Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Meraba kızlar bugünkü menum
Sabah : 1 yumurta-2 yeşil z 2 siyah zeytin - 1 light ekmek - limonlu yeşil çay - 2 çeri domates - peynir - maydonuz roka - 1 ceviz
Ara : 3 çilek 1 ceviz
Öğlen : taze fasülye 1 light ekmek
Ara : çeyrek elma
Ara: light grisini 30 gram
Akşam dısarda olduğum için fazla oldu köfte ızgara tabak ( yanında az pilav salata patates ).
Akşam 30 dakika eliptj yaptm
Gündüz 100 ip atlama

Slm kizlar napiyonuz ablam bendeydi aksam ben fazla yedim:110: :dua: reglime 2 gun kaldi canim sekerli seyler cekiyo sıcak cikilata gibi :mad: bugun kacamak günüm olsun bari yarin az yemeye devm:KK61:bitmez diyet bitmezzz:KK61: bana bitmiyo 4 senedir:KK34: kizim 1 bucuk yasindayken diyete basladim 5 bucuk yasinda ben hala diyetteyim:KK51:hep diyette :KK51: ama ben kilo almam yer yer almam biliyom almicam işte :KK14:

Sabah : 1 yumurta-2 yeşil z 2 siyah zeytin - 1 light ekmek - limonlu yeşil çay - 2 çeri domates - peynir - maydonuz roka - 1 ceviz
Akşam dısarda olduğum için fazla oldu köfte ızgara tabak ( yanında az pilav salata patates ).
Gündüz 100 ip atlama
Gayet iyi gözüküyor cnm

Gündüz 100 ip atlama
Menünü beğendim keşke o pilavla pattisten yemeseydin

Kzlar instagramda cok unlu bir kadin var cok kiloluymus beyin guciyle zayiflamis mesela cikolata mi yiyor demis ki icinden bu hic kalorili degil salatalikla ayni ve bana kilo yapmayacak demis nasil zayiflamis anlatamam demekki beyne olumlu sinyal gondermek lazim
Tuğçe insu mu onu deneyenler oldu tavsiye etmiyorum oysa tabiki

Bugünki menü böyle sadece oda yarım dilim pasta olduğu için yoksa akşam çok yemedim
ben pasta icin demedim cok az yemissin ondn dedim.kahvalti yok ve az yenmis yoksa pasta olmamliydi tabi ama az yenmisse

evet cnm hemen denge politikasi:)

masallah cnm sana ya meyve bike yemeden nasil dayaniyorsun

insallah gider cnm. Evet aalinda hic kalorili beslenmedim ama arkadaslar 2 ogun kahvalti yaptigim icin beni uyardilar haklilar

cok begendim menunu cnm ama insallah kuyemis cig ve azdir

hemen unut ve yarin yeniden basla cnm beyne olumsuz sinyal gonderme

evettttt gecicem siziii gelsin kardiyolar gitsin zumbalarrr

bnm de bacaklar ince canm bnce en guzel sporlardan biri yuruyustur evdeysem ve yeniysen leslie
:KK51:
Kzlar instagramda cok unlu bir kadin var cok kiloluymus beyin guciyle zayiflamis mesela cikolata mi yiyor demis ki icinden bu hic kalorili degil salatalikla ayni ve bana kilo yapmayacak demis nasil zayiflamis anlatamam demekki beyne olumlu sinyal gondermek lazim
SekerPancarii SekerPancarii gecenlerde denedi ve kilo almadi verdi
Menüm
Sabah
2 yumurta zeytinyağli
Domates
1 kk peynir
Ara
Yarım muz
Akşam
1 kase mercimekli sebze çorbası
1 porsiyon tavuk sote
2 bardak ayran
Ara
Form çayı
cok guzel cnm

Gündüz 100 ip atlama
Canım gün içinde biraz daha aktif olsan senin içinde takım içinde süper

evet cnm hemen denge politikasi:)

masallah cnm sana ya meyve bike yemeden nasil dayaniyorsun

insallah gider cnm. Evet aalinda hic kalorili beslenmedim ama arkadaslar 2 ogun kahvalti yaptigim icin beni uyardilar haklilar

cok begendim menunu cnm ama insallah kuyemis cig ve azdir

hemen unut ve yarin yeniden basla cnm beyne olumsuz sinyal gonderme

evettttt gecicem siziii gelsin kardiyolar gitsin zumbalarrr

bnm de bacaklar ince canm bnce en guzel sporlardan biri yuruyustur evdeysem ve yeniysen leslie
@Bir garip nerdesin yetiss:KK17:

Gündüz 100 ip atlama
Canim guzel olmus ama aksam pilav patates yemeseydin keske yoksa izgaranin zarari yok bence:kahve:

Back
X