Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Canım sende Cuma'ya kadar protein diyeti yapsan nasıl olur çok işe yarıyor
Yapayım , yeterki kiloda eksilme olsun da. Bu aralar hep yerimde sayıyorum. İki ileri mi geri bu iş bitmez, düzene girmem lazım. Suyu bol içiyorum onda sıkıntı yok, yürüyüşü de düzene soktum. Şimdi yediklerimi düzene sokma vakti geldi. Eskiye nazaran hiç bişey yemiyorum sayılır gerçi;)

Regliden kaynaklı değil tugbanin listesini yap yarın sen çorba içtin birde dondurma yedin protein yaparkende çay kahve içmemek gerek ya da 1 fincan türk kahvesi içmen gerek 3.lt de su içeceksin en az 40 dk spor ile de desteklemen gerekli
yarın tekrar yapayım o lısteye uyayım bakalım.

..

Butlarin derisi alınmış dimi. Menünü beğendim bugün afiyet olsun canım

Yeterli bir menü . Kalori sayabilir misin peki. Sana zigzag kalori ayarlasak yapabilir misin

Menü güzel afiyet olsun canım. Zig-zag kalori ile protein yap bence drdotty drdotty öyle yapıyor güzel de kilo veriyor

Bu kahveli değildi neyli onu da anımsamıyorum demek ki sevmedim yokluktan mecbur yedim :KK70: . Sen cuma günleri ödül öğünü ver kendine yanına da sütlü tatlı. Şey sorcam sana sıfır kalorili şeker vardı ya stvetya mı ne onun paket i duruyor mu bana resmini atar mısın alacam da emin olamadım .üstünde kalorisi yüzde 60 az yazıyordu

:eğlence:

Gece spor yapma bence niye vücudunu yoracaksın onlar çok kilo verme hırsı ile yapmıştı birisi birinci olmak için geceleri kalkıp spor yapmış az yemiş birinci oldu ama hasta olmuştu sonra öyle anımsıyorum. O yüzden lütfen yapma senden ricam bu .

Gözüm den kaçtı sanırım hemen bakıyorum
Aslında heves ettim ben de sizin yazdıklarınızdan ama kalori saymayı becerebilecek miyim diye tereddütteyim.
Bu arada ben her ramazan kılo alırım bu ramazanda farklı olsun artık kılo vermek ıstıyorum napcaksınız ramazanda anlatın bakayım kopya cekcem:KK53:
Ben de bu ramazan değişiklik olsun bi sefer de kilo vereyim diyorum.
Planım sahurda 1 dilim ekmek, sebze ,1 yumurta ve biraz beyaz peynir yemek.
İftarda da çorba, salata, pişen yemek neyse az bişey de ondan yemek. Ve bol suuuu. İnşallah bu şekilde başarırım.
Kızlar acil durum ben cuma 64.9 idim cuma hedefimi 64.0 koydum ama hala daha 64.6 cıkiyorum cumaya kadar naapmam lazım yetişin.. nasıl 600 gr verebilirim 2 günde. Ödemmi tutuyorum ki 69 dan inmistim duraklamaya mı girdim ki şimdiden..
Kür falan mi yapsam ödem atıcı.. ceza yemek istemiyorum yoksa hala o hain 7 dolmanin enerjisi mi vucudumda takiliyor
Ödem çayı yapsan belki ödem varsa onu atarsın. Ayrıca senin olduğun kilo benim gibi biri için hayal gibi geliyor:). İnşallah ben de görürüm o kiloları...

Aslında heves ettim ben de sizin yazdıklarınızdan ama kalori saymayı becerebilecek miyim diye tereddütteyim.

İftarda da çorba, salata, pişen yemek neyse az bişey de ondan yemek. Ve bol suuuu. İnşallah bu şekilde başarırım.

