- 18 Aralık 2016
- 5.583
- 8.360
- 118
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #269.421
Canim cok gecmis olsunHastanedeydim kuzum kürtaj oldum 8 gibi çıkış verildi uzanıyorum şimdi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim cok gecmis olsunHastanedeydim kuzum kürtaj oldum 8 gibi çıkış verildi uzanıyorum şimdi
bor degisik menu olmus cnmBugünkü yediklerim
Sabah 1 kuru kayısı 1 hurma 1 fincan sutlu kahve
Öğle 3 servis kasigi cesitli zeytinyagli 1.5 dilim ekmek
Aksam 1 dilim ekmek 8 yk Kıymalı yumurta 1 yk sekersiz recel
Ara 1/2 muz
Su 3 lt
Spor 1 saat tempolu yuruyus 24 puanponcikbirgelincik
bu kadar seyle nasil doyuyorsun cnmSlm bayanlar bnde yazayim menumu malum tldfnu birakacagim
Sabah
2 adet hurma
1 kasik sekersiz fistik ezmesi
2 3 adet badem evden aceletle ciktim kizlar
Oglen
3 kasik pilav tavuk bir porsiyon ve ayran
Ara
Bitter cikolata 2 kare ve kahve
Aksam
Sebze bir kase ve biraz da yogurt
Pazartrsi gnleri full okuldayim ve nobetciyim o yuzden en az zararla atlatmaya cakisiyrum kizlar
canom cuma sabah satisa sunuluyor yetisebilirsen gittigin zaman aliyorsun.Kızlar şimdi bime cuma günü çok güzel şeyler geliyor muş aktüele baktım da (ben pek anlamamBitmeyenUmidim baskül deyince baktım)
Sadece cuma günü için mi geçerli bu kampanya cumadan itibaren yazıyor kafam karıştı![]()
aksam corba ve baklava da 1 tane olsaydi keske .12 mart menum
Sabah
2 has yumurta
1 kk peynir
5 zeytin
Cay
Ara yarim ayva
Oglen
7 kasik kereviz zeytinyagli
Aksam
2 pazi dolmasi yogurtlu
Salata
2 dilim baklava yedimama hic ekmek yemedim kizmayin
Su 3 litre
Geçmiş olsunBebek var ama gelişimi sağlıksız geriden şekild e bozuktu tabi bunun yanı sıra dış gebelik ya da mol gebelik te olabilir şu an hepsi bir ihtimal
Evet canim cuma icin gecerli begendigin urun olursa 9:30 orda ol al hemen stokta sayili oluyorKızlar şimdi bime cuma günü çok güzel şeyler geliyor muş aktüele baktım da (ben pek anlamamBitmeyenUmidim baskül deyince baktım)
Sadece cuma günü için mi geçerli bu kampanya cumadan itibaren yazıyor kafam karıştı![]()
Sağol canımcanom cuma sabah satisa sunuluyor yetisebilirsen gittigin zaman aliyorsun
Sağol canım benim çok işime yarayacak şeyler varmışEvet canim cuma icin gecerli begendigin urun olursa 9:30 orda ol al hemen stokta sayili oluyor
binde bir sali gunleride indirimde urunleri oluyor.
Yag olcerli terazi bir yil olacak memnunum tavsiye ederim yani..
Canm benm cok cok gecmis olsun allah sifa versin dinlen sakin uzulme veren allah yine verecektir hayirlisiylaHastanedeydim kuzum kürtaj oldum 8 gibi çıkış verildi uzanıyorum şimdi
tabiki yazarim.cnm hep ayni sebze ya unutuyorum nedense buharda pismis brokoli karnibahar kabak bazen havuc eklerim bir kaseMenü çok dÜzensiz akşam 8 yk kıymalı yumurta olmamış
Sebze olarak ne yedin bizlere de örnek olması için yazarsan iyi olur sonuçta etap birincisisin hepimiz net ölçü ve yediklerini merak ediyoruz
Ekmek yemedim ama pazı dolması yedin birde baklava yemişsin baklava ile ekmeği kıyaslayamayız.
kizz gayet de cok yedim valla az olur mu hiccc doyuricu oldu benm icin:) hem bu zamana kadar yedik bndan snra yemesek de olur dimi ama:)bor degisik menu olmus cnm
bu kadar seyle nasil doyuyorsun cnm
canom cuma sabah satisa sunuluyor yetisebilirsen gittigin zaman aliyorsun.
aksam corba ve baklava da 1 tane olsaydi keske .
