazimmis
ŞOK oldum kilonu görünce buki bende 69,60 kiloyum ohaa nasıl aldın o kadar kiloyu çikolata sağlığımıza da zarar

ŞOK oldum kilonu görünce buki bende 69,60 kiloyum ohaa nasıl aldın o kadar kiloyu çikolata sağlığımıza da zarar
ben kalici kilo oldugunu tahmin etmiyorum yoksa bir günde 1 kilo gitmezdi herhalde hihihi... ay sorma kuzum ya neler yemedimki bi haftada iki defa künefe yedim:D busefer gercekten astim kendimi:D
Tabi cikolata zararli ama az yersen bence güzel bisey ama ben az yemiyorum:D en sevdigim bi cikolata var böyle minik toplar mesela o topun bitanesi 35 kalori ve ben bi oturusta 20 tane yiyorum ve bunu gün icinde bikac kez tekrar edebiliyorum bi düsün daha yemek yemeden 1000 kalorden daha fazla almis oluyosun:)

ama simdi dizginledim kendimi yine yarin kesin 67 olmus olurum ve Cuma yine normal kiloma dönerim:D

ben kalici kilo oldugunu tahmin etmiyorum yoksa bir günde 1 kilo gitmezdi herhalde hihihi... ay sorma kuzum ya neler yemedimki bi haftada iki defa künefe yedim:KK70: busefer gercekten astim kendimi:KK70:
Tabi cikolata zararli ama az yersen bence güzel bisey ama ben az yemiyorum:KK70: en sevdigim bi cikolata var böyle minik toplar mesela o topun bitanesi 35 kalori ve ben bi oturusta 20 tane yiyorum ve bunu gün icinde bikac kez tekrar edebiliyorum bi düsün daha yemek yemeden 1000 kalorden daha fazla almis oluyosun:)

ama simdi dizginledim kendimi yine yarin kesin 67 olmus olurum ve Cuma yine normal kiloma dönerim:KK70:
:oha::oha::oha:
ben aşığım çikolataya o kadar yemiyorum sen naptın öyle

:oha::oha::oha:
ben aşığım çikolataya o kadar yemiyorum sen naptın öyle
evet ja kiz benim hayatim cikolata:D bazen hatta bile isteye öglen yemegimden yada aksam yemegimden vazgeciyorumki cikolata yiyeyim diye:) günlerce yemek yerine cikolata yesem sorun olmaz aramam yani yemegi ama tabi bu iyi bi beslenme sekli olmaz kilo yapmasa bile sürekli Seker yemek nekadar saglikli olabilirki...
neyse artik kendime sinirlar koydum o cikolatalardan cok canim cekerse gün icinde en fazla 5 tane yiyebilirim esimede kontrol etmesini söyledim:D

evet ja kiz benim hayatim cikolata:KK70: bazen hatta bile isteye öglen yemegimden yada aksam yemegimden vazgeciyorumki cikolata yiyeyim diye:) günlerce yemek yerine cikolata yesem sorun olmaz aramam yani yemegi ama tabi bu iyi bi beslenme sekli olmaz kilo yapmasa bile sürekli Seker yemek nekadar saglikli olabilirki...
neyse artik kendime sinirlar koydum o cikolatalardan cok canim cekerse gün icinde en fazla 5 tane yiyebilirim esimede kontrol etmesini söyledim:KK70:
benimde hayatım çikolataydı ama ne zamandır yemedim :(

evet ja kiz benim hayatim cikolata:KK70: bazen hatta bile isteye öglen yemegimden yada aksam yemegimden vazgeciyorumki cikolata yiyeyim diye:) günlerce yemek yerine cikolata yesem sorun olmaz aramam yani yemegi ama tabi bu iyi bi beslenme sekli olmaz kilo yapmasa bile sürekli Seker yemek nekadar saglikli olabilirki...
neyse artik kendime sinirlar koydum o cikolatalardan cok canim cekerse gün icinde en fazla 5 tane yiyebilirim esimede kontrol etmesini söyledim:KK70:
5 Tane çok az gelmez mi nasıl dayanacaksın :D

Back
X