- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #277.621
benim kanım tam sana göre o zamanYok bebeğim moleküler biyoloji ve genetik mezunuyum. Boston'da medikal cihaz mühendisliği başladım 2 yıl devam ettim 3. Yılımda eşimle Türkiye'ye döndüm. Sağlık sektöründe büyük bir markanın ürün koordinatörlüğünü yaptım. Kardiyoloji Kalp Damar Cerrahi ve Göğüs cerrahiyle çalıştım. Daha sonrada kordon kanı bankacılığı için cihazlar getirip kurdum Türkiye'de 2 merkeze. 2006 da bıraktım çalışma hayatını ama üroloji bölümü lazer teknolojileri işim şirket olarak devam ediyor. Birde babam eczacı hep işin içindeydim. Kısmen bilgi sahibi olduğum konular yani

aynen öyleevet ya bende üzülüyorm öyle habersizce gidenlere emeklerine mi yanarsın buranın o kişilerin gözünde degeri olmadıgına mı

sadece kısır ve kurabiye yeseydin olur kek gözüme batı . spor cezanı gördün dimi herkes etiket yaptı . spor listesine devam mı bu arada cezaları biliyorsungünaydın kızlar
dünkü menüm
sabah: 1 domates,1 salatalık, 2 dilim tam buğday 1 kb peynir şekersiz çay
ara yok
öğlen : 3 yağsız köfte çok azcık yağ damlattım , salata , 1 kase yoğurt 2 kaşık kepekli makarna
dün anneler günü gösterisi vardı davetliydim çok azcık tadına baktım diyelim
3 kaşık kısır , 1 kurabiye , 1 ince dilim kek
akşam ceza verdim kendime yemedim
bu sabah 30 dakika yürüdüm işe geldim.
sana başka birşey bulmak gerek kaç çıktın kabızlık var mı ?Bu proteın bana ıyı gelmıyo yıne duzenlı beslenıp bol spor lazım banabenıde spor lıstesıne ekle gaz geldım bu hafta yenı yarıs baslasınnn
![]()
iftardan sonra ok ekliyorum seniedeIftardan sonra hem cocukta uyumus olur sabah yetısemem ıse ben![]()