Şimdilik iyiyim ama sonra nasıl olurum bilmiyorumCanim cok gecmis olsunsimdi nasilsin
![]()
Afiyet olsun canımsabah
ilik limonlu su 2 gun kurusu 1 tk pekmez
8 ceri dpmates
1 kapya 1 yesil biber
1 salatalik
2 kasik suzme yoğurt
2 haslanmis yumurta
1 kk suzme peynir
1 dilim tb ekmegi
rezene cayi
aksam
1 kase sebze corbasi
bolll izgara tavuk
bolll salata
kuruyemis meyve
Sağol kuzumGeçmiş olsun((
Teşekkür ederim canım amin.şuan düşündüğüm şey benim o kadar çok ihtimal konuşuldu ki ödüm koptuSchonerDuft
Canımsın çok geçmiş olsun herşeyin hayırlısı olsun doğru zaman şimdi değilmiş. sen iyi ol kendine iyi bak.
Allah sana ve senin gibi çok isteyen seven herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin.
İyi geceler
Hayırlısı olsun canım ya vardır bir hayrı bununda .Canm benm cok cok gecmis olsun allah sifa versin dinlen sakin uzulme veren allah yine verecektir hayirlisiyla
tabiki yazarim.cnm hep ayni sebze ya unutuyorum nedense buharda pismis brokoli karnibahar kabak bazen havuc eklerim bir kase
kizz gayet de cok yedim valla az olur mu hiccc doyuricu oldu benm icin:) hem bu zamana kadar yedik bndan snra yemesek de olur dimi ama:)
Gunaydin Evet cuma geliyor bnde almayi dusunuyorum 35tlKızlar şimdi bime cuma günü çok güzel şeyler geliyor muş aktüele baktım da (ben pek anlamamBitmeyenUmidim baskül deyince baktım)
Dolmalar baklavalarr12 mart menum
Sabah
2 has yumurta
1 kk peynir
5 zeytin
Cay
Ara yarim ayva
Oglen
7 kasik kereviz zeytinyagli
Aksam
2 pazi dolmasi yogurtlu
Salata
2 dilim baklava yedimama hic ekmek yemedim kizmayin
Su 3 litre
Gecmis olsun .Hastanedeydim kuzum kürtaj oldum 8 gibi çıkış verildi uzanıyorum şimdi
hayırlısı olsun canım iyi bi dünlendir vücudunu psikolojıı düzelt tedavini ol inş bi gün kucağına alacaksın bebeğiniBebek var ama gelişimi sağlıksız geriden şekild e bozuktu tabi bunun yanı sıra dış gebelik ya da mol gebelik te olabilir şu an hepsi bir ihtimal
Menülerin düzeliyor çok beğendim afiyet olsun kuzum12 mart menu
SABAH
2 yumurtayla omlet
2 ince dlim salam
Zeytin
Domates salatalik biiber karisik salata
Cay
AKSAM
1Kase mercimek corbasi
1servis kasigi karnabahar yemegi
1kucuk tavuk but
Bol salata yogurt
Caay ..
Teşekkür ederim canımGecmis olsun .
Inan bu korkulu günlerden sonra tedavi istemiyorum . Allah nasip ederse o ayrı ama önceliğim değiştihayırlısı olsun canım iyi bi dünlendir vücudunu psikolojıı düzelt tedavini ol inş bi gün kucağına alacaksın bebeğini
Gunaydin kızlar![]()