Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Tarçınlı süt denesen meyve aciktirabilir

Afiyet olsun canım . Dolmaları yeme günün ve saatin çok uygun .

Diyetisyen menüsü değil dimi. Nuriye çok gelmedi ama günlük menü olarak çok geldi. Özellikle 3 dilim ekmek öğlen ki çorba akşama da patates

Hafif ekşimsi olabilir dili değişik şekilde acıtıyor bazen.

Yarın dikkat ettin mi dengelersin
Bu yola baş koymuşum ölmek var dönmek yok dil acisada ekşisede açlıgin dibinede vursam dönüş yokkkk :-)

Tarçınlı süt denesen meyve aciktirabilir

Afiyet olsun canım . Dolmaları yeme günün ve saatin çok uygun .

Diyetisyen menüsü değil dimi. Nuriye çok gelmedi ama günlük menü olarak çok geldi. Özellikle 3 dilim ekmek öğlen ki çorba akşama da patates

Hafif ekşimsi olabilir dili değişik şekilde acıtıyor bazen.

Yarın dikkat ettin mi dengelersin
Bu yola baş koymuşum ölmek var dönmek yok dil acisada ekşisede açlıgin dibinede vursam dönüş yokkkk :-)

Bu yola baş koymuşum ölmek var dönmek yok dil acisada açlıgin dibinde vursam dönüş yokkkk:-):-)
Bende çok acıktım. Dolapta pirinçli soğuk çorba var 3 yk yedim 2 saat önce halen açım ayvalı elmalı hoşafta var soğuk soğuk yarın a saklıyorum :D

Bende çok acıktım. Dolapta pirinçli soğuk çorba var 3 yk yedim 2 saat önce halen açım ayvalı elmalı hoşafta var soğuk soğuk yarın a saklıyorum :KK70:
Off benim oğlana sütlac yaptım bugun sutlac bana ben sutlaca bakiyorum uzaktan seviyoruz birbirimizi yasak aşk resmen:olamaz: :KK70: :KK70:

Menüm
10:30 2 dilim çavdar ekmeği,1 tatlı kaşığı tereyağı,2 inçe dilim kaşar,2 bardak çay(1 er şekerli
12:00 2 bardak çay(1 er şekerli)
17:30 150 gr sac kavurma, salata,3 inçe dilim karpuz,2 tatlı kaşığı un helvası,2 elma dilimi patates(yarım patates kadardı).
Su:2.5 lt
Toplamda 1200 kalori ediyor.

Salı gününü düşün tartıyı hayal et nasıl mutlu olduğunu hemen vazgeçersin :KK70: elin uzanmaz yasak aşka
Aynen öyle yapıyorum yoksa çoktan hupletmistim bi Kac kasesini :-)haa yarin da kilo bildirimi vardi demi unutuvermisim yanlislikls:-)

wc sıkıntısı çekiyorum ilaçta alamam bebis emiyo ne onerirsin bana@SchonerDuft
Kuru kayısı varsa suya at akşamdan sabah kayısı yı ye suyu iç . Birde kefiri içtin dimi o da çıkarır wcye yarın . Son olarak her gün aynı saatte mesala sabah 7de 30 dk kadar klozete otur ayaklarının altını da yukselt arada da hafif ıkın yavaş yavaş düzelir wcye ciksanda bunu mutlaka yap

Kuru kayısı varsa suya at akşamdan sabah kayısı yı ye suyu iç . Birde kefiri içtin dimi o da çıkarır wcye yarın . Son olarak her gün aynı saatte mesala sabah 7de 30 dk kadar klozete otur ayaklarının altını da yukselt arada da hafif ıkın yavaş yavaş düzelir wcye ciksanda bunu mutlaka yap
Tmm cnm mutlaka yapi cam kefiri dünde içtim yarin kayisi alıp yapayım teşekkür ederim çok sagol

Kızlar yarın tekrar proteın yapıcam busefer corbasız:KK70: ton balıgı aldım sonunda salatasını nasıl yapıyosunuz oglende onu yıcem bıde ayran ıcıcem :kk77:
Benim yaptigim burdan ogrendigimde corba yoktu normal ysptigin salatanin icine koydum ben marullu maydonozlu bol yesillikli yani

Hadi bakalım . Ama regli dönemlerinde de kilo verebiliyoruz bunu unutma sadece 500 gr değilse de 200 gr verebilirsin bur dahaki regline kadar tam oturur.diyetin sende verirsin reglinde . Yok kalmaz gözümün önünde olmasın yeter.

Afiyet olsun canım

Gerilme egzersizi başladım bugün 1 saat yürüyüş yanına ortaya karışık bir program hazirlicam squat mekik jumping jack plank ayakta bisiklet ayakta makas kol hareketleri ortalama 45 dk denk getirecem bazen daha fazla ama yediklerimde değişecek ne kadar gider bilmiyorum zaten 69 sabitlendi gerisi kolay gider diye düşünüyorum. 500 kl de bana artık çok basit geliyor önceden çok severek yapiyordum başka video varsa bildiğin önereceğin jillian dışında dikkate alabilirim

Hedef kaçtı senin hedefe ne kaldı :halay:

Tadelle olmamış canın çikolata isterse bitter yiyebiliyorsan bitter yemeni öneririm.

