- Konu Sahibi Pinarbartu
- #267.601

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben kilomun çoğunu öyle verdim desem her yaptığım da 1 2 kilo gitti sonra sabitledimSchonerDuft ayy cnm o ilk 4 kilo bana ndense olum.gbi geliyor bana da protein iyi gelir ozellkle dedigin gbi saf protein bnde yapayim kilo durunca hemen
3 gun gecikti canim ay simdi takvimime baktim da gecen ay da 3 gün gecikmis oyle olmusum ondan onceki ay 1 gun once olmusum gecen aylarda da hep 3 4 gün gecikmis suan normal yani regl olabilirim heran gecen ay ki regli oncesinde hic bisi yoktu ama regl oldum ve hic bu kadar agrim olmamisti düşük yaptığımdaki kadar agrim vardi normalde olmaz agrim cok hafif olurNe kadar gecikti şimdi günün öncesinde ne kadar gecikiyordu. Geçen ay belirti varmıydı mesela uykusuzluk göğüs ağrısı gibi bu ayla kıyasla
Alsaydim hemen yapardim dayanamayip biraz gecsin ustunden dedimhayirrrr cok karbonhidrat var burdaAaa
haftaya cokkk daha fazla gder canim
canm testi al evde bulunsun bnce hep elinin altinda
Bugün yarın olursun belki inşallah olmazsın tabi de.ama yoksa hemen ol ki hayal kırıklığı olmasın regli olursan da soğan kürü yap bu ay hem düzen e girer hemde gebelik için destek3 gun gecikti canim ay simdi takvimime baktim da gecen ay da 3 gün gecikmis oyle olmusum ondan onceki ay 1 gun once olmusum gecen aylarda da hep 3 4 gün gecikmis suan normal yani regl olabilirim heran gecen ay ki regli oncesinde hic bisi yoktu ama hic bu kadar agrim olmamisti düşük yaptığımdaki kadar agrim vardi normalde olmaz agrim cok hafif olur
Bu ay da 1 inde olmam lazimdi o gün ayni regl olcam gibi kasiklarim belim agridi olmadim o gün gecince kalmadi agri falan vucudumda pek degisiklik yok bi tek gunduzleri uykum geliyo![]()
İnşallah canımhayirrrr cok karbonhidrat var burdaAaa
haftaya cokkk daha fazla gder canim
canm testi al evde bulunsun bnce hep elinin altinda
Aynen kuzum aslinda suan hic gecikmemis gibi düşünmem lazim insallah canim valla hemen olurum eger regl olacaksamBugün yarın olursun belki inşallah olmazsın tabi de.ama yoksa hemen ol ki hayal kırıklığı olmasın regli olursan da soğan kürü yap bu ay hem düzen e girer hemde gebelik için destek
Kafan rahat eder en azından tabi inşallah bebiş vardırAynen kuzum aslinda suan hic gecikmemis gibi düşünmem lazim insallah canim valla hemen olurum eger regl olacaksamSpor falan hic bisi yapmiyom iyce miskin oldum regl olacaksam hemen spora baslarim olunca en azindan
![]()
Bilemiyorum sen evde ac karna ve üzerinde hafif şeyler varken tartil önemli olan fark senin icinEvet haklısın iki gündr pek sallamıyrm yedijlerimi. Yarın daha düzenli bi beslenme planına geçicm inş. Bu arada avmlerdeki tartılarda kiloma baktım 85,7 evdekinde ise 87,5 çıkıyo kafam karıştı hangisi doğru bi bilgin var mı acaba
O zaman kesin zayiflaman lazim kacamak yok mart bittiginde iyi bi kilo vermezsen inan cok uzulursun az kaldi bakKizlar az once esim.gorumcemle konustu kari koca spora yazildik dedi o da benim icin dedi kiz gorumcem yani yaza kadae cop gibi olsun da gorelim dediii tobe tobeee zorla gaza getiriyorlar insani ya
Ay hadi insallah esim benden daha cok istiyo cok ozlemis bebekKafan rahat eder en azından tabi inşallah bebiş vardır
Aynen senin kilon cok yok ve yeni baslasin sporda yapiyorshn bence hemem giderevet cnm bu ay skayim bir kendimi 4 kilo bile atsam fark eder insallah
Yaptım ama yine acıktımAy hadi insallah esim benden daha cok istiyo cok ozlemis bebekBen aslinda sonbahara planlamistim ama kismet iste
olacak mi bakalim
Sen napiyon kahvaltini yaptin miiiiii![]()
Dün yaptığımız sporu yeniden hesaplayalmmiKızlar puanlarda biraz değişiklik yaptım hesaplarken bakın tamammı
Dimi canim ya doktora dedim o kadar spor yaptim listeyi harfiyen uyguladim diye oda psasirdi cok degisken metabolizmam varmiscnm o ladar spor yaptin yagda nasil artis olmus kastan nasil eksilme olmus diyetisyenin listesine uymadin mi![]()
Şubat 28 cekiyor acaba gecikmeyle alakalimidirNe kadar gecikti şimdi günün öncesinde ne kadar gecikiyordu. Geçen ay belirti varmıydı mesela uykusuzluk göğüs ağrısı gibi bu ayla kıyasla
Öğlen ve akşam hiç olmamış şu böreği çok kalorili diye biliyorum aç gittin shanrm o yuzdenmj böyle olduiyi geceler kizlar menum
sabah
ilik limonlu su 2 gun kuruau 1 tk pekmez
1 domates
3 yesil 1 kapya biber
2 tk suzme yogurt
1 kk suzme peynir
6 zeytin
2 etimek
1.5 yk kaymak
1 yk bal
ara
1 isirik kek