- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #267.421
Göbekten nasıl gitti şeker diyeti ile ilgisi var mıKizlar 20 ocak kalca 100 basen 98.5 gobek 84
3 mart kaca 99 basen 98.5 gobek 80
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Göbekten nasıl gitti şeker diyeti ile ilgisi var mıKizlar 20 ocak kalca 100 basen 98.5 gobek 84
Kahvaltıyı atlarsan güzel kilo veremezsin bir yunurta haşla bir tost yap ye meto yavaşlıyor çünküBugn c.tesi olduğundann çocuklar hala uyuyo bende kahvaltı saati benim için geçti artık bende geç uyandım çünkü. Kahvaltı yerine sade bi nescafe içmeyi tercih ettim kafeinin enerji vereceği unuduyla... Bugunu iki öğn olarak planlıyorum. Öğlen gibi tarhana çorbası içmeyi düşünüyorum sonrası Allah kerim![]()
isvex hep yalan olur bnde en fazla baslayip 2 veya 3 gun yapmisimdirKızlar nerabalar iyi geceler ben anca uyuttum ufaklık çarşambadan beri rejimdeyim 1 kilo vermişim çok mutlu oldum. Aramızda hamile olanlar var sanırım doğumdan sonra benim gibi yapmayın. Ben çok yedim sütüm olsun diye ama emziriren dikkat edince kilo veriliyor bilginize:)) bu arada hurma yemeye başladım düzenli olarak acıktıkca hurma yiyorum İsveç diyeti yalan oldu
aksam topluyaz isterswn cnm.oyke yapiyoruzGunayydin kizlar kahvalti hazirliyorum kendim icin 2 haslanmis yumurta 1 cay bardagi ceviz 6 tane zeytin kucuk bi silim peynir ve yesillik olarak maydonoz dereotu dograyip ustlerine limon siktim ..Bu arada ben 2 ogunlu beslenecegim icin oglen ve aralarda yazmayabilirim bide net paketim az kalmiiss oglen sadece sekerdiz turk kahvesi icecegim aksaminkini de aksam gireriim
evet cnm seker diyeti hep gobekten versiririGöbekten nasıl gitti şeker diyeti ile ilgisi var mı
Ya çok iyiymişisvex hep yalan olur bnde en fazla baslayip 2 veya 3 gun yapmisimdir
aksam topluyaz isterswn cnm.oyke yapiyoruz
evet cnm seker diyeti hep gobekten versiriri
Evet canim ondan once olcmustum hic degisiklik yoktu cok iyi oldu 1 haftam kaldi seker diyetinin bitmesine 1 hafta ara verip bi daha yapicamGöbekten nasıl gitti şeker diyeti ile ilgisi var mı
Canim sen hamur isi yeme şeker yeme protein ve meyve ye huc canini sikma diyete takilma en rahat olman gereken donem bem ilkine 68 le hamile kaldim odem coktu 90lari gordum iki tane sezeryan var ve gobek gidiyor bosver diyeti saglikli beslen bebegin icin stres yapmaKızlar gebelikte şeker diyeti uygulanır mı meyve olacak ama
vuu supersn cnm tebriklerKizlar size 59.9 oldugumda ciglik aticam demistim inanamiyorum 59.9 um ilk defa bu saatte tartildim.ondan mi bilmiyorum ama olsun gordum 59u
harikaaaKizlar 20 ocak kalca 100 basen 98.5 gobek 84
munter Etimek tatlı olarak çok severim serbetli üzerine de kremsanti ustunede ceviz afiyet olsunnn :)))))
Inşallah pazartesi tam bir ay olacak 4 kilo vermişim
Kahvalti yok ve aksamda olmamış bir sorunmu var motivasyonun mu düşüyor arada Banada oluyirdaDunku menum cok kotu 2 gundur kotu aslinda
Sabah;hahvalti yapamadim
Oglen;1 kase yogurt
Aksam 1 porsiyon iskender
Ara cay ve 3 kurabiye
Tebrik ederimmm süpersinKizlar size 59.9 oldugumda ciglik aticam demistim inanamiyorum 59.9 um ilk defa bu saatte tartildim.ondan mi bilmiyorum ama olsun gordum 59u
Canim.goguslerim hep kucuktu suan tam ideal o yuzden olcmuyorum belde de sıkıntı yok benim kalca basen ve gibek sorun o yuzden oralari olcuyirumtm cmm tsklrr
vuu supersn cnm tebrikler
harikaaa
bel gpgus lac ki
Ya süpersin keşke bende senin gibi başlasaydımEvet canim ondan once olcmustum hic degisiklik yoktu cok iyi oldu 1 haftam kaldi seker diyetinin bitmesine 1 hafta ara verip bi daha yapicam
Sağlıklı besleniyorum ama bebek içinde karın yağı az olsa iyi olur diyorum hamur işi aramıyorum aklıma gelmiyor pilav makarna da öyle. Meyve yiyorum birde sabahları tam tahıllı ekmek yiyorum hamur işim bir ekmekte varCanim sen hamur isi yeme şeker yeme protein ve meyve ye huc canini sikma diyete takilma en rahat olman gereken donem bem ilkine 68 le hamile kaldim odem coktu 90lari gordum iki tane sezeryan var ve gobek gidiyor bosver diyeti saglikli beslen bebegin icin stres yapma
Evet kızlar yaz geldi dikkat edin sonra pişman olmayınKizlar hepimiz bu hafta daha fazla dikkat edelim sporla birlikte nisan mayis gelince panikleriz yaz geldi diye martí iyi degerlendirelim