- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #266.121
Guzel veriyom haaaburda okadar içersem tuvalet kuyruğu oluşur
tbrk edyrm hyr hc ksknmdm![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Guzel veriyom haaaburda okadar içersem tuvalet kuyruğu oluşur
tbrk edyrm hyr hc ksknmdm![]()
ben bir boşldım 74 ü gördüm 2 hafta dakilo çok çabuk alınıyo kızlar 2.5 ay önce 65 tim onun için çok dikkat edelim sakın verdik diye bırakmayalım yoksa benim gibi bi anda 80 e dayanırsınız
tüm gıcıklığın marula mı ?domates salatalık ve biber yerim kuzum biberi severek yerim domates salatalığı ehhh işte![]()
Canım sen takimdaydin zaten demi listeye girdin mi deneme sürendeyken mi ayrildin takimdan?Yok kuzum gruba alınmayı bekliyorum kaptandan ses çıkmadı çünkü![]()
supersin ponciköğle yemeğimi söyledim tavuğun yanına patates pilav koymayın sadece domates koyun dedimmmm
5 tanecikle nasil duracanevet ja kiz benim hayatim cikolatabazen hatta bile isteye öglen yemegimden yada aksam yemegimden vazgeciyorumki cikolata yiyeyim diye:) günlerce yemek yerine cikolata yesem sorun olmaz aramam yani yemegi ama tabi bu iyi bi beslenme sekli olmaz kilo yapmasa bile sürekli Seker yemek nekadar saglikli olabilirki...
neyse artik kendime sinirlar koydum o cikolatalardan cok canim cekerse gün icinde en fazla 5 tane yiyebilirim esimede kontrol etmesini söyledim![]()
Ya bide insan boyle abur cubur tatli yemeye bi alıştı mi cok zorlaniyo normal yemek yemeyesi geliyo kilo vermekde korumakda zor vallaKizlar anca gecmisi okudun ve geldim:)
ben pazar tartida 69,6 görmüstüm ve tabi soook gecirdim:)
hemen dikati ele aldimki kilo yapmismasin ve regl olacagim icin ödemde vardi diye tahmin ediyorum...
Busabah tartida 68,5 i gördüm ve regl de oldum yani hedefim yarin 67 lere düsmek tekrardan:)
ama size biseyl söylimmi son bikac haftadir yedigim cikolatalarin tatlilarin haddi hesabi yoktu evet cok yanlis ama yaptim salak gibi... neyseki icime yine bir direnme istegi geldiki hemen önünü kestim
Bide o dün anlatigim su limon maydonoz karisimi cok ise yariyo aksam bi bardak ictim fena bi sekilde wcye ciktim daha yatmadan ve Sabah kalktigimda tekrar ciktim... Sabah ise gitmedende tekrar bi bardak ictim.... böyle hafta sonuna Kadar yaparim diye düsünüyorum zaten 5 günden fazla yapmamak lazimmis
ay iyi dayaniyosun vallah
ay vallah cooook zor olcak![]()
veremiyom 100 gram almışımGuzel veriyom haaamasallah di
sende veriyon mu
![]()
marul havuç turpben bir boşldım 74 ü gördüm 2 hafta da
tüm gıcıklığın marula mı ?![]()
![]()
patates koymuşlar yaa yanına 5 tanecik yedimsupersin poncik![]()
Veriyom dicen ki verecen
veremiyom 100 gram almışım![]()
evet cnm iki tame minicik kare yedimm birde canganin ucundn yidimmm@tgb1907 yüzünden şekerli şekerli yiyoruzo nerde denk gelmedim
Yemek yok burda yoğurt süt kek yemişsin birde kurabiye gommüssün olmamış
Ooi çok iyi bitter daha masum minik kare yediysen eğer
Bitter atsaydın yada pekmez koysaydın süte afiyet olsun
Ekmek çok olmuş özellikle akşam çorba varsa ekmek yemezsen daha iyi. Seni de görmedim bugün
Hoş geldin canım burya uğramıştın sanırım bir ara .
sag ol cnm bende kendime inanamadimbravo cnm buyuk gelisme :)
cok basarili bravo:)
menun guzelmis cnm tatli krizine de kendince cosum bulmaya calismissin iyi olmus sen suan o krizleri bana sor dun gece zor uyudum.lavoboya uyandgimda nerdeyse dolabi mideme gomcektim yataga zor gittim regl yaklastigindan dolayi ustelik dun kacamaksiz ama sporlu bir vun gecirmeme ragmen bugun arti 100 gram gorrum moralimiz bozmayacagim ama cnku regl sisiligi olayim bitsin gecicek ben inaniyorum
afiyet olsun canim cok guzel
cok cok gecmis olsun Allah korusun insallah iyidir bebis
adet donemindendir cnm o
aksam 8 cok gec cmmm ondandirGunaydin kizlar ben 100 gram almisim nasil aldım bilmiyorumwcye de cikiyorum aksam 8 de yedim o yuzden mi acaba bide 1,5 lt suyumu aksam eve gelince iciyorum oda etki etmis olabilir mi
harikasin cnmkızlar günaydın güne -300 le basşaldım inş cuma 5li rakamları görürüm ama baş ağrım felaket resmen 1 ay başım ağrıdı nisan gelse su hacamatı bitirsem cidden yoruldum ağrı çekmekten sadece 5 gün çok rahattım gerisi hep başım ağrıdı
menun cok iyu cnm afiyet plsun yemegi gec yedigin icin bence arti ciktinDünküMenüm
Sabah
2 az tereyaginda yumurta
2 dilim tb ekmegi
Sekersiz cay
Ara
Sekersiz turk kahvesi
Oglen
3 parca izgara tavuk
1 buyuk ayran
1 yk pilav (pilavi bugun soylersem koymayin dicem)
Ara
Sekersiz turk kahvesi
Aksam
1 tabak tavuklu bezelye yemeği
3 lt kadar su
evet cnm bence kpsu bandindan daha eglenceli soyle kac kalori yaktigini gosteren bir sey alirsan cok iyi yapiyor insan. Ben hamilelik öncesi naya yapiyordum hamileyken kaldirdim simdi evde yer yok kuramadim dahaAslında birde eliptik bisiklet iyi olabilir kolları da çalıştırmış olur. Sen verimli kullanabiliyor musun yorucu oluyor mu
Incele tabi ki cnm bazen bemim bilmediğimi sen seninkimi bem bilirim . Birbirimize tavsiyelerikiz olunca daha guzep olur.Arkadaşlar ben menülere yorumda bulunmaya çekiniyorum. Henüz kendi menülerini düzenleyememiş biri olarak yorumlamam yanlış gibi geliyor. Ama burada menü yorumu biraz da görev oluyor.
