Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

:KK70::KK70::KK70: Yok bebeğim moleküler biyoloji ve genetik mezunuyum. Boston'da medikal cihaz mühendisliği başladım 2 yıl devam ettim 3. Yılımda eşimle Türkiye'ye döndüm. Sağlık sektöründe büyük bir markanın ürün koordinatörlüğünü yaptım. Kardiyoloji Kalp Damar Cerrahi ve Göğüs cerrahiyle çalıştım. Daha sonrada kordon kanı bankacılığı için cihazlar getirip kurdum Türkiye'de 2 merkeze. 2006 da bıraktım çalışma hayatını ama üroloji bölümü lazer teknolojileri işim şirket olarak devam ediyor. Birde babam eczacı hep işin içindeydim. Kısmen bilgi sahibi olduğum konular yani
benim kanım tam sana göre o zaman :D situs inversus totalus um :D anemide taşıyorum :D
evet ya bende üzülüyorm öyle habersizce gidenlere emeklerine mi yanarsın buranın o kişilerin gözünde degeri olmadıgına mı
aynen öyle :(
günaydın kızlar
dünkü menüm
sabah: 1 domates,1 salatalık, 2 dilim tam buğday 1 kb peynir şekersiz çay
ara yok
öğlen : 3 yağsız köfte çok azcık yağ damlattım , salata , 1 kase yoğurt 2 kaşık kepekli makarna
dün anneler günü gösterisi vardı davetliydim çok azcık tadına baktım diyelim:KK43:
3 kaşık kısır , 1 kurabiye , 1 ince dilim kek
akşam ceza verdim kendime yemedim :duduk:

bu sabah 30 dakika yürüdüm işe geldim.
sadece kısır ve kurabiye yeseydin olur kek gözüme batı . spor cezanı gördün dimi herkes etiket yaptı . spor listesine devam mı bu arada cezaları biliyorsun
Bu proteın bana ıyı gelmıyo yıne duzenlı beslenıp bol spor lazım bana:spor: benıde spor lıstesıne ekle gaz geldım bu hafta yenı yarıs baslasınnn:KK73:
sana başka birşey bulmak gerek kaç çıktın kabızlık var mı ?
Iftardan sonra hem cocukta uyumus olur sabah yetısemem ıse ben:KK70:
iftardan sonra ok ekliyorum seniede

annem diyetisyene sormuş 70 kilo kendisi onun listesinde 1.5 dilim pide yada 3 dilim t.b ekmeği varmış sahurda poncikbirgelincik poncikbirgelincik
iftarda hiç ekmek tüketmeyelim mi canım sen atmıştın örnek listeyi ben kaybettim zahmet olmazsa müsait bi zamanında tekrar paylaşabilir misin

taktın sen ellerine :KK70::KK70::KK70:
çok şişko ama bak resim atarim sana çok takıyorum şu bi haftadır :D allahtan gocamın elleri kürek gibi sırıtmıyo yanında :D:D:D
 ayyy ne guzel hadı once gonulluler denesın bunu :KK70::KK70::KK70:
:D:D:D:D drdotty drdotty listen gözümden kaçmadı nasılda düşünürmüş rakiplerini :KK8::KK8::KK8:

iftarda hiç ekmek tüketmeyelim mi canım sen atmıştın örnek listeyi ben kaybettim zahmet olmazsa müsait bi zamanında tekrar paylaşabilir misin

çok şişko ama bak resim atarim sana çok takıyorum şu bi haftadır :KK70: allahtan gocamın elleri kürek gibi sırıtmıyo yanında :KK70::KK70::KK70:

:KK70::KK70::KK70::KK70: drdotty drdotty listen gözümden kaçmadı nasılda düşünürmüş rakiplerini :KK8::KK8::KK8:
bnmkilerde tombikleşti :D:D o yüzdn he halukarda seninkiler daha öncdr eminm :D

