Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

hain heee tamam sen kaşındın :KK70: 500 ip olarak veriyorum cezanı :spor::spor::spor:

akşama tamamlarsın sende canım siz bizden daha uzun tutuyosunuz birde su içmeye dikkat et canım

dönerde sonradan hiç yenmez ki oruç tutsanda yemek gelecek mi öğlenleri sana
eşin yok teksin heralde akşamları yada bir döneri paylaşmayımı düşünüyosun
şöyle yapıyorum içini tosta döküyorum iyice ısıtıyorum yiyorum ekmek zaten yok . burayda erken geliyor okul kantini mükellefimiz var o gönderiyor arada . normalde de canım istemez ama acıkmaya başladım diye sanırım canım çekti . bugün eşim yok nöbete gidecek bir dolu bir boş gidiyor yarın evde güzel sofra hazırlarım bugün geçiştirecem eve gidince direk uyucam :D . öğlenleri yemek gelmicek bana bugüne özel bir durum bu sadece normalde yenge evden gönderiyor göndermezse dışardan yiyoruz

12 kılo valla kopuyo kollarımız:KK70: 3.50 dı sanırım ımsak su ıcmey zor yetıstım mutfagı toplamaya dalmısım:KK61: bende oglende 45 dk yuruyım aksamda ıftar oncesı yarım saat spor yapayım dıyorum ıns planladıgım gıbı olur:dua: aksama koftelı oatates ve mercımek corbası yapıcam bende pıde hıc yemıyım dımı
pilav makarna yoksa bir dilim ekmek ye bnce ilk günler zor gelmesin. öğlen nasıl yürüyeceksin peki acıkmaz mısın yat uyu iş yerinde ne işin var dışarda

Gel 50de anlasalım:KK60:
tamam olur :KK60:
12 kılo valla kopuyo kollarımız:KK70: 3.50 dı sanırım ımsak su ıcmey zor yetıstım mutfagı toplamaya dalmısım:KK61: bende oglende 45 dk yuruyım aksamda ıftar oncesı yarım saat spor yapayım dıyorum ıns planladıgım gıbı olur:dua: aksama koftelı oatates ve mercımek corbası yapıcam bende pıde hıc yemıyım dımı
bizim menüyle aynı sadece yanına közlenmiş biberde yapacam:cool: ben patates yerine 1 yada 2 dilim ekmek yemeyi düşünüyorum sen de az patates ve az pide yiyebilirsin bence

şöyle yapıyorum içini tosta döküyorum iyice ısıtıyorum yiyorum ekmek zaten yok . burayda erken geliyor okul kantini mükellefimiz var o gönderiyor arada . normalde de canım istemez ama acıkmaya başladım diye sanırım canım çekti . bugün eşim yok nöbete gidecek bir dolu bir boş gidiyor yarın evde güzel sofra hazırlarım bugün geçiştirecem eve gidince direk uyucam :KK70: . öğlenleri yemek gelmicek bana bugüne özel bir durum bu sadece normalde yenge evden gönderiyor göndermezse dışardan yiyoruz
anladım canım bugün iyi olmuş o zmaan yemeğinin hazır olması ilk gün zor olur çünkü (ben de şimdiden zorlanma sinyalleri oldu) bizimde şansımız ramazanda erken çıkabiliyoruz 2 de :KK76: (türk firması değil bu arada) benimde umudum kızımın öğlen uykusuna yetişip onunla birlikte uyuyabilmek sonra kalkıp yemek hazırlarım malum kaynanam elini sürmez

pilav makarna yoksa bir dilim ekmek ye bnce ilk günler zor gelmesin. öğlen nasıl yürüyeceksin peki acıkmaz mısın yat uyu iş yerinde ne işin var dışarda
Taksıt yatırcaktım gıttım geldım canım tam 45 dk oldu tempolu yuruyus ama bıttım:ruh: pılav yok ozaman mınık bı pıde yerım duruma gore:kk77:

anladım canım bugün iyi olmuş o zmaan yemeğinin hazır olması ilk gün zor olur çünkü (ben de şimdiden zorlanma sinyalleri oldu) bizimde şansımız ramazanda erken çıkabiliyoruz 2 de :KK76: (türk firması değil bu arada) benimde umudum kızımın öğlen uykusuna yetişip onunla birlikte uyuyabilmek sonra kalkıp yemek hazırlarım malum kaynanam elini sürmez
Aaa neguzel ya turk fırması olsa daha cok calustırırdı emınımkı:bicak: kızına kv mı bakıyo.

