- 3 Nisan 2018
- 2.102
- 13.841
- 128
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #276.921
Bizim koca var da gezemiyozzz yaaa 2 çocuklakocamı bulursam gezerim![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizim koca var da gezemiyozzz yaaa 2 çocuklakocamı bulursam gezerim![]()
63,30 mü bence çok güzel ama 62 daha iyi . verirsin kuzum hemencecikkizlar nasilsiniz ben berbat otesiyim bu hafta yedim yedim yedim ve 63.3 oldumRamazana hedefim 62 y di
![]()
olsun siz zamanında gezmişsinizdirBizim koca var da gezemiyozzz yaaa 2 çocukla![]()
yap canım ben hafta sonunu bıraz hafıf atlatabılırsem cok guzel olcakbende tekrar denicem devam edemedim bugün ton balığı da yedim zaten yapabilirim diorum
ayy gecmış olsun kuzummBende bugun alisverisimi yapip yarin baslarim heralde disime dolgu yaptirdiM ninecikler gibi ön dislerle yiyorum![]()
evlenınce gelmıcekmı canım yanınakocamı bulursam gezerim![]()
pazartesi 62.7 yi gormustum63,30 mü bence çok güzel ama 62 daha iyi . verirsin kuzum hemencecik
Doğru ya cicim aylarında iyi gezmistikolsun siz zamanında gezmişsinizdir![]()
evet kuzum eline sağlık aynen abartmışız hepimiz bu arada benim hedefim 65 di ya hedefime bugün itibariyle 65.2 olarak ulaştım sayılır hazır kilo vermem yavaşlamışken mezun mu olsam? yoksa 62 ye mi çekip yavaşta versem devam mı etsem takımıda etkilemek istemem aslında kafam karıştı ya18 MAYIS cuma hedef listeni paylaştımtugbaFB sen bu şekilde demiştin dimi ? bu sefer daha uygun hedefler seçelim nerdeyse hepimiz cezalıyız
Saol canimm bakalim insallah iyi kilolar veririzayy gecmış olsun kuzummyap bakalım sen nekadar verceksın
neyi bildireceğim ben şuan 63 kiloyum hedef kilom 62 diyeyim kaplumbağa hızında ilerliyorumMiniK AdaylarımıZ
munter (63,20///%)
Buki_89 (67,0///%)
S _Safiye_ (111,00///%) başl. t:23 nisan başl. k:113,20 hedef:75
G gamzelim080 (79,80/79.20/0.60/%0,76) başl. t:19 nisan başl.k:64 hedef:
Ghostpasha (78,50/77.3/1,20/%) başl.t:27 nisan başl.k:78,50hedef:68 sabit
forestgump (66,30///%) başl.t:24 nisan başl.k:67,10 hedef:60
@tobosoludulcinea (67.20/66.6/0.60/%0.90) başl.t:3mayısbaşl.k:67,40 11mayıs:66.6 hedef:60
Silent Scream (90.0/89.0/-1/%1.1) başl t:6mayıs başl.k:90,00 hedef:75
bi-zuzu (64,90/64.20/-0.7/%1.07) başl t:27 nisan başl k: 66,90 hedef: (12.takımdan transfer)
cicikizsinem (64,00///%) başl t: 7 mayıs başl k:64 hedef : 50
@kayacans (///%) başl t:7 mayıs başl k:79,00 hedef 67
@kayacanscicikizsinem
forestgump S _Safiye_
munter
Buki_89 kilo bildirimizlerini bekliyorum listeye
Canım burada çok iyi oluyor motivasyon hiç düşmüyor ben hiç spor yapamıyordum yürüyemiyordum bile zor geliyordukızlar benim kilo vermem de sorun yok
sorun ruhsal ve duygusal açlık yaşayıp diyeti ideal kiloma düşmeden bırakmam ve hunharca yemem...
sizlerle olunca motivem yüksek :)
Canım hedefi ikimizde 100 gr ile tutturamamışızGünaydın kızlarhayirlı cumalar hepiniz bu sabah tartıda istediginiz rakamları görürsünüz inşallah
tartı bildirimimide yapayım hemen gecwn hafta baslangic 67.4 bu sabah 66.6 fark -800 dün renglimin baslamasina ragmen fena degil hedefim 66.5 ti
![]()
Süper tebrik ederim şampiyonKızlar günaydın ben hedefim yüksek olsun ki verebileyim diye düşündüm ama tsm gerçekleştiremedim. Yine de bence iyi vermişim
geçen hafta 78.5
Güncel 77.3
Fark. 1.2
Kendimi şampiyon ilan ediyom![]()
Eee canım dombilianne'den Yen'i profil fotoğrafıma terfi ettim sayenizdecanım orta boy iki meyve diyodu ara da ama muz yetti sanırım merak ettim kaç kilo verdin annem 3 kilo vermiş
güzel olmuş afiyet olsun
afiyet olsun dolu dolu güzel olmuşSchonerDuft
drdotty @SekerPancarii bilirler az mı çok mu
afiyet olsun güzel
ahahha inşallah 65 gelmişsindirafiyet olsun her zamanki gibi dolu dolu doyurucu mükemmel
yanlız ben seni görünce çok yabancılıyorum profil resminden başkasıymışsın gibi geliyo alışamadım
eczacı mısın gözümden kaçmaz![]()
Yaaa benim hâlâ göbekte de yanlarda da var boyun mu çok uzuntecrübeni dikkate alıyorum ve hedefimi belirliyorum
67 :)
anlaştıkkkk..
yani toplamda daha 11,3 gr vermem gerek...
diren kayacans ...
haftada 1kg versem ..
3 -4 aya hedefime yetişebilrim ..
ki ben en son 73 e düştüğümde bile nasıl zayıf görünüyorum yaaa...
resmen göbek ve yanlar kalmamıştı..
Süperdiyetimin ilk haftası (bu arada diyetisyen ile başladım ) ...
ilk hafta 2,6 kg verdim...
ve bunun 3,1 kg'ı yağdan vermişim: kasa çevirmişim bi kısmını...
Üzülme canım bu hafta çoğumuz yedik yedik yedikkizlar nasilsiniz ben berbat otesiyim bu hafta yedim yedim yedim ve 63.3 oldumRamazana hedefim 62 y di
![]()
üzülme yaa bende cezalıyım bende gram hesaba kaldım ama yapacak bişi yok bu hafta büyük rakam koy kendine tamammı bozmıyoruz bu hafta ben şididen beynime konuşmaya başladım200 gr daha veremedım hee![]()
Hayır mezun olma gitmeeeee ben seni çok seviyorum dün senin spor listenle bile oynadım olmazevet kuzum eline sağlık aynen abartmışız hepimiz bu arada benim hedefim 65 di ya hedefime bugün itibariyle 65.2 olarak ulaştım sayılır hazır kilo vermem yavaşlamışken mezun mu olsam? yoksa 62 ye mi çekip yavaşta versem devam mı etsem takımıda etkilemek istemem aslında kafam karıştı ya
ramazan haftaya kuzum ya artıda olmazmıyız ılk haftaüzülme yaa bende cezalıyım bende gram hesaba kaldım ama yapacak bişi yok bu hafta büyük rakam koy kendine tamammı bozmıyoruz bu hafta ben şididen beynime konuşmaya başladım