Bu akşam herkesin menüsünü tek tek inceleyecem ona göre
![]()
SchonerDuft
munter ahahaha ananas caniniz cekti heee o zaman bu hafta listemi yazmayim yine cok miktarda mevcut kendileri
bu arada kizlar -500 üm
![]()
sorma kac dk spor yapmisim dilim damagim kurumus puan cok azAksama kadar cis cos
6 kalem spor tuta tuta 44 puancikmi
Perfect
Afiyet olsun canim guzel
cok guzel cnmmKizlar menüm klasik olmaya basladi ama daha sıkılmadım diye böyle
Ac karnina 2 bardak limonlu su
Sabah:
1 dilim ananas
1 dilim peynir
10 badem
Yesillik tabagi
1 yumurta
Ara:
Kayisi cayi
2 gun kurusu (probiyotik kullaniyorum artik bunlar fayda etmedi)
Oglen;
6 yk karnibahar yemegi
Yogurt
Ara:
Kucuk boy latte
Aksam:
Firunda tavuk
Salata
Ara: portakal
3 lt su
ben 200 yapmistim bir kez oluyordum. Kiloma bgliyordum atlayamamayi ama sende atlayamiyorsan bizde var demek bir hantallikbende öyle yaa dün akşam 150 yaptım ben pert1000-2000-3000 yapanlar ne yiyip ne içiyo diyiverin bizede
öğlen az olmuş bol bol yemen lazım
yemek saatlerini biraz daha düzene soksan çok daha güzel olacak
afiyet olsun canım emziren anneler ne yemeli çok bilmiyorum ama bana gözleme dışında güzel geldi onu da zaten tadımlık yemişsin![]()
iyi canim yavruslarimizin tirnagi bile kirilmasa keskrrSağol canım. Çok yüksekten düşmedi takip ediyorum iyi çok şükür.
bende de var oo mumkum degil giremem midem bulanirbirde bende şey var wc hava almalı biri girdi 5 dk geçecek öyle girebilirim nerde olursa olsunhalimi düşün
seni 65 ile mezun etmemismiydikKizlar anca gecmisi okudun ve geldim:)
ben pazar tartida 69,6 görmüstüm ve tabi soook gecirdim:)
hemen dikati ele aldimki kilo yapmismasin ve regl olacagim icin ödemde vardi diye tahmin ediyorum...
Busabah tartida 68,5 i gördüm ve regl de oldum yani hedefim yarin 67 lere düsmek tekrardan:)
ama size biseyl söylimmi son bikac haftadir yedigim cikolatalarin tatlilarin haddi hesabi yoktu evet cok yanlis ama yaptim salak gibi... neyseki icime yine bir direnme istegi geldiki hemen önünü kestim
Bide o dün anlatigim su limon maydonoz karisimi cok ise yariyo aksam bi bardak ictim fena bi sekilde wcye ciktim daha yatmadan ve Sabah kalktigimda tekrar ciktim... Sabah ise gitmedende tekrar bi bardak ictim.... böyle hafta sonuna Kadar yaparim diye düsünüyorum zaten 5 günden fazla yapmamak lazimmis
Koyma dedin inadina mi ediyolarmarul havuç turp
patates koymuşlar yaa yanına 5 tanecik yedim![]()
kizartma mimarul havuç turp
patates koymuşlar yaa yanına 5 tanecik yedim![]()
litfin dalga gecmiyelim canikommm ben bikere artik cikolatayi hayatimdan atiyorum5 tanecikle nasil duracanaz oldu 10 ye
![]()
aynen canim ya öyle vallah... tamadir canikom cumaya 66 yim kesinlikle:)Ya bide insan boyle abur cubur tatli yemeye bi alıştı mi cok zorlaniyo normal yemek yemeyesi geliyo kilo vermekde korumakda zor vallahemen dikkat et 1 haftaya 66 olursun bukis
![]()
Ay sorma cabucak indim şükür 54 e
ahahaah öyle vallah gider o gider sen hic merak etme:) 65 küsürle mezun oldum:) cumaya 66 olcam yine... hem benim boyum uzun icecik duruom bikereeee (özendirim seniseni 65 ile mezun etmemismiydikne ara 69 oldun benden daha cok kilon
hemen vermelisin
ya bende cikolatayi cok severim bayilirim ama senin gibi yesem 500 kilo olurum ben kiyindan kosesinden yiyorum hala siskoyum![]()
Minik minik 5 taneden bahsediyon heralde dimilitfin dalga gecmiyelim canikommm ben bikere artik cikolatayi hayatimdan atiyorum![]()
Tamamdir bukis cuma goruşecuhhaynen canim ya öyle vallah... tamadir canikom cumaya 66 yim kesinlikle:)