Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Gunaydın kızlar hepinize güzel bi gun diliyorum :KK68::KK52:
Dün menümü paylaşmayı unutmuşm SchonerDuft SchonerDuft kusura bakma canım :olamaz: hemen ekliyorum şuracıkta dursun :KK56:
Kahvaltı
1 dilim kizarmış cavdar ekmeği
1 haşlanmıs yumurta 1 kk peynir 6 zeytin 2 taze yeşil biber
Açık siyah cay

Ara limonlu yeşilçay

Ögle
1 porsiyon bulgur
1 kase cacık

Ara limonlu yeşilcay
6-7 tane kiraz tadimlik oldu

Akşam
Kocaman bi salata kasesi yeşil salata
Göbek marul 1 domates 1 havuç 2 taze sogan ve mor maruldan oluşan limonlu nar ekşili bi salata yedim zeytinyağı eklerdim aslinda 1-2 kaşık ama unutmusum :KK48:

Spora gelince dun pazar aliverisi yaptım 1 saate yakın sonrasında da toplamda 20 dk kadar plates dambıl ve 50 squat yaptım :KK52:
Sporunu son listeye ekle kuzum .
Bulgur bir porsiyon diye okudum doğru mu ?
Kuzum dünkü sporum 20 dky dı içinde 50 squat dumbılla çalısma ve bikaç plates hateketi vardi
1 saat kadarda pazar alıverisi yaptım spor sayirlür mi bilemedim ama yüruyüs yaptim poşetleri taşırken halter çalismıs gibi oldum sanki :KK48:
Kiste karışmış olabilir eksik olanı ekle kuzum
Kızlar acil durum ben cuma 64.9 idim cuma hedefimi 64.0 koydum ama hala daha 64.6 cıkiyorum cumaya kadar naapmam lazım yetişin.. nasıl 600 gr verebilirim 2 günde. Ödemmi tutuyorum ki 69 dan inmistim duraklamaya mı girdim ki şimdiden..
Kür falan mi yapsam ödem atıcı.. ceza yemek istemiyorum yoksa hala o hain 7 dolmanin enerjisi mi vucudumda takiliyor
Yediğin dolmalar tırmalar :D :D protein diyeti paylaşmış tuğba ona bak bence
döner olmamış kuzum afiyet olsun topik peynire sende başlamışsın

afiyet olsun güzel olmuş

akşam salata az gelmedi mi acıkmadın mı :KK64: sirkeli su :kusmuk:

gece 1 2 nasıl uyanıp yapılcak ya aslında iyiymiş uygulanabilir ama uyumayanlar için o_O

afiyet olsun güzel olmuş imreniyorum akşamları salata yiyenlere :KK53:
Ay iş yerinde düzen kaçtı ya :(
kızlar nişanlım gittiğinden beri iştahım açıldı aç değilken bile canım yemek yemek istiyor kendimi zor durduruyorum bide sürekli bi uyku hali var İMDAT yardım edin nasıl kurtulcam bu psikolojiden
Uğraş bul kendine canım birde sakız çiğne akşamları
3 günlük protein diyeti

aç karnına 2 bardak su (mide probleminiz yoksa içine limon veya elma sirkesi katabilirsiniz)

kahvaltı:
2 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir (30-50 gr arası)
1 ince dilim t.b ekmeği
yeşillik

ara öğün:
10 çiğ badem yada fındık

öğlen:
200 gr haşlanmış yada ızgara tavuk, ızgara balık
limonlu sirkeli yağsız salata
yada
ton balıklı (light 160 gr yağı süzülmüş) salata

ara öğün:
1 meyve

akşam:
200 gr haşlanmış yada ızgara tavuk veya ızgara balık
salata

son ara:
1 bardak sade kefir

her gün 3 lt su

@segus @patient women bi-zuzu bi-zuzu drdotty drdotty
Şunu yapabilirmiyim acaba bir atak yapmam lazım artık
Ben elime alip tartilip oncesi sonrasi cikararak bulmayi düsunuyorum hassas mutfak tartım yok:KK66:
Çok mantıklı dicem de bardak kaşık hesabı git bence doğru çıkmayabilir

Yediğin dolmalar tırmalar :KK70: :KK70: protein diyeti paylaşmış tuğba ona bak bence

Ay iş yerinde düzen kaçtı ya :KK43:

Tamam kuzum eklerim :KK66: evet canım bi porsiyon meyhane pilaviydi sebzeli yani ve de kepekli bulgur kullandım :KK52: ay oraya bulgur mu yazmısim sadece ben :KK70:

günaydın kızlar akşam eşimin kardeşine bohça getirdiler nişan bohçası :silah::KK43: o güzel şeylere karşı koymaya çalıştım ama yinede kötünün iyisi diyelim :işsiz:
dünkü menüm
sabah 1 domates 1 salatalık 1 yumurta 2 dilim tam buğday ekmek
ara 1 avuç çiğ kuruyemiş
öğlen türlü 1 tabak bile değil, 1 kase yoğurt , salata
ara sütlü nescafe
ve akşam :KK17:
2 ad.içli köfte, 2 çeri,2 dilim salatalık,3-4 adet sarma

25 dk yürüyüş bu haftayı atlatırsam sporu arttırırım şu ara baya yoğunum.

