Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

evet eridim ama durmaya niyetim yok :KK70: ilk başlarken 65 demiştim hedefime ama hayaldi benim için ama bugün 65.1 dim ya şaka gibi 60 oldummu bitiriyorum
sen bu hafta ne kadar verdin de hele :KK70: takımda ben birinci olmak istiyorum :KK70: kırma beni :63:
Cuma günü 72,5 tim bugün 71,7 çıktım ama çok yiyesim var bugünlerde hatta bugün 2 öğle öğünü yaptım cuma hedefim 71,5
Yani yemeyi içmeyi kafaya koymuşum:KK70:
Bana 70 li kilolar bile hayal geliyordu hatta 75in hayalini kuruyordum günde 10-15 tane ambalajlı ürün yiyordum :kusmuk: çikolata kek vs. Çok şükür onlardan kurtuldum kilolarımdan da kurtulurum zaten hesaplayıcılar ideal kiloma 67 diyor. Ben hep daha zayıftım ama bundan sonra 65-70 arası iyidir

bana yetiştin yemin ederim kendimi biraz gaza getirmem lazım sanırım.

:KK70: :KK70: cuma hedefini söyle bana o zaman bundn sonra aktifliğini menülerini bekliyorum

sağol kuzum . dediklerini doktora sorcam sağol
Yetişirim geçerim canım sen bebek düşünüyorsun diyet değil sağlıklı beslenmeye çalışıyorsun normal
olabılırmı dondurmadan:dondurma: yok artık korkuyorum senden benı gecceksın :KK17::KK17:
Geçerim walla ona göre diyetinizi boşlamayın yeyin için protein olsun ama kalori sayın
Yoksa :sampiyon:
hala var canım ya cok saol.burun akıntısı var sabah burnunu cektım cok aglattım sonra kv ye bıraktım arkamdan yıne agladı ıse geldım ama burda degılım yanı.gelmıycektım bugun ıse ama ıste doktorum gel mel evırdı cevırdı getırttı benı.
Ayy hiç sevmiyorlar o aspiratör müydü neydi. Canım benim kızmıştır sana ama onun iyiliği için çalışmakta onlar için:KK19:
okadar alakasızmısımkı ton balıgına kutu ıcınde sanıyorum nekadar cesıdı varmsı.ton balıklı fasulyeyle nohutlu somonu denıcem bende. somon cok kokuyo dıyolar dogrumu kokuyo dıye yemedım hıc.
Canım ben ton balığı alıyorum sadece birde chialı bulgurunu denedim. Somonu ve diğerlerini denemedim ama bu ürünleri görünce yazdım aklıma diyette lazım olur :KK72:

hala var canım ya cok saol.burun akıntısı var sabah burnunu cektım cok aglattım sonra kv ye bıraktım arkamdan yıne agladı ıse geldım ama burda degılım yanı.gelmıycektım bugun ıse ama ıste doktorum gel mel evırdı cevırdı getırttı benı.
geçmiş olsun sen burnunu çeerek ağlatmışşsın ben işe gelirken çığlık cığlıga ağlaı kapıdan dinledim kapıya geliyor deya diyor butün odaları gezmiş bende ağladım ama yapacak bişi yok işe geldim sabahn 8 inde çalışmasakta olmuyor geöçim zor hemde gelecekleri var bugün acayip vicdan yaptım hiç birşey yapasımda yok sabahtan toplantı öğlen bölüm yemeği sonra mimara kalıp yetiştir derken sayfaya anca bakabildim bende

Bugün kahvaltım sabah 8 de 1 sütlü nescafeydi sonra oğlanı okula bıraktım dışarıdaki işler vs
Eve geldim 12:30 gibi 2 yumurtadan soğanlı omlet yedim ve az öncede 1 light ton 100gr. 2-3 marul 2 taze soğan ve limonla salata yapıp yedim 1 dilimde kepekli light ekmek bugün doymuyorum. Gözümde doymuyor karnımda doymuyor. :işsiz:

