Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

evet ja kiz benim hayatim cikolata:KK70: bazen hatta bile isteye öglen yemegimden yada aksam yemegimden vazgeciyorumki cikolata yiyeyim diye:) günlerce yemek yerine cikolata yesem sorun olmaz aramam yani yemegi ama tabi bu iyi bi beslenme sekli olmaz kilo yapmasa bile sürekli Seker yemek nekadar saglikli olabilirki...
neyse artik kendime sinirlar koydum o cikolatalardan cok canim cekerse gün icinde en fazla 5 tane yiyebilirim esimede kontrol etmesini söyledim:KK70:
5 tanecikle nasil duracan :D az oldu 10 ye:tokat:

Kizlar anca gecmisi okudun ve geldim:)
ben pazar tartida 69,6 görmüstüm ve tabi soook gecirdim:)
hemen dikati ele aldimki kilo yapmismasin ve regl olacagim icin ödemde vardi diye tahmin ediyorum...
Busabah tartida 68,5 i gördüm ve regl de oldum yani hedefim yarin 67 lere düsmek tekrardan:)

ama size biseyl söylimmi son bikac haftadir yedigim cikolatalarin tatlilarin haddi hesabi yoktu evet cok yanlis ama yaptim salak gibi... neyseki icime yine bir direnme istegi geldiki hemen önünü kestim
Bide o dün anlatigim su limon maydonoz karisimi cok ise yariyo aksam bi bardak ictim fena bi sekilde wcye ciktim daha yatmadan ve Sabah kalktigimda tekrar ciktim... Sabah ise gitmedende tekrar bi bardak ictim.... böyle hafta sonuna Kadar yaparim diye düsünüyorum zaten 5 günden fazla yapmamak lazimmis
Ya bide insan boyle abur cubur tatli yemeye bi alıştı mi cok zorlaniyo normal yemek yemeyesi geliyo kilo vermekde korumakda zor valla:ruh:hemen dikkat et 1 haftaya 66 olursun bukis:sus:

@tgb1907 yüzünden şekerli şekerli yiyoruz :KK70: o nerde denk gelmedim

Yemek yok burda yoğurt süt kek yemişsin birde kurabiye gommüssün olmamış

Ooi çok iyi bitter daha masum minik kare yediysen eğer

Bitter atsaydın yada pekmez koysaydın süte afiyet olsun

Ekmek çok olmuş özellikle akşam çorba varsa ekmek yemezsen daha iyi. Seni de görmedim bugün

Hoş geldin canım burya uğramıştın sanırım bir ara .
evet cnm iki tame minicik kare yedimm birde canganin ucundn yidimmm :ıslık: 100 gr fazla ciktim ya:KK34:

bravo cnm buyuk gelisme :)

cok basarili bravo:)

menun guzelmis cnm tatli krizine de kendince cosum bulmaya calismissin iyi olmus sen suan o krizleri bana sor dun gece zor uyudum.lavoboya uyandgimda nerdeyse dolabi mideme gomcektim yataga zor gittim regl yaklastigindan dolayi ustelik dun kacamaksiz ama sporlu bir vun gecirmeme ragmen bugun arti 100 gram gorrum moralimiz bozmayacagim ama cnku regl sisiligi olayim bitsin gecicek ben inaniyorum

afiyet olsun canim cok guzel

cok cok gecmis olsun Allah korusun insallah iyidir bebis

adet donemindendir cnm o
sag ol cnm bende kendime inanamadim:halay:

Gunaydin kizlar ben 100 gram almisim nasil aldım bilmiyorum :KK43: wcye de cikiyorum aksam 8 de yedim o yuzden mi acaba bide 1,5 lt suyumu aksam eve gelince iciyorum oda etki etmis olabilir mi
aksam 8 cok gec cmmm ondandir:eğlence:

kızlar günaydın güne -300 le basşaldım inş cuma 5li rakamları görürüm ama baş ağrım felaket resmen 1 ay başım ağrıdı nisan gelse su hacamatı bitirsem cidden yoruldum ağrı çekmekten sadece 5 gün çok rahattım gerisi hep başım ağrıdı
harikasin cnm :nazar:

DünküMenüm
Sabah
2 az tereyaginda yumurta
2 dilim tb ekmegi
Sekersiz cay

Ara
Sekersiz turk kahvesi

Oglen
3 parca izgara tavuk
1 buyuk ayran
1 yk pilav (pilavi bugun soylersem koymayin dicem)

Ara
Sekersiz turk kahvesi

Aksam
1 tabak tavuklu bezelye yemeği

3 lt kadar su
menun cok iyu cnm afiyet plsun yemegi gec yedigin icin bence arti ciktin:bicak:

Aslında birde eliptik bisiklet iyi olabilir kolları da çalıştırmış olur. Sen verimli kullanabiliyor musun yorucu oluyor mu
evet cnm bence kpsu bandindan daha eglenceli soyle kac kalori yaktigini gosteren bir sey alirsan cok iyi yapiyor insan. Ben hamilelik öncesi naya yapiyordum hamileyken kaldirdim simdi evde yer yok kuramadim daha :110::bicak: Ben cok memnundum :KK49:

