- 22 Şubat 2017
- 5.229
- 14.638
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #276.661

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ilahi sen çok yaşaıns ulascam .gece kalkıp spor yapcaksın demekben
tugbaFB fıkrını sevdım yarın sabah leslı yapcakmıs bende erken kalkıp evı temızlıyım boylelıkle ıkı kus vurmus olurum aksam eve geldıgımde temız bı ev bekler benı ve tartı gununde hedefe ulasmıs olurum
![]()
sabah tartı öncesi leslie yapın ödemler gitsin diyodu bi grup (ajanlık yaptım acıktaben niye kçırdımtugbaFB ne zaman dedi. senin fikir daha cazip geldi ev karman çorman elleyemedim bayağıdır evi iyi olur ama makine çalıştırmam sabah erkenden de
07/05/2018
S _Safiye_ 75+90+30+30+45
Buki_89
SchonerDuft 60+10+15+120+10
segus 60+60+90
tugbaFB 90+60+135
drdotty 115+70+30+40+15
Ghostpasha 60+60+75
bi-zuzu 40+
tobosolu_dulcinea 30+40+60
@patient women 30+30+45
@kayacans
poncikbirgelincik
cicikizsinem 25
ilahi sen çok yaşaakşam yatmadan önce temizliğini yapıp sabah leslie yapsanda daha çok kuş vursan
sabah tartı öncesi leslie yapın ödemler gitsin diyodu bi grup (ajanlık yaptım acıkta) yarın onu denicem bende saati daha erkene kurup yarım saat yapsam yeter
Sagol kuzum aklimdasiniz ancak fırsat bulabildimtobosolu_dulcinea kuzum neredesin sen göremedim bugün motive durumları nasıl
ÖYLE yapayım bakalım işimde azalmış olur cumartesiye . yok aheste ahesta kahvaltı yaparımbende sıkıntı olmuyo apt bızım zaten kımse bısey demezzaten herkes kalkıyo o saatte.ortalıgı toparla toz al vclerı yıka aksamada bı supurme yer sılme kalsın
hızını alamazsan azda spor yap
![]()
anlatırım akşam wp tan kuzum. 69,40 çıktım sanırım unuttum vallaay ben çok uzak kalmışım resmen kaçırmışım hep o ne kuzum aydınlat benisen bu sabah kaç kiloydun
işyerinde oluyor oyle sorunlar kuzum görmezden geleceksin yada tatsızlık çıkacak 2 3 gündür bende isyanlardayım belki bende düğünden sonra bırakırım işi
bende öyle yapacam bugün belki işe yarar . beni de götür ankaraya bir köşeye bırakabilirsin havası yeter banaCanım bende de wc yok. Ben duphalak içiyorum perşembeleri yoksa tartıyı yetiştiremem size
Çok özendim size ben de yarın yine Ankara'ya gidiyorum eşim yine gelemeyecek
Çok utandım walla
Yarın sabah artık hem keyfimce yiicem yarın
Geçmiş olsun canım çocuklarımız sağlıklı mutlu olsun. Ben 71,4 geldim sabah hedefim 71,00 di ceza bende bu hafta zaten hak ettim yeyip içip durdum
Hee canım sen de işi bırak çalışmayınca prenses olursun.En azından seveceğin bir işi yapmanın planlarını kurmalısın işi bırakmak da nedir
tugbaFB canım bende yapıyım sabah Leslie Meslie ne varsa ilaçta içicem hep
SchonerDuft ın gazına geldim yoksa hedefim 71,5 di
çaktırmadan hedeflerle oynayak mı
![]()
tugbaFB canım bende yapıyım sabah Leslie Meslie ne varsa ilaçta içicem hep
SchonerDuft ın gazına geldim yoksa hedefim 71,5 di
çaktırmadan hedeflerle oynayak mı
![]()
onu duydum ama bilmiyorum denemek lazım deneyelim bizdeilahi sen çok yaşaakşam yatmadan önce temizliğini yapıp sabah leslie yapsanda daha çok kuş vursan
sabah tartı öncesi leslie yapın ödemler gitsin diyodu bi grup (ajanlık yaptım acıkta) yarın onu denicem bende saati daha erkene kurup yarım saat yapsam yeter