geçmiş olsun sen burnunu çeerek ağlatmışşsın ben işe gelirken çığlık cığlıga ağlaı kapıdan dinledim kapıya geliyor deya diyor butün odaları gezmiş bende ağladım ama yapacak bişi yok işe geldim sabahn 8 inde çalışmasakta olmuyor geöçim zor hemde gelecekleri var bugün acayip vicdan yaptım hiç birşey yapasımda yok sabahtan toplantı öğlen bölüm yemeği sonra mimara kalıp yetiştir derken sayfaya anca bakabildim bende
Ay kendimi boş işler müdürü gibi hissettim alışveriş yemek emzirme okulu öğretmeni giydiği eskisi yenisi hepsi iş ama çalışmak başka
Büyüyecekler bu zorlukları geçecek o zamanda iyiki çalışmaya devam ettim diyeceksiniz. Yine de Allah kolaylık versin çocuk ağlarken bırakıp gitmek zor

Ay kendimi boş işler müdürü gibi hissettim alışveriş yemek emzirme okulu öğretmeni giydiği eskisi yenisi hepsi iş ama çalışmak başka
Büyüyecekler bu zorlukları geçecek o zamanda iyiki çalışmaya devam ettim diyeceksiniz. Yine de Allah kolaylık versin çocuk ağlarken bırakıp gitmek zor
hemde ne zor valla alalh yardımcımız olsun çalışan annelerin ben birde akşam ona organik olsun diye yemekti çörekti
cips yapmayı bile öğrendim hazır yemesin diye ama baya yıpranıyorum ama değer kuzuma iş kadını olmak temposu farklı tek yoruldugum onu bırakmak ve ağlması geriside boş

:KK200::KK200: CUMA HEDEFLERİ:KK200::KK200:

SchonerDuft => 68,00
bi-zuzu => 64.00
poncikbirgelincik => 59,00
Sumeyyemertileyza => 89
drdotty => 71,5
tgb1907=> 64.5
segus => 68,80
Buki_89 => 66,5
munter
_Safiye_ => 111
Ghostpasha =>77
gamzelim080 => 79,50
tobosoludulcinea => 66,50
kayacans

forestgump
cicikizsinem => 63,00

KIZLAR HERKES HEDEFLERİNİ YAZSIN AKTİF LİSTEYİ DE GÖRMÜŞ OLAYIM

hedefine kavuşamayana ceza var 2 gün şeker diyeti

Inşallah yaza gider tum kilolar.
#Süt olsun ye# diyenleri cok dinleme dünyayı yedim genede olmadı olmayınca olmuyor. 7 ay emzirebildim mama destekli. Bol su, düzenli uyku, rahat kafa lazim süt için.. insallah bol sutlu olursun bebişte löpur lopür icer :KK9::KK9:
Öğretmenim diger arkadaşlar pide tepsi kebap falan spariş ediyorlar cok kalorili katilmiyorum onlara kendimce kalorisiz seyler atistirmaya calısiyorum hic birsey yemeyip sütle gecistirincede aclıktan gözüm dönuyor:)
yemicem inşallah kuzum tek korkum akraba günlerimiz ve ilk 1 ay gelen misafirler :KK53:
yaa cok zoorrr öyle herkes bişey söylerkn :bicak:
kepek makarna vs de yapabilirsn kendine ayran alırsn yanına güzel olur veya sebze haşla götür yada sandviç ton balıgı konservesiyle salatalık bişeyler götür yanında molada süper salata yaparsın yada zeyrinyaglılar sogukta yeniyo yemekte götürebilirsn termos tabagın varsa eger aklıma geldikce yazarm :rolleyes:

bugünki menum
sabah kahvaltı ligt peynir kk 1 dilim ekmek 2 ceri domates maydanoz
öğln tavuk şiş ayran bulgur pilavı 3 yk
ara elma süt 2 ceviz
akşam salata 1 dilim ekmek
3 lt su çay kahve hariç
afiyet olsun canım
Cuma günü 72,5 tim bugün 71,7 çıktım ama çok yiyesim var bugünlerde hatta bugün 2 öğle öğünü yaptım cuma hedefim 71,5
Bana 70 li kilolar bile hayal geliyordu hatta 75in hayalini kuruyordum günde 10-15 tane ambalajlı ürün yiyordum :kusmuk: çikolata kek vs. Çok şükür onlardan kurtuldum kilolarımdan da kurtulurum zaten hesaplayıcılar ideal kiloma 67 diyor. Ben hep daha zayıftım ama bundan sonra 65-70 arası iyidir

