- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #267.101
hedef kilon kaçtı senin şuan kaç kilosun ödül için soruyorumBenimde ama gide gide 200 gram gitti
200 gram
Bende dün karbonhidratsız gün yaptım belki kaybetmişizdir diye![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hedef kilon kaçtı senin şuan kaç kilosun ödül için soruyorumBenimde ama gide gide 200 gram gitti
200 gram
Bu haftaki hedefimmihedef kilon kaçtı senin şuan kaç kilosun ödül için soruyorum
hedef kilon yani mezun olmaya ne kadar kaldıBu haftaki hedefimmi
Pazartesi sadece takım içinde kilomuzu söylüyoruz cuma günleri kaptanlarda takım listesini bildirdikleri için yüzde hesapliyoruz bu sekildeAa o şekilde mi kilo bildirimi yapıyoruz yani direk şu kadar verdim deyip geçemiyoruz demek
50 di canım hedef kilohedef kilon yani mezun olmaya ne kadar kaldı
Benimde ama gide gide 200 gram gitti
200 gram
hosgeldin canimmm insallah hemencik kilolarindan kurtulursunnnAn itibariyle 87,5 kiloyum. Oraya bi yarım kilo eksik girin efeemm![]()
Tekrar hoşgeldin canımKahvaltımı bayağı erken yaptığımdan öğlen öğünümü birazdan yicem sanırım çok acıktım bol acılı bi mercimek çorbası bi kase yoğurt yanına belki. Arada türk kahvesi ya ea meyve yiyebilirim çok acıkırsam. Akşamada yine yoğurt ve hurma ikilisini yapmayı düşünüyorum saat 17:00 da final yapıyrm genelde o saatten sonta sadece şekesis çay içiyorum genelde
Hoşbuldumm ayy inşallah hepsi giderhosgeldin canimmm insallah hemencik kilolarindan kurtulursunnn
Olsun kız o kadar uğraşa az değilmi yinesenin kilona bak bide benim kiloma bak![]()
Akşamları çayın yanına illa abur cubur yerdim ama yaklaşık 20 gündür bıraktım onu çok zorlanıyorum çünkü tam bir abur cubur bağımlısıyım aksi gibi evin hee yerinden çikolota bisküvi fışkıryo poşetleyiğ atıyorum bi kenara göz görmeyinfe aklıma çok gelmiyoTekrar hoşgeldin canımsüpersin gece yememek çok önemli
Olsun kız o kadar uğraşa az değilmi yine
gel sarılalım kardeşimAkşamları çayın yanına illa abur cubur yerdim ama yaklaşık 20 gündür bıraktım onu çok zorlanıyorum çünkü tam bir abur cubur bağımlısıyım aksi gibi evin hee yerinden çikolota bisküvi fışkıryo poşetleyiğ atıyorum bi kenara göz görmeyinfe aklıma çok gelmiyo
Süper canımAkşamları çayın yanına illa abur cubur yerdim ama yaklaşık 20 gündür bıraktım onu çok zorlanıyorum çünkü tam bir abur cubur bağımlısıyım aksi gibi evin hee yerinden çikolota bisküvi fışkıryo poşetleyiğ atıyorum bi kenara göz görmeyinfe aklıma çok gelmiyo
Yok canım takmıyorum aslında o kadarkuzum kiloyu çok fazla takınca da gitmiyor biraz relaxx ol düşünme bak nasıl inecek
akşam da yemek ye bence 5 çok iyi bi saat ondan sonra yemeyince çok farkediyor kilo vermekKahvaltımı bayağı erken yaptığımdan öğlen öğünümü birazdan yicem sanırım çok acıktım bol acılı bi mercimek çorbası bi kase yoğurt yanına belki. Arada türk kahvesi ya ea meyve yiyebilirim çok acıkırsam. Akşamada yine yoğurt ve hurma ikilisini yapmayı düşünüyorum saat 17:00 da final yapıyrm genelde o saatten sonta sadece şekesis çay içiyorum genelde
şu an kaç kg sun ki kaptin ile konuş mezun oluyorsan mezun ol50 di canım hedef kilo
Sonradan değiştirecektim ama vazgeçtim bu hafta sabit yazılıp mezun olmak istiyorum çok zor gidiyor ya sinir oldum
cnm kılosu çok olunca diyeti de iyi yapınca normal ödemi filan iyi atıyorlar başlarda
Bende zaten aksami gecistirdigin icin dedim canimneresi sağlıksız kızsabah öğle gayet iyi bence akşamı bilerek yemedim
![]()