Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

günaydın cnım senin kediler mart ayı diye mi yoklar :KK45:
E72D56E1-35E5-47E8-A514-9FE851F09893.webp

Onlari ihmal ettim hahlisin:D kahvemi ictim:kahve: hastayim ben :KK1:sen napiyon:hasta:

aa dikkat et canım salgın var herkeste bende yeşil çayımı içiyorum :kahve: şimdi de çukuru izlicem iş yerinde

kızlar menüm

sabah:
tam bugday ekmeğine sandviç
yeşil çay

öğlen:
ızgara et
salata
ayran

ara:
küçük boy latte

akşam:
kıymalı kabak yemeği
yogurt
1 dilim çavdarlı ekmek

2 lt su
Afiyet olsun canım
kızlar bugün iş yeri ve evi etkileyen ve 30 saat sürecek bi su kesintisi var napcam hiç bilmiyorum :110: 2 gün boyunca hiç su içmemeyi düşünüyorum:işsiz::işsiz:
Ay çok kötü apartmanda depo yok mu güneş enerjisi ya da .avmlerde wc ihtiyacınızı karşılayın yakınlarda varsa sıkıcı bir durum
gunaydın kızlar..
dunku menum:
sabah 1 yumurta
bol yesıllık
zeytın peynır
oglen 2 kepce bol acılı tavuklu sehrıye corbası
az salata
aksam:1 kepce mercımek corbası
2 mınık ızgara kofte
3 4 elma dılım fırında baharatlı patates
salata
Afiyet olsun canım

Afiyet olsun canım
Ay çok kötü apartmanda depo yok mu güneş enerjisi ya da .avmlerde wc ihtiyacınızı karşılayın yakınlarda varsa sıkıcı bir durum

apartmanda depo yok canım koca iş yerinde bile yokmuş :110:
avm avm gezecem bugün :halay:hem fırsat bu fırsat acık zayıflamışken pantul bakıyım kendime :KK76:

kızlar bugün iş yeri ve evi etkileyen ve 30 saat sürecek bi su kesintisi var napcam hiç bilmiyorum :110: 2 gün boyunca hiç su içmemeyi düşünüyorum:işsiz::işsiz:
Ay iccc diyecektim ama snrasini okuyunca vazgectim kuzum icmeeee
apartmanda depo yok canım koca iş yerinde bile yokmuş :110:
avm avm gezecem bugün :halay:hem fırsat bu fırsat acık zayıflamışken pantul bakıyım kendime :KK76:
yaa bnde zayiflayip alacak miyim o pantolanlardan acepp

Ay iccc diyecektim ama snrasini okuyunca vazgectim kuzum icmeeee
yaa bnde zayiflayip alacak miyim o pantolanlardan acepp

sen ki hafta birincisisin :KK76: alırsın tabi canım bende aslında tam zayıflamadan almıcaktım ama memlekete gidecem haftaya o yüzden mecbur almam lazım

Back
X