Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

tartıldım 100 gr gıtmıs reglım yakın ıns ondandır:KK43:

bugun daha dıkkatedeyım madem sevdım ben proteını ama reglım yakın ondan olsa gerek yarım kılo bır kılo gıtmedı hıc 100 gr gıtmıs:KK70:
hastalık cok zor ya cıddı bısey olmasa barı dermansız dert vermesın Rabbım.
regli yakın olsada 1 kilo gider en az merak etme ödem atıcı çaylar tüket ya da bol su
aminnnn ağrılara alıştım ben önmli değil ilerlemesin yeter

forestgump forestgump canım aktif değilsin takımda ?
@kucukbikadin nasıl oldun takıma dönecek misin? nasıl oldun
Kızlar merhaba
Benim internet problemim Yen'i çözüldü Yani anca oldu maalesef :olamaz: Aktif olmadığım için ceza alırsam ya da takıma dahil edilmezsem kabulüm eğer böyle bir sisteminiz varsa ,çünkü hakettim :KK51:

Oooooo tebrik ederim canım bence bu gidişle cok rahat olursun cumaya 64.5 :KK66:

:KK70::KK70: ohhhhhh hayat sana güzel kaptan :KK68:

çok saol canım bencede olurum ama olamazsam ceza almamak için öle yazdım çaktırma :KK70::sus:
tugbaFB tugbaFB dunden bugune nekadar verdın benım nıye 100 gr gıttı kız senden daha fazla hem kılomda:KK17:
nazar etme ama :KK70: 800 gitmiş kuzum benim, sende tam gününde başlamışın regl zamanı değilde başka zamanda başlasaydın en azından ne kadar verdiğini daha rahat görürdün

bugunde ısyerınde suyum var sanıyodum almadım gelırken bıtmıs meger aksı gıbı.cesmedende ıcemem hıc.eve gıdınce baslıcam su ıcmeye :KK43:
alsan nasıl olur ? çünkü suyu günde 3 lt içeceksin mesela sabah 1 lt birden içtin öğlende akşamda aynı yaptın diyelim faydası olmuyor
Kızlar merhaba
Benim internet problemim Yen'i çözüldü Yani anca oldu maalesef :olamaz: Aktif olmadığım için ceza alırsam ya da takıma dahil edilmezsem kabulüm eğer böyle bir sisteminiz varsa ,çünkü hakettim :KK51:
kilonu söyle sen sonrasına bakarız kilo verin mi vermediysen büyük ceza var :D

cuma hedefim 63 diyeyim çünkü pazartesi başladım dün 25 dakika yürüyüş yaptım felaket yağmur yağıyor.

07.05.2018 menüm
sabah kahvaltı 1 domates, 1 salatalık, kb süzme peynir 2 dilim tam buğday ekmek (çay şekersiz)
ara 1 türk kahvesi şekersiz ince dilim kek ev yapımı
öğlen 4 köfte 2 kaşık kepekli makarna 1 kase yoğurt ve salata
ara 1 avuç çiğ kuruyemiş
akşam kıymalı mantar sote 4 kaşık, salata, 2 dilim tam buğday
Afiyet olsun canım bana ekmekler makarna hepsi bir arada uygunsuz geldi
Icınde tavuk agacı cıkcak dıceksınız ama ogluma yapmıstım corbayı oyle oda kendılıgınden gelıstı:KK70:
:KK70: Afiyet olsun canım
Bende Cuma'ya kadar hep tavuk ve ton balığı yemeyi planlıyorum
tugbaFB tugbaFB dunden bugune nekadar verdın benım nıye 100 gr gıttı kız senden daha fazla hem kılomda:KK17:
Dondurmadan olabilir mi:lülülü:
drdotty drdotty hiç gelmedi sanki nerelerdesin
Geldim canım yazışmaları okudum o arada çocuklar için bir kaç kez ayrıldım yazamadım
Bu sabah kilom 71,7 :KK76:

Günayďın kaptanım hayirli olsun bebisiniz ben öğle arası icin 1 dilim ekmek peynir getirim 5 gundur 100 gr ancak gitmisti bugun bi 100 gr daha gitmis o bile mutlu olmama yetti dogum oncesi giydigim gomlegimi giydim tabi bi 5 kilom daha var dogum oncesi icin yarınlardan umutluyum gidecek oda ustune de dahada gidecek insallah. sizin bebisin dogum tarihi tam guzel zamana geliyor kış bittiginde buyumus olur yazın istediginiz gibi gezer kilolarida verirsiniz
sağol kuzum öğle yemek vermiyolar mı ? calışıyodun dimi ne iş yapıyosun ?

yaza kadar zayıflama dşüncesindeyim canım bakalım :) kasım gibi başlasam mayısa kadar baya vermiş olurum inşallah :dua:

alsan nasıl olur ? çünkü suyu günde 3 lt içeceksin mesela sabah 1 lt birden içtin öğlende akşamda aynı yaptın diyelim faydası olmuyor

kilonu söyle sen sonrasına bakarız kilo verin mi vermediysen büyük ceza var :KK70:
Ay çok sevindim beni atarsınız sandım ben de ,hem de tam 100 gram vermişim ( tam filan diyeyim de olduğundan çok gözüksün dedim ) :KK48:

bugunde ısyerınde suyum var sanıyodum almadım gelırken bıtmıs meger aksı gıbı.cesmedende ıcemem hıc.eve gıdınce baslıcam su ıcmeye :KK43:
Ben 6 lı 1.5 litrelik aliyorum koyuyorum dolaba bir haftada bitiriyorum o şekilde yapabilirsin. Hergun getirmek yorucu olur unutma ihtimalinide dusunursek

Back
X