Ödem çayı yapsan belki ödem varsa onu atarsın. Ayrıca senin olduğun kilo benim gibi biri için hayal gibi geliyor:). İnşallah ben de görürüm o kiloları...
Bu menuyle guzel verılır heralde 3 kılo versem bıle yeter ramazanda ya

Ne nişanlısı kız nişanlı mı kaldı KOCAM diyeceksin evimin direği gözümün nuru diiicen:KK70::KK70:

Nohut olmaz hem karbonhidrat değeri yüksek hemde o grupta şeker oranı en yüksek besin

:sus:Yumurtayı tavada yağ yerine yarım çay bardağı süt koyarak yapabilirsin. Yarım çay bardağı süt kaynasın yumurtaları kır kapağını kapat 5 dk sonra süper bişeyle karşılaşacaksın
ay ben onu hiç yiyemem sütlü sütlü kusarım :D:D:D:D

poncikbirgelincik poncikbirgelincik protein diyetini yapmayı düşünüyorum biraz alısveriş yapmam lazım ondan sonra başlarım. 58 lere insem yeter diyodum ama ideal kilom 54 çıktı hedefimi değiştirdim 10 kilo daha vermem lazım.
Ramazandan 60 la çıksam ne güzel olur temmuzda da 55 olsam :KK9:
bende kabak detoksunu bi denemek istiyorum annem yapıyor ama ben yiyebilir miyim bilmiyorum :(

İnşallah isteyince başaramayacağımız bişey yok kuzum inanmak ve başarmaya çalışmak lazım sadece

amanın dur dün yaptığımı yazmayı unuttum hemen yazıyım ayrıca akşamları 500 k ya başlayım yine
Yaz valla karışırsa bilemem :D
dilimde tüy bitti yap yap diye yok yapma sen diyim belki yaparsın :ıslık::ıslık::ukala:
Ay yiyemiyorum ki ogggg . Ton balığı aldım ama normal aldım light almadım. Denicem yarın

Benim gördüğüm bu değildi tozdu olsun hangisi olursa alayım ramazanda şekersiz yapmam
aynen ekmek yok bugün.sizler nasıl spor yapıyonuz anacım ?
Nasıl yani kuzu. Ben yürüyüş yapıyorum hergün bazen sahil bazen avm bazen otobüs durağını uzatıyorum
yarın tekrar yapayım o lısteye uyayım bakalım.
Bencede öyle yap eğer veremezsen sana gelmiyor protein

Mutfak tartın var mı ? Varsa çok kolay şekilde yaparsın
Ben sormustum canim tmm 160 lik alicam not ettim:-)
Bende 160lik aldım bakalım sonuç ne olacak

Bugün menüm
Sabah
2si 1 arada
7 8 topik peynir
15 gr ekmek çok tahıllı
2 kaşik tavuk çorba
1 yk mantar sote

Ara
Yok
Öğlen
Karamel frape ama dondurma bisi yok buzlu soğuk kahve kalori değeri 200 diyelim etmez di
Ara
1 hurma

Akşam
Saat 16 gibi yedim
1 kase tavuk çorba
1 lokma acılı ton balığı eşimden tadına baktım

18 gibi
1 domates
4 topik
250 rahat süt
2 hurma

Şimdi eşim teşrif ederse yürüyüş yapacaz
Şimdilik bugünkü yürüyüşüm 50 dakika dan fazla

Bugünkü menum
8:30 Kahv.
1 tavada yumurta
bol maydonoz
kk peynir
sekersiz çay
2 dilim çavdar ekmeği

Ara 11:00
1 armut

Bir parça bitter cikolata

13:30 Öğlen
büyük kase salata
1 kase yogurt

Ara 16:00 elmayı tarcinla pisirdim 2 cevizle yedim

Akşam 18;30
bol salata (3 kaşık has.yeşil mercimek ekledim)
1 kase yogurt
2 kaşık patates yemeği

su 2 litre su
spor 45 dk lesli SchonerDuft SchonerDuft

Back
X