sizde ne çok içli köfte yeniyorHerkese selamlar dostlar hepinize guzel bir gun diliyorum
Sagol kuzum aklimdasiniz ancak fırsat bulabildimdün aksama doğru abimler aradı biraz isleri varmis beni yardima cağirdilar onlara gittim iş cikisi yemegi orda yedim aklimdaki menüyü tutturamadim diyetimi bozdum biraz ama bugün kaldıgim yerden devam canım bu arada regl de oldum fena oldu tamda cuma öncesi
Dün menumü yazamamistim onuda ekliyorum canım
Kahvaltı
1 dilim kızarmis cavdar ekmegi peynir 1 haslanmis yumurta 5 tane sitah zeytin bikac dal tere 1 orta domates
Öglen
Bamya ve yoğurt
Ara
Kiraz erik karisimi tam sayisini bilmiyorum
Akşam
Salata 3 haşlanmıs icli kofte sarımsakli yogurtlu
Gün icinde 2 yeşilcay limonlu
2 lt kadar su
1 saatte yürüyus +bisiklet (abimlere bisikletle gittim yurüyerek geldim
Sanirım icli kofte agır geldi canim sabah hem midem bulanıyodu hemde acikmis hissettim kendimi uyanmaya yakın rüyamda evin yakinında guzel bi pastane var pogaça almayi biile düsundümama bugün protein ağırlıkli beslenicem şu ana kadar iyi gittim
karbonhidrat daha cok acıktiriyo beni gercekten
yok bırakma canım ya bebıs olana kadar calıs bence sımdı gezer tozarsınız yenı evlıyken para cok gıdıyo![]()
yarın bekliyorum merak ettim ama çok güzel gözükse bile ben yapıpta sütlü yumurta yemem midem kalkar benimCanım bende de wc yok. Ben duphalak içiyorum perşembeleri yoksa tartıyı yetiştiremem size
Çok özendim size ben de yarın yine Ankara'ya gidiyorum eşim yine gelemeyecek
Çok utandım walla
Yarın sabah artık hem keyfimce yiicem yarın
Geçmiş olsun canım çocuklarımız sağlıklı mutlu olsun. Ben 71,4 geldim sabah hedefim 71,00 di ceza bende bu hafta zaten hak ettim yeyip içip durdum
Hee canım sen de işi bırak çalışmayınca prenses olursun.En azından seveceğin bir işi yapmanın planlarını kurmalısın işi bırakmak da nedir
tamam unutma ben unutursamda anlat merak ettimÖYLE yapayım bakalım işimde azalmış olur cumartesiye . yok aheste ahesta kahvaltı yaparımtemizlik üstüne yaparsam tekrar yatağa girmem gerekir
anlatırım akşam wp tan kuzum. 69,40 çıktım sanırım unuttum valla
bende öyle yapacam bugün belki işe yarar . beni de götür ankaraya bir köşeye bırakabilirsin havası yeter banasen yarına 70i görürsün kuzum niye sıkıntı yaptın kendine
ok akşam gözün üstümde olsun bende seni takip edecemah ne gezmesi yaa keşke gezebilsek te çalışsam
yarın bekliyorum merak ettim ama çok güzel gözükse bile ben yapıpta sütlü yumurta yemem midem kalkar benim
ya ben memurluk için uğraşmayı düşünüyorum bilmiyorum burda böyle çokta mutlu olduğum söylenemez nereye kadar gider
tamam unutma ben unutursamda anlat merak ettim
tamamok akşam gözün üstümde olsun bende seni takip edecem![]()
o zaman evet haftaya kalsın tabi bu hafta da güzel bi eksi lazımkaptinn ilk cuma sabit geldi kuzum haftaya ancak
geçen hafta vermişti yarın ki hedefine de ulaşır . bu ara çok yoğun iş yoğunluğu var hem onu da hafifletmiş olur.o zaman evet haftaya kalsın tabi bu hafta da güzel bi eksi lazım![]()
bu hafta listeye gircek kimse var mı kuzu ? bi bakaym bildirimlerine falan ne alemdelergeçen hafta vermişti yarın ki hedefine de ulaşır . bu ara çok yoğun iş yoğunluğu var hem onu da hafifletmiş olur.
tugbaFB bu listede meyveyi erkene ya da geçe çekebiliyormuyuz