Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Sağol canım

Seni hiç göremiyoruz menü yazdığın kadar menülere yorum yazmanda cuma günü kilo bildirimi yapmanda en önemlisi burda aktif olman da çok önemli

Menülere zaten denk geldikçe yazıyorum sen denk gelmedin demek ki. Dün de yazdım neden gelemediğimi.

Poncik pazar gunu 4 saat normal yürüyüş hesaplicaktin..
Pazartesi 48 puan neden yariya boluyon bir el at @Bir garip :))

poncikbirgelincik poncikbirgelincik pazar gunu ben 6saat bahcede calistim ve ben bunu 4 saate indirdim normal yürüyüş olarak
Normal yürüyüş 5dk 1 puansa 48puan ediyor galiba dimi. .
canım normal yürüyüş yarısı değil mi ya beynim yandı :D çalıştığın süre yürüyüş olara ksayılılır mi bilemedim haftasonu bigün bende koca gün ayakta temizlik yaptım çok yoruldum ama hiç spor diye yazmadım :KK64:

Bilemiyorum 700 tekrar yaptim ama sen 10 dk yaz canim da bugun dr biseler yapicam ona gore ayarlayayim
4 puan yazıyoum o zaman düne canım

Benimde iyi gidiyor canm bol su içelim.çay falan ictinmi
2 bardak cay ıtım bol su ıcıyorum durmadan wc deyım ya:KK70:kız sabahtan aksama farkettı dıyenler var ya hadı bakalım nolcak bızım eger verırsem 2 haftada bı yaparım ben:KK70::KK70:

evet kuzum cok tok tutuyo sankı hıc veremıycem gıbı hıssedıyorum ama bakalım 3 gun yapılıyomöus:dua:
Sonucu yaz bana bakalım
Menülere zaten denk geldikçe yazıyorum sen denk gelmedin demek ki. Dün de yazdım neden gelemediğimi.
Dün yoktum ben canım kötü bir şey yok dimi genel yoğunluk sadece

Canm benm cok cok gecmis olsun allah sifa versin dinlen sakin uzulme veren allah yine verecektir hayirlisiyla
tabiki yazarim.cnm hep ayni sebze ya unutuyorum nedense buharda pismis brokoli karnibahar kabak bazen havuc eklerim bir kase

kizz gayet de cok yedim valla az olur mu hiccc doyuricu oldu benm icin:) hem bu zamana kadar yedik bndan snra yemesek de olur dimi ama:)
ben yemeden duramam canim :D yemek icin yasiyorum :D
Şimdilik iyiyim ama sonra nasıl olurum bilmiyorum :KK43:

Afiyet olsun canım

Sağol kuzum :KK43:

Teşekkür ederim canım amin.şuan düşündüğüm şey benim o kadar çok ihtimal konuşuldu ki ödüm koptu :KK43: .

Hayırlısı olsun canım ya vardır bir hayrı bununda .
Sebze deyince hiç aklıma brokoli gelmemişti :KK70: afiyet olsun
hep iyi ol kuzum. Daha zamani degilmis demek ki . Rabbim saglikla bebisine kavusmak nasip etsin
:KK200::KK200:
kızlar bugün iş yeri ve evi etkileyen ve 30 saat sürecek bi su kesintisi var napcam hiç bilmiyorum :110: 2 gün boyunca hiç su içmemeyi düşünüyorum:işsiz::işsiz:
30 saat susuzlukkk :skandal:
afiyet olsun kaçamaksız güzel ama 8 yk biraz fazla geldi:KK51:

çok güzel :KK51: afiyet olsun kuzum:KK51:

dün için 24 puan yazdım kuzum yarı yarıya

bi arkadaş fakir di galiba önermişti duruyo mesajlarımda o daha iyiydi sanki kuzum ya ona güvenemedim

sabah erkenden gidip alman lazım yoksa bulursan o ürünler bitene kadar geçerli ama genelde kalmıyor çoğu ürün nadiren kalıyor yada çok yoğun mağaza değilse kalabilir

pazı dolması:işsiz:baklava:KK20:

çok güzel :KK51: sende benim gibi hiç bişeyden kaçmadan gram gram veriyosun en sevdiğimden Hoppa

afiyet olsun çok güzel:super:

çok güzell:super:

güzel canım beğendim:super:
evet canim boyle olunca diyet psikolijisi olmuyor verdiklerimd3 kolay geri gelmiyor :KK73:

Eki Görüntüle 2122998
kızlar listede eksik fazla varsa uyarın beni arada atarım böyle kontrol edinn
kuzum benim sporlar yok:skandal::skandal:
@Bir garip canim sen benim yuruyus puanlarini hesaplamistin tekrar soyleyebilir misin.

@Bir garip canim su puan listesini bir atar misin favoriye ekleyeyim son halini spor puanlarimi hesaplayip bildireyim

ben yemeden duramam canim :KK70: yemek icin yasiyorum :KK70:

hep iyi ol kuzum. Daha zamani degilmis demek ki . Rabbim saglikla bebisine kavusmak nasip etsin
:KK200::KK200:

30 saat susuzlukkk :skandal:

evet canim boyle olunca diyet psikolijisi olmuyor verdiklerimd3 kolay geri gelmiyor :KK73:

kuzum benim sporlar yok:skandal::skandal:
@Bir garip canim sen benim yuruyus puanlarini hesaplamistin tekrar soyleyebilir misin.
ne kadardı söyle hemen hesaplayıp yazalımm

Back
X