Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Napiyonuz kizlar esim evde gelemedim bugun:KK37: uyudu esim bende size bakim dedim:KK75:
Hoş geldinbebiş uyucam bende uykum var
gobegi ilk kez olcum ama:KK51::KK53:
1 ay sonra tekrar ölç bakalım kaç olacak 80 olur mu dersin ?
Canim bi suredir evde yoktum tum dolap icleri karismis 2de bebek olunca onlardan firsat buldukca temizlik yapiyorum temizligim biter bitmez leslie basliycam
Eline sağlık canım bekliyoruz o zaman
Anladim canim SchonerDuft SchonerDuft allah guzel dogumlar nasip etsin bi cirpida insallah
Amin sağol canim

Hoşbuldum inş ;)
Aynen evde oturmak sürekli ne yapsam ne yesem düşüncesiyle eşdeğer oldu bana da:D İş aramaya yeni yeni başlıyorum aslında bi süre ara vermeyi kendim istedim fırsat bulmuşken. Ama tahminimden fazla bunaldım.

Hoş geldinbebiş uyucam bende uykum var

1 ay sonra tekrar ölç bakalım kaç olacak 80 olur mu dersin ?

Eline sağlık canım bekliyoruz o zaman

Amin sağol canim
Yat kuzum dinlen:anne: gündüz hep uykum var aksam uykum gelmiyo benimde:silah: dışarı soguk diye kaloriferi de bi yakmis ki piştim icerde:ruh:

Oyle deme bi bakmışın ben sismişim hamile kalip sen gurumusun hayat bu ikinci doğumda alacam mecbur:KK70:
ayy ne hos seyler dokuluyor barnaklarinnn:rolleyes: qurumus qalmisim dimi:KK8: bende quru fit anne olmusum dimi:KK8::KK8::KK8:
sana da 65 e kadar sisme izni veriyorumm :KK53:

1 seneyi geçmiş yarın @kaptinn geldiğinde yine soralım süresi var çünkü belli süre gerekiyor tekrar yarışmak için yine de hoş geldin canım. Evde oturmak kilo almak demek bana göre de :KK70: iş bakıyorsun sanırım
evde olmk cidden zor bugun birgun evdeydim tum gun yeme krizletylr mucadele ettim resmn

Back
X