günaydın kızlar akşam eşimin kardeşine bohça getirdiler nişan bohçası :silah::KK43: o güzel şeylere karşı koymaya çalıştım ama yinede kötünün iyisi diyelim :işsiz:
dünkü menüm
sabah 1 domates 1 salatalık 1 yumurta 2 dilim tam buğday ekmek
ara 1 avuç çiğ kuruyemiş
öğlen türlü 1 tabak bile değil, 1 kase yoğurt , salata
ara sütlü nescafe
ve akşam :KK17:
2 ad.içli köfte, 2 çeri,2 dilim salatalık,3-4 adet sarma

25 dk yürüyüş bu haftayı atlatırsam sporu arttırırım şu ara baya yoğunum.
Icli köfte kızartma haşlama?
Bugün 60 dk kadar güzelce spor yap yedin artık pişmanlık işe yaramaz kalori yakmaya bak bugunde dikkatli ol ekmek pilav makarna türü az tüket

Yap canım guzel oluyo. Bende anlamadım spor daha coköu yapsam acaba aslında cok yemıyorum bıle haslanmı tavuk yedım 2 gundur. Reglın etkısı olmaz dımı. Cumaya kadar yapayım bakalım bıde regl bırçtınce yapayım ramazanda tok tutar ac durmuyorum cunku.
Regliden kaynaklı değil tugbanin listesini yap yarın sen çorba içtin birde dondurma yedin protein yaparkende çay kahve içmemek gerek ya da 1 fincan türk kahvesi içmen gerek 3.lt de su içeceksin en az 40 dk spor ile de desteklemen gerekli

kızlar nişanlım gittiğinden beri iştahım açıldı aç değilken bile canım yemek yemek istiyor kendimi zor durduruyorum bide sürekli bi uyku hali var İMDAT yardım edin nasıl kurtulcam bu psikolojiden
Ne nişanlısı kız nişanlı mı kaldı KOCAM diyeceksin evimin direği gözümün nuru diiicen:KK70::KK70:
tugbaFB tugbaFB canim arada fındık badem yerine nohut veya ceviz olur mu
Nohut olmaz hem karbonhidrat değeri yüksek hemde o grupta şeker oranı en yüksek besin
bakıyorum şimi ona canım, sende mi yapacaksın

bende hiç salata yiyemiyorum keşke yiyebilsem ne mutlu sana :KK9:

ben artık haşlanmış yumurta yiyemiyorum ya niye acaba :KK43: yağda yesem olmaz mı

benimki psikolojik sanıyodum demekki değilmiş :KK70::KK70: kahve denicemHoppa
:sus:Yumurtayı tavada yağ yerine yarım çay bardağı süt koyarak yapabilirsin. Yarım çay bardağı süt kaynasın yumurtaları kır kapağını kapat 5 dk sonra süper bişeyle karşılaşacaksın

Dikkate alırim canim :KK52: kaç gündür canim sarma dolma filan cekiyo bunla idare edeyim dedim :KK16:
Böyle dayanamayacağın şeyler olursa cuma günü az.miktar tüket motiven düşmesin
ya ben şimdi atıyorum bu hafta 2 kilo verdim ama sporda son 3'e girdim ceza vermeye gönlünüz nasıl razı olacak :KK70::KK70:
Olacak o ayrı bu ayrı :D :D
Ne nişanlısı kız nişanlı mı kaldı KOCAM diyeceksin evimin direği gözümün nuru diiicen:KK70::KK70:

Nohut olmaz hem karbonhidrat değeri yüksek hemde o grupta şeker oranı en yüksek besin

:sus:Yumurtayı tavada yağ yerine yarım çay bardağı süt koyarak yapabilirsin. Yarım çay bardağı süt kaynasın yumurtaları kır kapağını kapat 5 dk sonra süper bişeyle karşılaşacaksın
Şu sütte yumurta olayını ben niye unuttum z.yağında yapıyorum hep

poncikbirgelincik poncikbirgelincik protein diyetini yapmayı düşünüyorum biraz alısveriş yapmam lazım ondan sonra başlarım. 58 lere insem yeter diyodum ama ideal kilom 54 çıktı hedefimi değiştirdim 10 kilo daha vermem lazım.
Ramazandan 60 la çıksam ne güzel olur temmuzda da 55 olsam :KK9:

Böyle dayanamayacağın şeyler olursa cuma günü az.miktar tüket motiven düşmesin

Olacak o ayrı bu ayrı :KK70: :KK70:

Şu sütte yumurta olayını ben niye unuttum z.yağında yapıyorum hep

amanın dur dün yaptığımı yazmayı unuttum hemen yazıyım ayrıca akşamları 500 k ya başlayım yine

Ayy çok sevimlii :KK200::KK200:

Bende deneyeyim kuzum bu tarifi genelde karatay teyzemi dinleyip teteyağında kırarım enfes olur. Sütle hayal bile edemiyorum denek lazım.az kalori candir

Yediğin dolmalar tırmalar :KK70: :KK70: protein diyeti paylaşmış tuğba ona bak bence

Ay iş yerinde düzen kaçtı ya :KK43:

dilimde tüy bitti yap yap diye yok yapma sen diyim belki yaparsın :ıslık::ıslık::ukala:

SchonerDuft SchonerDuft
IMG_6294.webp

Back
X