Canlarım havalarda sıcak Allah yardımcınız olsun niyetlerinizi oruçlarınızı kabul etsin Buki_89 Buki_89 nerede yaşıyorsun canım ben seni Almancı :KK70::KK70: sandıydım sen Danimarka Norveç o taraflardasın sanırım. Çok uzunmuş oruç süresi.
Allah kolaylık versin canım

bi süreliğine evet kv bakıyor normalde annem bakıyordu, bu hafta regl olacam ama orucum diyip yine erken çıkayı düşünüyorum :KK70::KK70:
Neguzel sanslıyız bakıcı stresı yok benımde kv bakıyo kendı evınde bız yemegımızı yıyıp eve gıdıyoruz cok yorgun olunca yada yemek yapmak zor gelınce:KK70: benım kv candır :nazar:

Rabb im e bin şükürler olsun..
annem daha iy içok şükür..iki günün sonunda görebildim..öyle mutlu oldum ki..
kıymet bilmiyoruz yanımızda iken sevdiklerimiz..sanki hiç gitmeyecekler hep bizimler ve hep iyiler gibi kırıyor kırılıyor üzülüyor üzüyoruz..

servise çıktı annem görüştük..dr ile görüşüp durumuna göre çıkacak inşaallah..
annemi görünce kalbim göğe yükseldi sanki ..başım bulutlara değdi..
bin şükür..
kıymet bilmek gerek..
ne deyim.. herkese şifa sağlık diliyorum...

ne güzel bir cümle yazmışsın :
kendimi daha iyi hissettiğimin farkında değilmişim..
en azından ağrısı inşaallah kesilecek..
diğer damar da açılırsa çok iyi olacak..
Allah ım korusun cümlemizi....

haklısın dün öyle saçma beslendim ki ama evden naısl çıktığımızı bilemedim..
bugün niyetliyim..
akşam diyetisyen kontrolüm var..
iftar ve sahur beslenmesini soracağım ona..
bu hafta kilo anlamında pek veremedim farkındayım..

ne güzel ilgileniyorsun sen insanlarla ç..
iyi ki varsın..
Allah gönlünü dara düşürmesin..
Amin canım Allah hepimize ferahlık versin. İnşallah annen iyileşsin bir an önce :dua: sen de daha iyi olursun beslenmene sporuna dikkat edersin. İnsanın kafası dolu huzursuz olunca hiçbirşeye tâkâti olmuyor.
Diyetisyenden aldığın bilgileri bizimle paylaşmanı bekliyoruz
Akşama yemeğim yoktu bir tek soğuk çorbam vardı gidince yapacaktım öğlene döner gelecek dolaba koyup iftara saklasam mı ? normalde mantar sote bezelye yada barbunya yapacaktım yarın içinde fırında kızartma gibi türlü yapayım diyorum .
Bugünün iftarı hazır. Fırında türlü güzel olur yanına pilavda yap oruç tutuyorsun ihtiyacı var vücudun hem pirinç iyi sana:KK66: . Fırın poşetinde tüm baharatlarla sebzeleri harmanlayıncada lezzetli oluyor hemde kolay olur
Ramazan'da pide yenmez mi ya ye tabiki hatta iftarı yap sonra çayın yanınada şöyle güzel bir yağlı peynirle pide ye. Bende cuma günü sıcak pide bulur bulmaz yiicem
şöyle yapıyorum içini tosta döküyorum iyice ısıtıyorum yiyorum ekmek zaten yok . burayda erken geliyor okul kantini mükellefimiz var o gönderiyor arada . normalde de canım istemez ama acıkmaya başladım diye sanırım canım çekti . bugün eşim yok nöbete gidecek bir dolu bir boş gidiyor yarın evde güzel sofra hazırlarım bugün geçiştirecem eve gidince direk uyucam :KK70: . öğlenleri yemek gelmicek bana bugüne özel bir durum bu sadece normalde yenge evden gönderiyor göndermezse dışardan yiyoruz
:KK70::KK70: Yenge hanımın ellerine sağlık iftarada yollasa olmuyor mu
Kaynanaya biraz gaz ver senin yemeklerin şöyle güzel böyle güzel diye en azından Ramazan boyu yapsın yemekleri. Soğuk çorba da yapsın :KK72:

Back
X