Yetişirim geçerim canım sen bebek düşünüyorsun diyet değil sağlıklı beslenmeye çalışıyorsun normal

Geçerim walla ona göre diyetinizi boşlamayın yeyin için protein olsun ama kalori sayın
Yoksa :sampiyon:

Ayy hiç sevmiyorlar o aspiratör müydü neydi. Canım benim kızmıştır sana ama onun iyiliği için çalışmakta onlar için:KK19:

Canım ben ton balığı alıyorum sadece birde chialı bulgurunu denedim. Somonu ve diğerlerini denemedim ama bu ürünleri görünce yazdım aklıma diyette lazım olur :KK72:
2 hafta senin gibi yapsam aslında olay bitmiştir hemencecik bu hafta öyle yapacam bakalım 67 yi görmek istiyorum haftaya da 66yı
Bugün kahvaltım sabah 8 de 1 sütlü nescafeydi sonra oğlanı okula bıraktım dışarıdaki işler vs
Eve geldim 12:30 gibi 2 yumurtadan soğanlı omlet yedim ve az öncede 1 light ton 100gr. 2-3 marul 2 taze soğan ve limonla salata yapıp yedim 1 dilimde kepekli light ekmek bugün doymuyorum. Gözümde doymuyor karnımda doymuyor. :işsiz:
bahardan olsa gerek ya da açık büfenin etkisi kaldı sende :D

bu hafta sız paylasın bırıncılıgı haftaya bana bırakın gerıden gelıyorum :sus::sus:
tamam kuzum haftaya bu kadar dikkat edemem ramazan öncesi bi tatlı y
senin boyun uzundu yanlış hatırlamıyorsam 67 bayağı iyi olur sana ve 67 ye ne kaldı yaa max 1 ay sonra mezun olursun
bende çok yemek istiyorum ya masama çiğ badem koydum onu tırtıklıyorum.

yok cezası var ulaşılamayan hedeflere :KK70:
Katlanırız cezaya canım ip atlama olmasın yrüyüş olsun şeker cezası bana uyar her şeyi şekersiz içiyorum zaten 18 sene oldu sekeri bırakalı ama bu hafta sonu kaçamağından solayı kilo verebilecekmiyim bilmiyorum inaşşah

Katlanırız cezaya canım ip atlama olmasın yrüyüş olsun şeker cezası bana uyar her şeyi şekersiz içiyorum zaten 18 sene oldu sekeri bırakalı ama bu hafta sonu kaçamağından solayı kilo verebilecekmiyim bilmiyorum inaşşah
düzeltiyorum o zaman uygun bir ceza verirsin kendine maksat zorlanmadan motive kaybetmeden devam etmen
yemedin dimi az kaldı cumaya cuma günü yersin eve gidince tarçınlı süt içersin
beni gören biri :KK50: oldu ağzıma şeker attım amcamdan kahve içtim geçti :(

SchonerDuft => 68,00
bi-zuzu => 64.00
Sumeyyemertileyza => 89
drdotty => 71,5
tgb1907=> 64.5
segus => 68,80
Buki_89 => 66,5
munter
_Safiye_ => 111
Ghostpasha =>77
gamzelim080 => 79,00
tobosoludulcinea => 66,50
kayacans

forestgump
cicikizsinem => 63,00

KIZLAR HERKES HEDEFLERİNİ YAZSIN AKTİF LİSTEYİ DE GÖRMÜŞ OLAYIM

hedefine kavuşamayana ceza var 2 gün şeker diyeti

forestgump forestgump bu haftaki cuma hedefin ? ve spor listesine aldım seni yapıyorun spor snaırım
Tamamdır al beni de:halay: yalnız ben spor için karar veremedim artık ramazanla yürüyüş yapamam gibi geliyor akşam yapabileceğim birşey olmalı ,evde eliptik bisiklet var aslında ama şöyle videolardan dalan yapacağım bişey mi başlasam jillian Micheals gibi örneğin siz ne dersiniz kızlar ?

SchonerDuft => 68,00
bi-zuzu => 64.00
Sumeyyemertileyza => 89
drdotty => 71,5
tgb1907=> 64.5
segus => 68,80
Buki_89 => 66,5
munter
_Safiye_ => 111
Ghostpasha =>77