Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ıns ulascam .gece kalkıp spor yapcaksın demek:KK8: ben tugbaFB tugbaFB fıkrını sevdım yarın sabah leslı yapcakmıs bende erken kalkıp evı temızlıyım boylelıkle ıkı kus vurmus olurum aksam eve geldıgımde temız bı ev bekler benı ve tartı gununde hedefe ulasmıs olurum:KK70::KK70::KK70:
ilahi sen çok yaşa :KK70: akşam yatmadan önce temizliğini yapıp sabah leslie yapsanda daha çok kuş vursan :KK70:
ben niye kçırdım tugbaFB tugbaFB ne zaman dedi. senin fikir daha cazip geldi ev karman çorman elleyemedim bayağıdır evi iyi olur ama makine çalıştırmam sabah erkenden de
sabah tartı öncesi leslie yapın ödemler gitsin diyodu bi grup (ajanlık yaptım acıkta :KK70:) yarın onu denicem bende saati daha erkene kurup yarım saat yapsam yeter

ilahi sen çok yaşa :KK70: akşam yatmadan önce temizliğini yapıp sabah leslie yapsanda daha çok kuş vursan :KK70:

sabah tartı öncesi leslie yapın ödemler gitsin diyodu bi grup (ajanlık yaptım acıkta :KK70:) yarın onu denicem bende saati daha erkene kurup yarım saat yapsam yeter
:rolleyes::rolleyes::rolleyes:bu dahada ıyı bı fıkııırrr tamam bende oyle yapcammm:KK70::KK70:

Herkese selamlar dostlar hepinize guzel bir gun diliyorum :KK52:
tobosolu_dulcinea tobosolu_dulcinea kuzum neredesin sen göremedim bugün motive durumları nasıl
Sagol kuzum aklimdasiniz ancak fırsat bulabildim :KK43: dün aksama doğru abimler aradı biraz isleri varmis beni yardima cağirdilar onlara gittim iş cikisi yemegi orda yedim aklimdaki menüyü tutturamadim diyetimi bozdum biraz ama bugün kaldıgim yerden devam canım bu arada regl de oldum fena oldu tamda cuma öncesi :olamaz:
Dün menumü yazamamistim onuda ekliyorum canım :KK52:
Kahvaltı
1 dilim kızarmis cavdar ekmegi peynir 1 haslanmis yumurta 5 tane sitah zeytin bikac dal tere 1 orta domates
Öglen
Bamya ve yoğurt
Ara
Kiraz erik karisimi tam sayisini bilmiyorum
Akşam
Salata 3 haşlanmıs icli kofte sarımsakli yogurtlu
Gün icinde 2 yeşilcay limonlu
2 lt kadar su
1 saatte yürüyus +bisiklet (abimlere bisikletle gittim yurüyerek geldim :KK48:
Sanirım icli kofte agır geldi canim sabah hem midem bulanıyodu hemde acikmis hissettim kendimi uyanmaya yakın rüyamda evin yakinında guzel bi pastane var pogaça almayi biile düsundüm :KK48: ama bugün protein ağırlıkli beslenicem şu ana kadar iyi gittim :KK9:karbonhidrat daha cok acıktiriyo beni gercekten

bende sıkıntı olmuyo apt bızım zaten kımse bısey demez:KK70: zaten herkes kalkıyo o saatte.ortalıgı toparla toz al vclerı yıka aksamada bı supurme yer sılme kalsın:temizlik: hızını alamazsan azda spor yap:KK70:
ÖYLE yapayım bakalım işimde azalmış olur cumartesiye . yok aheste ahesta kahvaltı yaparım :D temizlik üstüne yaparsam tekrar yatağa girmem gerekir :D
ay ben çok uzak kalmışım resmen kaçırmışım hep o ne kuzum aydınlat beni :KK70::KK70: sen bu sabah kaç kiloydun :KK64:

işyerinde oluyor oyle sorunlar kuzum görmezden geleceksin yada tatsızlık çıkacak 2 3 gündür bende isyanlardayım belki bende düğünden sonra bırakırım işi
anlatırım akşam wp tan kuzum. 69,40 çıktım sanırım unuttum valla :D
Canım bende de wc yok. Ben duphalak içiyorum perşembeleri yoksa tartıyı yetiştiremem size

Çok özendim size ben de yarın yine Ankara'ya gidiyorum eşim yine gelemeyecek

Çok utandım walla
Yarın sabah artık hem keyfimce yiicem yarın

Geçmiş olsun canım çocuklarımız sağlıklı mutlu olsun. Ben 71,4 geldim sabah hedefim 71,00 di ceza bende bu hafta zaten hak ettim yeyip içip durdum

