Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kızlar eşim diyor ki sahurda hurma yiyelim süt içelim yatalım. Açlıktan geberir miyiz ne dersiniz? Ben neredeyse 10 yıldır oruç tutamıyorum sağlık problemlerimden dolayı. Ama bu yıl kararlıyım. Eşimin dediği gibi yapsak öok mu pişman oluruz bilemedim:confused::confused:
bence olursunuz yetmez ki bir bardak süt ile 1 hurma

valla çlşıyorlar ben takım üyesi olarak kaldım onlar birlik olup çok güzel kilolar vermeye kararlılar :deli:
Biz de kararlıyız yawru görürler cuma günü:KK70: bizimkiler kilo vermeye çalıştıklarından ortalarda yoklar hepsi spor yapıyor harıl harıl:KK70:o yüzden gelemiyorlar ben konuştum onlarla:KK70::KK70:

:KK70::KK70: ilahi sen neyse sana uygun bi diyet bulur SchonerDuft SchonerDuft :p

cok saol canım erken farketmemiz çok iyi oldu bizim
Kesinlikle canım çok şanslıymıssıniz :dua:
:KK53::KK53:

spor oruc tutarken leslie yada yürüyüş olur sanırım diğerleri agır glebilr iftardan sonra

ya işte bi kac kötü önek duyunca bi tedirgin oldum bende bilmiyorm su anlık
Aynen canım yürüyüş bisiklet filan düsünüyorum şimdilik belki squat bazı platrs hareketleri filan :KK49:

ben genelde ramazanda 5 kilo Kadar veriyorum ama ben sabahlari sahurda sadece su iciyorum ve aksamda canim ne isterse yerim Tatlida yerim aslinda ama Burda biz biraz daha uzun tutuyoruz orucu acildiginda 9.40 falan oluo o saatede zaten istesende cok bisey yiyemiosun galiba ondan kilo verebiliyorum
Sahurda hıcbısey yemeden zor olmuyomu canım ya.

günlük kaç dilim ekmek yiceksin 5 de mesela 3 dilimi sahurda yersin çorba iç 15 20 k sonra ana yemekye zaten tıkanacaksın . leslieden sıkılmazsan 1 saat çok iyi olur

evet ayna görüntüsü düşün :KK70:

@kaptinn @poncikbirgelincik tecrübeli

aminn kuzum burda da eşin var burnunda tütüyorsunuzdur

dünkü eski listeydi her pazartesi yeni liste hazırlıyoruz
Sıkılmam canım leslıyle gıdıyo benım kılolar:KK70:

ayşe kim ki :KK70: verebilirsin bence inanıyorum sana
Ayşe Tolga :KK70::KK70::KK70:
Sabah klavyem sürçtü de
Kızlar eşim diyor ki sahurda hurma yiyelim süt içelim yatalım. Açlıktan geberir miyiz ne dersiniz? Ben neredeyse 10 yıldır oruç tutamıyorum sağlık problemlerimden dolayı. Ama bu yıl kararlıyım. Eşimin dediği gibi yapsak öok mu pişman oluruz bilemedim:confused::confused:
Bilemedim şimdi walla biz o kadarla ara öğün yapıyoruz 2 saat sonra açız canım :KK14:

Kesın cozum aksam haberlerıne cıkarsınız :KK70: bızımde boyle detoks maceralarımız olmustur kocamla ona sakın baska bısey yeme derken kendım ıs yerınde pıde yedıgımı bılırım:KK70::KK70:

Biz de kararlıyız yawru görürler cuma günü:KK70: bizimkiler kilo vermeye çalıştıklarından ortalarda yoklar hepsi spor yapıyor harıl harıl:KK70:o yüzden gelemiyorlar ben konuştum onlarla:KK70::KK70:
Tabısıde merdıven ınıp cıkuyorum valla surf spor olsun dıye bıde uzun kollu fırmam var hala ter atıyorum :KK70::KK70: cumaya gorcek onlar:KK70:

Back
X