Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

cnm cok az besleniyorsun ya tamam az yiyecegiz de yemeden de yakamayiz sabah yumurta peynir falan hic yok aksam bir yarim kase corba olabilir. Ben cok yiyorum sanirim ondn bana az geliyor boyle menuler:bicak:

hah iyi o zaman cnm . Motivasyon icin cocuklarla ilgilensin sana zaman yaratsin oyle igneleyici konusmakla motivasyon saglanmaz:bicak:

canim squat icin program var mi? nasil takip edecegiz ? bir de abs video mu ne bizimle paylasir misin?

ay kizlar cok az ya menuleriniz:skandal:begenmedim:tokat::63:

:emir_bebek::emir_bebek:gelecek bu defa gelevk:emir_bebek::emir_bebek::KK200:

sen nasilsin cnm
Haklısın az oluyor yada bir yemeğe çok yukleniyorum bu hafta değiştireceğim bakalım nasıl sonuç alacagim

Kızlar nerabalar iyi geceler ben anca uyuttum ufaklık çarşambadan beri rejimdeyim 1 kilo vermişim çok mutlu oldum. Aramızda hamile olanlar var sanırım doğumdan sonra benim gibi yapmayın. Ben çok yedim sütüm olsun diye ama emziriren dikkat edince kilo veriliyor bilginize:)) bu arada hurma yemeye başladım düzenli olarak acıktıkca hurma yiyorum İsveç diyeti yalan oldu

hepumiz oyleyiz bnce cnm bnde oykeyim mesela
:KK72::KK72:

Afiyet olsun canm etimek i nasıl yiyorrshn öyle kuru ekmek gbimi
canim etimegin uzerine kaymak surdum onun uzerine de bal surdum yedim cok lezzetli oldu :rolleyes: zor durdurdum kendini diyebilirim:cry:
Etimefin kalorisi 35 mi ne bir dilim ekmegin yarisi kitir kitir da guzel gidiyor degisiklik olsun diye ara ara yiyorum. Illa bal kaymak olmasina gerek yok lahvaltida her seyle yerim :KK73:
Haklısın az oluyor yada bir yemeğe çok yukleniyorum bu hafta değiştireceğim bakalım nasıl sonuç alacagim
bence menunu ve yediklerini guzel oturtursan guzel kilo verirain cnm

Evet benm de daha once oykeydi ama bu sonuncusu hep oyle veriyor bu jafta da oyle verdi mesela ama yapmayacagim
bu haftaki sekee orucunda bnde varim bayanlar

bikac gun gecmwsi lazim canimcim odemi gormen icin bak ben meswla daha fazla vermisim yahdan bugun diyetisyen tartisinda ama kendi tartimdakini girdim

hayir tabikide canim gayet acim bildgin acim yani
Ay inşallah öyledir.

Sabah
1 haşlanmış patates üzerine yeşillik yağsız peynir
1 domates
5zeytin
2 kupa yesilcay

Ara
1sekersizsutlu kahve

Akşam
1 tabak Kabak yemeği üzerine yoğurt
Yeşil salata

Çay çok az kuruyemis
Harika afiyet olsun :super:

2 mart menum
Sabah
Mantarli domatesli omlet 1 yumurtayla
2 zeytin
1 yk lor peyniri
Cay
1 dilim ekmek
Ara yarim elma yarim armut
Oglen
Kisir 4 yk
Ayran
Aksam
Pirasa zeytinyagli
3 kofte
Salata
cayin yanina azcik cerez yiycem
Su 3 olmustur
Afiyet olsun guzel canim
Bugünkü yediklerim
Sekersiz diyetimin 4.gunu:2 mart 2018
Sabah 1 kuru kayisi 1 dilim füme 1 dilim peynir 2 dilim ekmek
Öğle 1 kase corba 2 köfte 1 parca tavuk salata yogurt
Ara 1 muz
Aksam 1 kase corba 3 yk ispanak yemegi yogurt 2 dilim fume 1 kk peynir 1 dilim ekmek
Ara 1 bardak sütlü kahve 1/2 galeta 1 tk sekersiz recel
Su 3 lt
Afiyet olsun senin sekersiz diyetinde kuru meyvve var mi orkide meyve de yemiyordu