Hee canım sen de işi bırak çalışmayınca prenses olursun.:KK34: En azından seveceğin bir işi yapmanın planlarını kurmalısın işi bırakmak da nedir
bende öyle yapacam bugün belki işe yarar . beni de götür ankaraya bir köşeye bırakabilirsin havası yeter bana :D sen yarına 70i görürsün kuzum niye sıkıntı yaptın kendine

tugbaFB tugbaFB canım bende yapıyım sabah Leslie Meslie ne varsa ilaçta içicem hep SchonerDuft SchonerDuft ın gazına geldim yoksa hedefim 71,5 di :KK70: çaktırmadan hedeflerle oynayak mı :KK53:
:D :D senin veremeyeciğin kilo var mı 400 gr mı korkuttu seni :KK53:

onu duydum ama bilmiyorum denemek lazım deneyelim bizde :D yararsa her hafta yaparız
Herkese selamlar dostlar hepinize guzel bir gun diliyorum :KK52:

Sagol kuzum aklimdasiniz ancak fırsat bulabildim :KK43: dün aksama doğru abimler aradı biraz isleri varmis beni yardima cağirdilar onlara gittim iş cikisi yemegi orda yedim aklimdaki menüyü tutturamadim diyetimi bozdum biraz ama bugün kaldıgim yerden devam canım bu arada regl de oldum fena oldu tamda cuma öncesi :olamaz:
Dün menumü yazamamistim onuda ekliyorum canım :KK52:
Kahvaltı
1 dilim kızarmis cavdar ekmegi peynir 1 haslanmis yumurta 5 tane sitah zeytin bikac dal tere 1 orta domates
Öglen
Bamya ve yoğurt
Ara
Kiraz erik karisimi tam sayisini bilmiyorum
Akşam
Salata 3 haşlanmıs icli kofte sarımsakli yogurtlu
Gün icinde 2 yeşilcay limonlu
2 lt kadar su
1 saatte yürüyus +bisiklet (abimlere bisikletle gittim yurüyerek geldim :KK48:
Sanirım icli kofte agır geldi canim sabah hem midem bulanıyodu hemde acikmis hissettim kendimi uyanmaya yakın rüyamda evin yakinında guzel bi pastane var pogaça almayi biile düsundüm :KK48: ama bugün protein ağırlıkli beslenicem şu ana kadar iyi gittim :KK9:karbonhidrat daha cok acıktiriyo beni gercekten
sizde ne çok içli köfte yeniyor :D eğer yemekten sonra 1 saat yürüdüysen erimiştir o bozmuş sayılmazsın sabit değilsin dimi yarın cuma bugün tartıldın mı ?

yok bırakma canım ya bebıs olana kadar calıs bence sımdı gezer tozarsınız yenı evlıyken para cok gıdıyo:KK70:

ah ne gezmesi yaa keşke gezebilsek te çalışsam :D:D
Canım bende de wc yok. Ben duphalak içiyorum perşembeleri yoksa tartıyı yetiştiremem size

Çok özendim size ben de yarın yine Ankara'ya gidiyorum eşim yine gelemeyecek

Çok utandım walla
Yarın sabah artık hem keyfimce yiicem yarın

Geçmiş olsun canım çocuklarımız sağlıklı mutlu olsun. Ben 71,4 geldim sabah hedefim 71,00 di ceza bende bu hafta zaten hak ettim yeyip içip durdum

Hee canım sen de işi bırak çalışmayınca prenses olursun.:KK34: En azından seveceğin bir işi yapmanın planlarını kurmalısın işi bırakmak da nedir
yarın bekliyorum merak ettim ama çok güzel gözükse bile ben yapıpta sütlü yumurta yemem midem kalkar benim :D:D
ya ben memurluk için uğraşmayı düşünüyorum bilmiyorum burda böyle çokta mutlu olduğum söylenemez nereye kadar gider

ÖYLE yapayım bakalım işimde azalmış olur cumartesiye . yok aheste ahesta kahvaltı yaparım :KK70: temizlik üstüne yaparsam tekrar yatağa girmem gerekir :KK70:

anlatırım akşam wp tan kuzum. 69,40 çıktım sanırım unuttum valla :KK70:

bende öyle yapacam bugün belki işe yarar . beni de götür ankaraya bir köşeye bırakabilirsin havası yeter bana :KK70: sen yarına 70i görürsün kuzum niye sıkıntı yaptın kendine
tamam unutma ben unutursamda anlat merak ettim

ah ne gezmesi yaa keşke gezebilsek te çalışsam :KK70::KK70:

yarın bekliyorum merak ettim ama çok güzel gözükse bile ben yapıpta sütlü yumurta yemem midem kalkar benim :KK70::KK70:
ya ben memurluk için uğraşmayı düşünüyorum bilmiyorum burda böyle çokta mutlu olduğum söylenemez nereye kadar gider

tamam unutma ben unutursamda anlat merak ettim
ok akşam gözün üstümde olsun bende seni takip edecem :D

geçen hafta vermişti yarın ki hedefine de ulaşır . bu ara çok yoğun iş yoğunluğu var hem onu da hafifletmiş olur.
bu hafta listeye gircek kimse var mı kuzu ? bi bakaym bildirimlerine falan ne alemdeler
eğer kurallara uyulmuyosa haftaya kalır :sopa:

Back
X