Sen son 3 e gireceksin ona göre cezan olacak :KK70: :KK70:
Benide gaza getirir misin? Ballandıra ballandıra anlat yaptıklarını ki bende yapayım her gün ramazanda memlekete gittigimde herkes ne kadar zayıflamısın desin istiyorum
Bu arada dün ve bugün dısardaydık biraz diyet dısına çıktım ama yarın için detoks içeceklerden aldım tüm gün onları içecem ve cumaya kadarda tartılmayacam tartıyı arkadaşıma verdim

Benim yaptigim burdan ogrendigimde corba yoktu normal ysptigin salatanin icine koydum ben marullu maydonozlu bol yesillikli yani
Sen gördüğüm kadar tam olarak uyguladın ilk defa yaptıgın içinde bence vereceğin kiloya kendinde inanamayacaksın direk kıyafetlerde farkettiriyor protein detoksu

Bu yola baş koymuşum ölmek var dönmek yok dil acisada açlıgin dibinde vursam dönüş yokkkk:-):-)
Helal olsun sana
Bu yola baş koymuşum ölmek var dönmek yok dil acisada açlıgin dibinede vursam dönüş yokkkk:-):-)
Yürü be Silent Scream Silent Scream kim tutar seni
Bu ne yaaa:-((( çok pardon tel biraz kafayı yedii:-((
:KK70:
Off benim oğlana sütlac yaptım bugun sutlac bana ben sutlaca bakiyorum uzaktan seviyoruz birbirimizi yasak aşk resmen:olamaz: :KK70: :KK70:
Ben aynı duyguyu bisküvili pastada yaşıyorum 1 borcam pastayı tek başıma yerim
Menüm
10:30 2 dilim çavdar ekmeği,1 tatlı kaşığı tereyağı,2 inçe dilim kaşar,2 bardak çay(1 er şekerli
12:00 2 bardak çay(1 er şekerli)
17:30 150 gr sac kavurma, salata,3 inçe dilim karpuz,2 tatlı kaşığı un helvası,2 elma dilimi patates(yarım patates kadardı).
Su:2.5 lt
Toplamda 1200 kalori ediyor.
Afiyet olsun Canım hiç güzel bi menü değil kusura bakma 1200 kalori değil 100 kalori bile olsa hatalı olmuş bence
Çaylar şekerli ekmek tereyağ kaşar patates un helvası :KK62:
1200 değil 1600-1700 kalori al ama protein sebze belki bir porsiyon baklagil olabilir 1 meyve olabilir ama bu menü 1000 kalori bile olsa senin hedefinde yanlış olur
Diye düşünüyorum
wc sıkıntısı çekiyorum ilaçta alamam bebis emiyo ne onerirsin bana@SchonerDuft
Schonerduft çok güzel önerilerde bulunmuş kesin işe yarar ama aksilik olursa (protein diyetlerinde oluyor böyle) duphalak şurup içebilirsin gebelik ve emzirme döneminde kullanılabiliyor
:KK70::KK70::-) Aklıma Recep İvedik eczane kalfası fitil uygulama tarifi geldi :KK70:
Kızlar yarın tekrar proteın yapıcam busefer corbasız:KK70: ton balıgı aldım sonunda salatasını nasıl yapıyosunuz oglende onu yıcem bıde ayran ıcıcem :kk77:
Canım ton balıklı salataya dereotu ve soğan çok yakışır bence bunlar olmadan olmaz biraz marul maydonoz reyhan bol limon pul biber
Afiyet olsun
Diyette olmasam kalkar hazırlar yerdim şimdi :KK22:

Arkadaşlar cuma cumartesi ve bugün için ortak biçimde menü paylaşacağım şehir dışındaydım ve diyetten izinli olmak istedim

Kahvaltı 10:30 civarı ve aynı şeylerle

1 haşlanmış yumurta

1 dilim peynir

Domates ve salata sebzeleri ile yapıldı

öğle öğünlerini ablalarımla ve arkadaşlarımla geçirdim gittiğim yerlerde gün menüleri hazırlanmıştı cumartesi günü kısır domates turşusu ve ıspanak böreği diye bilinen fırın mücver gibi bişey yedim tatlı olarak küp doğranmış kuru meyveler üzerine yaklaşık 1 top şade dondurma ile yedim. Pazar günü ise annemin yaptığı katmere karşı koyamadım arasına peynir ve rokayla yedim. Pasta tabağı büyüklüğündeydi 1 tanesiyle fazlasıyla doymama rağmen 1/2 katmer daha yedim. Anneciğimin ellerine sağlık.

Akşam yemeklerimde 2 gün üstüste aynı mekanda bol yeşil salata ızgara kırmızı et çeşitleriydi. Mezeler gizli kalori tuzakları olduğu için hiç yemedim. Kalori saymadım zaten öğle öğünlerim cıss ürünlerden oluştuğu için ve kendime diyet molası verdiğim için çokta dert etmedim. Akşam yemeklerinde tatlıdan uzak durdum alkol zaten almadım ekmek yemedim kendimce öğlen yediklerimi dengeledim.(katmer nasıl dengelenirse)

Bunca yeme içmeden sonra kalori saymalı protein diyetine başlıyorum. bu hafta ve önümüzdeki haftayı iyi değerlendirmeliyim sonraki hafta tüm kardeşlerimle annemlerin yazlığında buluşacağız yani yeme içme bol ve anne elinden olacak uzun yazdım kusura bakmayın 2-3 gündür birikmişti

Sevgiler

Back
X