sabah
ilik liminli su 2 gun kurusu 1 tk pekmez

4 ceri domates
1 kk suzme oeybir
1.5 dilim etimek
1.5 yk kaymak
1 yk bal
6 zeytin
2 tk suzme yogurt
1 kapya biber
1 salatalik

ara yok

aksam
yarim kase etli sehriye
5 ad. firinda pismis sogan
3 buyuk parca firinda pismis somon
bol salata

cayin yaninda iki kucuk kare bitter
1 avuc kaju ceviz findik fistik karisimi
vee 1 dilim kek 1.5 kurabiye

bu aksam kendimi odullendirdim lav gundur aksamlari az yiyordum :ıslık:
Ödülün baya büyük olmus gibime geldi :KK17: insallah arti olarak dönmez :KK17:

Bugünkü Menüm

Sabah
1 dilim tb ekmegi
2 az yagda yumurta
5 6 topik peynir
Sekersiz cay

Ara
Sekersiz türk kahvesi

Oglen
1 buyuk ayran
3 parca tavuk izgara
1 yk pilav

Ara
Sekersiz turk kahvesi

Aksam
1 kase taze fasulye
Yogurt

1 kase cerez yedim sekersiz nescafe ictim bide
Suyumda 2 lt anca olmustur
saat biraz gecti bakalim yarin nolcak:KK17: gec kalkarim buyuk ihtimalle o yuzden eksi gorurum insallah:dua:

Harika afiyet olsun :super:

Afiyet olsun guzel canim

Afiyet olsun senin sekersiz diyetinde kuru meyvve var mi orkide meyve de yemiyordu

Ödülün baya büyük olmus gibime geldi :KK17: insallah arti olarak dönmez :KK17:
Ay evet yerken kucuk yazinca buyuk oluyor bunlar ya:eek: bu aksam odul verdim ki cumaya kaadar eksiletirim :KK53::KK53:
Bugünkü Menüm

Sabah
1 dilim tb ekmegi
2 az yagda yumurta
5 6 topik peynir
Sekersiz cay

Ara
Sekersiz türk kahvesi

Oglen
1 buyuk ayran
3 parca tavuk izgara
1 yk pilav

Ara
Sekersiz turk kahvesi

Aksam
1 kase taze fasulye
Yogurt

1 kase cerez yedim sekersiz nescafe ictim bide
Suyumda 2 lt anca olmustur
saat biraz gecti bakalim yarin nolcak:KK17: gec kalkarim buyuk ihtimalle o yuzden eksi gorurum insallah:dua:
Gayet guzel dolu dolu bir menu olmus:KK9:
sendee odullendirmissin kendini :D
insallah arti olmayiz:KK17::KK17:

Dunku menum cok kotu 2 gundur kotu aslinda
Sabah;hahvalti yapamadim
Oglen;1 kase yogurt
Aksam 1 porsiyon iskender
Ara cay ve 3 kurabiye
Kahvaltı niye yok. Ben kahvaltı yapamadigimda 1 bardak süt içiyorum yanına da 1meyve ve çantamda ceviz badem olur mesela 2 3 tane ağzıma atarım sende bisiler at çantana . Minik saklama kapları oluyor onlar ile muhafaza edebilirsin kuru kayısı kuru incir de ekle al sana pratik kahvaltı

Kahvaltı niye yok. Ben kahvaltı yapamadigimda 1 bardak süt içiyorum yanına da 1meyve ve çantamda ceviz badem olur mesela 2 3 tane ağzıma atarım sende bisiler at çantana . Minik saklama kapları oluyor onlar ile muhafaza edebilirsin kuru kayısı kuru incir de ekle al sana pratik kahvaltı
Evde bazen vakit olmuyo oglum bizle uyanirsa yapamiyoruz.isede sut iznim oldugu icin 9 da gidiyorum tam gelen giden basliyo anca cay kahve geciyo oyle.aslinda kuruyemis koyayim yanima dogru diyosun

Back
X