Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kızlar balık yemem lazımmış benim eşimin dediğine göre su yüzünde yaşayan balıklardan tüketmem lazım. Sardalya yaparız dedi ama kızartma beni zorlar eve kokusu da siner başka nasıl pişirebilirim sardalyayı fırında güzel oluyor mu

3 tane mi yanlız :KK70:
kiz bu totoyu kaldirmak kolay mi saniyon sen :D 3 iyidir :D

:KK70: hayır biz hepimiz fitiz zayifiz zarifiz falaniz filaniz işte:KK70:
:KK59::KK59:fitizz mezunn fitiss bizz fitizzz:KK59::KK59::KK70:
Kızlar balık yemem lazımmış benim eşimin dediğine göre su yüzünde yaşayan balıklardan tüketmem lazım. Sardalya yaparız dedi ama kızartma beni zorlar eve kokusu da siner başka nasıl pişirebilirim sardalyayı fırında güzel oluyor mu
evet canim dip baliklarinibyeme sakin. Sardalyayi hic firinda denemedim ama olur herhalde bugulama da olur mu acaba metten bir bak istersen . Kizartma yeme bencede agir olur.

kiz bu totoyu kaldirmak kolay mi saniyon sen :KK70: 3 iyidir :KK70:

evet canim dip baliklarinibyeme sakin. Sardalyayi hic firinda denemedim ama olur herhalde bugulama da olur mu acaba metten bir bak istersen . Kizartma yeme bencede agir olur.
Kızartma iyi olurda birde temizliği var onun. Kültür balığı yesek olmaz mı levrek mesela

Sabah
Yağsız corekotlu tulum peyniriyle tost (2 ay olmuştur tost yemeyeli )
1 şekersiz nanelimonlu yesilcay

Oglen
1 tane fıstıklı çikolata (1 aydır yemiyordum tutamadm kendimi )

Akşam
1kase Yoğurt çorbası (suyunu çok tanesini az aldım)

Çay
Çikolata ile ara öğün yapsaydın öğlen güzel bir şey yeseydin daha sağlıklı olurdu. Çikolata yı öğün saymışsın olmamış ayrıca nefsin cekiyor ise bitter ye kilo vermede de yardımcı

Evet kizlar ben de menumu paylasayim bu arada bizim spor gunumuz bugun mu basliyordu ben ara vermdim gerci ama gnleri unuttum
Sabah
1 kasik yulafli az sutlu omlet
2 dilim.hindi fume
1 tatli k tereyag
Biraz peynir
Ara bir bardak sut
2 ceviz 5 bad3m
Aksam
Hindi gogus sote

Evet kizlar ben de menumu paylasayim bu arada bizim spor gunumuz bugun mu basliyordu ben ara vermdim gerci ama gnleri unuttum
Sabah
1 kasik yulafli az sutlu omlet
2 dilim.hindi fume
1 tatli k tereyag
Biraz peynir
Ara bir bardak sut
2 ceviz 5 bad3m
Aksam
Hindi gogus sote
Akşam salata ayran ?? Yok mu ? Spor bugün başlıyor canım

Çikolata ile ara öğün yapsaydın öğlen güzel bir şey yeseydin daha sağlıklı olurdu. Çikolata yı öğün saymışsın olmamış ayrıca nefsin cekiyor ise bitter ye kilo vermede de yardımcı
Bugün pek iyi gecmedi Benm için motivasyonum mu düşüyor regl olacagm istahimmi artıyor bilemedm doyma hissim gidiyor sanki hep yemek yemek istiyorum

Bugün pek iyi gecmedi Benm için motivasyonum mu düşüyor regl olacagm istahimmi artıyor bilemedm doyma hissim gidiyor sanki hep yemek yemek istiyorum
Bu histen hemen kurtulman lazım spor yap biraz tokluk için Tarcınli süt iç ara öğünlerini daha doyurucu yap. Çikolata da yeme

kiz bu totoyu kaldirmak kolay mi saniyon sen :KK70: 3 iyidir :KK70:

Poşette yap dicem ama sardalya hiç yapmadım hatta hiç balık yapmadım. Ablam poşette yapıyor hiç kokusu olmuyor fırında kirlenmiyormuş.

Back
X