Gunaydın kizlar :KK54:
oruc tutmaya niyetli olanlar sahurda istediginizi yiyebiliyosunuz cünkü cok uzun süre ac kalıncak malum ezan saati geç ama iftarda cok dikkat edicez

mesela sahurda yumurta ekmek vs yiyin ama iftarda corbadan sonra dinlenin ve ekmek yememeye dikkat edin ben aklıam geldikce yazarım zaten önceki ramazanlarda diyet yapan arkadaslarda faydalı bilgilerini burda yazsın ki ramazanı en az hasarla atlatalım
Sağol kuzum faydalı bilgiler paylaşmısın :KK52: önceki yıllardan tecrübelerimizi paylasalim arkadaşlar :KK66:
Ben sahurda da cavdar ekmeği düsünüuorum az yaglı çorba yumurta kahvaltılık turu şeyler
Iftar içinde pide yememeye dayanbilursem ekmek yok çorba biraz ara verip sevze salata meyve ve tabi bol sıvı tüketmeyi planliyorum ayrıca kaptinn kaptinn ve SchonerDuft SchonerDuft bayrama kadar olan hedefimi güncelliyorum 63 tabi daha asağı olursam süper olur :21:

Sağol kuzum faydalı bilgiler paylaşmısın :KK52: önceki yıllardan tecrübelerimizi paylasalim arkadaşlar :KK66:
Ben sahurda da cavdar ekmeği düsünüuorum az yaglı çorba yumurta kahvaltılık turu şeyler
Iftar içinde pide yememeye dayanbilursem ekmek yok çorba biraz ara verip sevze salata meyve ve tabi bol sıvı tüketmeyi planliyorum ayrıca kaptinn kaptinn ve SchonerDuft SchonerDuft bayrama kadar olan hedefimi güncelliyorum 63 tabi daha asağı olursam süper olur :21:
kilo bilgilerini bnde olduğu yazarmısın şuan kaç oluğunu bilemiyorum . bol spor ile gayet rahat verirsin bence

iftarda corba yeemk salata derken bence ekmege yer kalmıcak zaten ilk 1 hafta gecti mi sonra siz istemiceksiniz ekmek yemeyi bol su ve ekmeksz bi ramazan hadi bakalım:halay:

bnmkilerde tombikleşti :KK70::KK70: o yüzdn he halukarda seninkiler daha öncdr eminm :KK70:
atıcam sana şimdi sen şok :D:D

Bende cok sevıyorum ya napcaz bakalım:kahve:
bide her zaman yok ya pide o yüzden cazip geliyo ama tadını da bilmediğimiz bişey değil o yüzden abartmayalım lütfen ama sen abartailirsin sen ünlüsün :D:D:D

1 ay önce anjio oldu damar açıldı dediler
Yeniden rahatsız oldu
Günlerdir kalp sıpzmı ve kriz geçiriyor
Anjio oldu şu an yopun bakımda bekliyoruz
@kayacans ve @tgb1907 geçmis olsun dostlar allahım tez vakitte şifa versin inşallah :dua: babamla bizde benzer sıkıntıları yaşadık insan gerçekten cok korkuyo ama allah beterinden korumuş icinizi ferah tutun herşey düzelicektir :KK52:

benim kanım tam sana göre o zaman :KK70: situs inversus totalus um :KK70: anemide taşıyorum :KK70:

aynen öyle :KK43:

sadece kısır ve kurabiye yeseydin olur kek gözüme batı . spor cezanı gördün dimi herkes etiket yaptı . spor listesine devam mı bu arada cezaları biliyorsun

sana başka birşey bulmak gerek kaç çıktın kabızlık var mı ?

iftardan sonra ok ekliyorum seniede
Kız yok normal butun sıstemlerım 69.3 bugun dun 69.6ydım.

kilo bilgilerini bnde olduğu yazarmısın şuan kaç oluğunu bilemiyorum . bol spor ile gayet rahat verirsin bence
Tamam canım yazarim :KK52: hatta cuma tartıldıktan sonra yazayım olur mu :KK66:
iftarda corba yeemk salata derken bence ekmege yer kalmıcak zaten ilk 1 hafta gecti mi sonra siz istemiceksiniz ekmek yemeyi bol su ve ekmeksz bi ramazan hadi bakalım:halay:
Inşallah canım ne kadar dikkat etsemde ramazanda önceki yıllarda veremedim ama bu kez sporu da ihmal etmiyim diyorum :KK66:

Back
X