- 18 Aralık 2016
- 5.583
- 8.360
- 118
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #267.481
yaparm cnm 3 t squatta senin icin yaparimBenim yerime de yap canısı![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yaparm cnm 3 t squatta senin icin yaparimBenim yerime de yap canısı![]()
3 tane mi yanlızyaparm cnm 3 t squatta senin icin yaparim![]()
Ne guzel ya bende mezun olcambenimde kepim olcek
kepli kepli takilirizzz
![]()
hava ataris bu dombililere( yalniz b3n hala dombiliyim
)
tamam en cok sporu biz yapcgzz![]()
kiz bu totoyu kaldirmak kolay mi saniyon sen3 tane mi yanlız![]()
hayır biz hepimiz fitiz zayifiz zarifiz falaniz filaniz işte
![]()
evet canim dip baliklarinibyeme sakin. Sardalyayi hic firinda denemedim ama olur herhalde bugulama da olur mu acaba metten bir bak istersen . Kizartma yeme bencede agir olur.Kızlar balık yemem lazımmış benim eşimin dediğine göre su yüzünde yaşayan balıklardan tüketmem lazım. Sardalya yaparız dedi ama kızartma beni zorlar eve kokusu da siner başka nasıl pişirebilirim sardalyayı fırında güzel oluyor mu
Kızartma iyi olurda birde temizliği var onun. Kültür balığı yesek olmaz mı levrek meselakiz bu totoyu kaldirmak kolay mi saniyon sen3 iyidir
fitizz mezunn fitiss bizz fitizzz
evet canim dip baliklarinibyeme sakin. Sardalyayi hic firinda denemedim ama olur herhalde bugulama da olur mu acaba metten bir bak istersen . Kizartma yeme bencede agir olur.
Çikolata ile ara öğün yapsaydın öğlen güzel bir şey yeseydin daha sağlıklı olurdu. Çikolata yı öğün saymışsın olmamış ayrıca nefsin cekiyor ise bitter ye kilo vermede de yardımcıSabah
Yağsız corekotlu tulum peyniriyle tost (2 ay olmuştur tost yemeyeli )
1 şekersiz nanelimonlu yesilcay
Oglen
1 tane fıstıklı çikolata (1 aydır yemiyordum tutamadm kendimi )
Akşam
1kase Yoğurt çorbası (suyunu çok tanesini az aldım)
Çay
Pişirirken ön arka olarak çevirmeme gerek var mı ?SchonerDuft canm az yagla sardalyeyi sonra diz yagki kagida defne yapragi koyarsan kokmaz firinda kizarana kadar pisir bugulamadan az fazla oluyor
yok canim sardayeyi komple zeytinyagiyla yagla guzelce elinle heryetine ben baharat da koyuyorum cevirmene gerek yokPişirirken ön arka olarak çevirmeme gerek var mı ?
Afiyet olsunEvet kizlar ben de menumu paylasayim bu arada bizim spor gunumuz bugun mu basliyordu ben ara vermdim gerci ama gnleri unuttum
Sabah
1 kasik yulafli az sutlu omlet
2 dilim.hindi fume
1 tatli k tereyag
Biraz peynir
Ara bir bardak sut
2 ceviz 5 bad3m
Aksam
Hindi gogus sote
Baharatsız balık yiyemem zaten de baharat serbest mi ki ? . Ok öyle yapalım fırında kolay oluyoryok canim sardayeyi komple zeytinyagiyla yagla guzelce elinle heryetine ben baharat da koyuyorum cevirmene gerek yok
Akşam salata ayran ?? Yok mu ? Spor bugün başlıyor canımEvet kizlar ben de menumu paylasayim bu arada bizim spor gunumuz bugun mu basliyordu ben ara vermdim gerci ama gnleri unuttum
Sabah
1 kasik yulafli az sutlu omlet
2 dilim.hindi fume
1 tatli k tereyag
Biraz peynir
Ara bir bardak sut
2 ceviz 5 bad3m
Aksam
Hindi gogus sote
Bugün pek iyi gecmedi Benm için motivasyonum mu düşüyor regl olacagm istahimmi artıyor bilemedm doyma hissim gidiyor sanki hep yemek yemek istiyorumÇikolata ile ara öğün yapsaydın öğlen güzel bir şey yeseydin daha sağlıklı olurdu. Çikolata yı öğün saymışsın olmamış ayrıca nefsin cekiyor ise bitter ye kilo vermede de yardımcı
Bu histen hemen kurtulman lazım spor yap biraz tokluk için Tarcınli süt iç ara öğünlerini daha doyurucu yap. Çikolata da yemeBugün pek iyi gecmedi Benm için motivasyonum mu düşüyor regl olacagm istahimmi artıyor bilemedm doyma hissim gidiyor sanki hep yemek yemek istiyorum
Yok aslinda motivasyonda tamda yemegi cok seven bi kocam var saolsun rahat vermiyoKahvalti yok ve aksamda olmamış bir sorunmu var motivasyonun mu düşüyor arada Banada oluyirda
Poşette yap dicem ama sardalya hiç yapmadım hatta hiç balık yapmadım. Ablam poşette yapıyor hiç kokusu olmuyor fırında kirlenmiyormuş.kiz bu totoyu kaldirmak kolay mi saniyon sen3 iyidir
fitizz mezunn fitiss bizz fitizzz
evet canim dip baliklarinibyeme sakin. Sardalyayi hic firinda denemedim ama olur herhalde bugulama da olur mu acaba metten bir bak istersen . Kizartma yeme bencede agir olur.