- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #267.761
Sporun kötü yanı bırakınca şişiyorsun hemenAy inşallah ya
Eskiden uzun süre spor yaptım
Basketbol falan oynadım
Onları da bırakınca iyice şiştim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sporun kötü yanı bırakınca şişiyorsun hemenAy inşallah ya
Eskiden uzun süre spor yaptım
Basketbol falan oynadım
Onları da bırakınca iyice şiştim
Sende guruyon gitgideevet bebegimm senin gibi qupquru olmak istiyimm
quru kizz
bence esmer lrofil resmi daha guzeldi![]()
İyiyim canım ben de işteBibiğimaç ve zayıfım ya sen
![]()
Anladim canimYok bebeğim 9aylik benim bu hamileyken olan menümSchonerDuft a fikir olsun diye paylaştım
Evet canımNasıl yapacağız kızlar bunu günlük mü girilecek
Sende guruyon gitgidegurular cogaliyo takimda
en guru ben olmaliyim
Bencede oyleydi sanki dur bi profil daha yapacam bide ona bah![]()
Hoş geldinbebiş uyucam bende uykum varNapiyonuz kizlar esim evde gelemedim bugunuyudu esim bende size bakim dedim
![]()
1 ay sonra tekrar ölç bakalım kaç olacak 80 olur mu dersin ?gobegi ilk kez olcum ama![]()
Eline sağlık canım bekliyoruz o zamanCanim bi suredir evde yoktum tum dolap icleri karismis 2de bebek olunca onlardan firsat buldukca temizlik yapiyorum temizligim biter bitmez leslie basliycam
Amin sağol canimAnladim canimSchonerDuft allah guzel dogumlar nasip etsin bi cirpida insallah
Oyle deme bi bakmışın ben sismişim hamile kalip sen gurumusun hayat bu ikinci doğumda alacam mecbur
bunu da begenmedimYohsa tok msn senben acken
![]()
Yat kuzum dinlenHoş geldinbebiş uyucam bende uykum var
1 ay sonra tekrar ölç bakalım kaç olacak 80 olur mu dersin ?
Eline sağlık canım bekliyoruz o zaman
Amin sağol canim
ayy ne hos seyler dokuluyor barnaklarinnnOyle deme bi bakmışın ben sismişim hamile kalip sen gurumusun hayat bu ikinci doğumda alacam mecbur![]()
Estağfurullah
Evet biraz tokumYohsa tok msn senben acken
![]()
kiz gonegim 94 cm 80 cm nasil olacak 1 aydaHoş geldinbebiş uyucam bende uykum var
1 ay sonra tekrar ölç bakalım kaç olacak 80 olur mu dersin ?
Eline sağlık canım bekliyoruz o zaman
Amin sağol canim
evde olmk cidden zor bugun birgun evdeydim tum gun yeme krizletylr mucadele ettim resmn1 seneyi geçmiş yarın @kaptinn geldiğinde yine soralım süresi var çünkü belli süre gerekiyor tekrar yarışmak için yine de hoş geldin canım. Evde oturmak kilo almak demek bana göre deiş bakıyorsun sanırım
bunu da begenmedim![]()
Kac kilosunEstağfurullah
Evet biraz tokum
Profil resmin çok cikinnn![]()