Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

akşam 6 cnm bikaç akşamdır elma filan yedim 8de ama onu bırakcam inşallah canım akşam ip atlayıp ter atarsam bakalım cnm ben bide eskiden erken yatardım çok uyurdum bu hafta gec yatmaya başladım acaba o mu etkiledi ama geç yatmaya alıştırcam kendimi çünkü öbür türlü çok uyuyordum ama vücudumu etkilemiş olabilir
kesinlikle meyve çok etkiliyor ben meyveyi bırakınca vermeye başladım sende akşam meyvelerini kaldır bak oda çok etkiler
uykuyu bilemiyorum ama ona yorum yapamıcam

poncikbirgelincik poncikbirgelincik dukan birası nasılı ? maydonoz çok iyi gelecek . şeker diyetini bıraktın mı onun da etkisi olabilir
dukan birası 2 hafta yapılıyor sanırım yada 21 gün unuttum bi bakmak lazım
orkide1453 orkide1453 canım yeşil çayı demliyorsun soğuyunca içine limon sıkıp su ekliyorsun kahvaltıdan sonra tüketiyosun

Gunaydin kizlar kizim ve esimden sonra bende hastalandim burnum aciyo artik silmekten :KK1: :hasta:
ayyy kiyamammm gecmis olsunnnn

bende şu her sabah tartılma huyumdan vazgeçmek istiyorum artık ya bazen çok veriyorum mutlu oluyorum bazen 100 gram fazla çıksam güne kötü başlıyorum :KK43::KK43:
Ya sorma canm hayatimiz bir tarti yonetiyor resmen ya
kesinlikle meyve çok etkiliyor ben meyveyi bırakınca vermeye başladım sende akşam meyvelerini kaldır bak oda çok etkiler
uykuyu bilemiyorum ama ona yorum yapamıcam
evet kesinlikle katiliyorum.meyve cok etkiliyor

Günaydin kizlarrr, bugün benim dogum günüm:) hicde sevmem birilerine demeyide neyseeee:KK70:
iyiki dogdunnmmnmmmnnnnnnnnnn

cnm yeşilçay limon soda yok mu
ay soda dicektim su yazmışım :mapus: canım ya soğuyunca limon ve soda ekliyosun ben büroda avukata yapıyorum hergün
ayyy kiyamammm gecmis olsunnnn

Ya sorma canm hayatimiz bir tarti yonetiyor resmen ya
evet kesinlikle katiliyorum.meyve cok etkiliyor

iyiki dogdunnmmnmmmnnnnnnnnnn
tartılmayı mı yasaklasak takımda netsek :D:D

Back
X