:duduk::duduk::duduk::duduk::duduk::duduk:Arkadaşlar ben menülere yorumda bulunmaya çekiniyorum. Henüz kendi menülerini düzenleyememiş biri olarak yorumlamam yanlış gibi geliyor. Ama burada menü yorumu biraz da görev oluyor.
Bu akşam herkesin menüsünü tek tek inceleyecem ona göre
:duduk:
Incele tabi ki cnm bazen bemim bilmediğimi sen seninkimi bem bilirim . Birbirimize tavsiyelerikiz olunca daha guzep olur. :KK50:

SchonerDuft SchonerDuft munter munter ahahaha ananas caniniz cekti heee o zaman bu hafta listemi yazmayim yine cok miktarda mevcut kendileri:KK76::KK76: bu arada kizlar -500 üm :halay:
:nazar::nazar:supersin cnm:nazar:
hemen amanas almaliyim :KK53:

Aksama kadar cis cos

6 kalem spor tuta tuta 44 puancikmi :KK48:

Perfect :super:

Afiyet olsun canim guzel
sorma kac dk spor yapmisim dilim damagim kurumus puan cok az :KK14:

Kizlar menüm klasik olmaya basladi ama daha sıkılmadım diye böyle
Ac karnina 2 bardak limonlu su
Sabah:
1 dilim ananas :KK76:
1 dilim peynir
10 badem
Yesillik tabagi
1 yumurta

Ara:
Kayisi cayi
2 gun kurusu (probiyotik kullaniyorum artik bunlar fayda etmedi)

Oglen;
6 yk karnibahar yemegi
Yogurt

Ara:
Kucuk boy latte

Aksam:
Firunda tavuk
Salata

Ara: portakal

3 lt su
cok guzel cnmm

bende öyle yaa dün akşam 150 yaptım ben pert :bicak: 1000-2000-3000 yapanlar ne yiyip ne içiyo diyiverin bizede :deli:

öğlen az olmuş bol bol yemen lazım :deli:

yemek saatlerini biraz daha düzene soksan çok daha güzel olacak :KK200:

afiyet olsun canım emziren anneler ne yemeli çok bilmiyorum ama bana gözleme dışında güzel geldi onu da zaten tadımlık yemişsin :KK51:
ben 200 yapmistim bir kez oluyordum. Kiloma bgliyordum atlayamamayi ama sende atlayamiyorsan bizde var demek bir hantalliko_O
1000 ip nedir yaa 1000:oha:
Sağol canım. Çok yüksekten düşmedi takip ediyorum iyi çok şükür.
iyi canim yavruslarimizin tirnagi bile kirilmasa keskrr:KK51:

birde bende şey var wc hava almalı biri girdi 5 dk geçecek öyle girebilirim nerde olursa olsun :KK70: halimi düşün
bende de var oo mumkum degil giremem midem bulanir:kusmuk:

Kizlar anca gecmisi okudun ve geldim:)
ben pazar tartida 69,6 görmüstüm ve tabi soook gecirdim:)
hemen dikati ele aldimki kilo yapmismasin ve regl olacagim icin ödemde vardi diye tahmin ediyorum...
Busabah tartida 68,5 i gördüm ve regl de oldum yani hedefim yarin 67 lere düsmek tekrardan:)

ama size biseyl söylimmi son bikac haftadir yedigim cikolatalarin tatlilarin haddi hesabi yoktu evet cok yanlis ama yaptim salak gibi... neyseki icime yine bir direnme istegi geldiki hemen önünü kestim
Bide o dün anlatigim su limon maydonoz karisimi cok ise yariyo aksam bi bardak ictim fena bi sekilde wcye ciktim daha yatmadan ve Sabah kalktigimda tekrar ciktim... Sabah ise gitmedende tekrar bi bardak ictim.... böyle hafta sonuna Kadar yaparim diye düsünüyorum zaten 5 günden fazla yapmamak lazimmis
seni 65 ile mezun etmemismiydik :oha: ne ara 69 oldun benden daha cok kilon o_O hemen vermelisin:tokat:

ya bende cikolatayi cok severim bayilirim ama senin gibi yesem 500 kilo olurum ben kiyindan kosesinden yiyorum hala siskoyum :KK53:

seni 65 ile mezun etmemismiydik :oha: ne ara 69 oldun benden daha cok kilon o_O hemen vermelisin:tokat:

ya bende cikolatayi cok severim bayilirim ama senin gibi yesem 500 kilo olurum ben kiyindan kosesinden yiyorum hala siskoyum :KK53:
ahahaah öyle vallah gider o gider sen hic merak etme:) 65 küsürle mezun oldum:) cumaya 66 olcam yine... hem benim boyum uzun icecik duruom bikereeee (özendirim seni:D)

litfin dalga gecmiyelim canikommm ben bikere artik cikolatayi hayatimdan atiyorum:KK70:
Minik minik 5 taneden bahsediyon heralde dimi:ruh: ay cikolata oyle bisey ki yedikce bagimlilik yapiyo azaltarak bitir bence de at hayatindan:KK51:
aynen canim ya öyle vallah... tamadir canikom cumaya 66 yim kesinlikle:)
Tamamdir bukis cuma goruşecuhh:rapci:

Back
X