Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

selam kızlar anca gelebildim muhasebeye çıktım sonra bilgisayarım dengesini kaçrımış onla uğraştım anca oldu :KK70:
:D :D onun da ayarları şaştı desene
anladım canım bugün iyi olmuş o zmaan yemeğinin hazır olması ilk gün zor olur çünkü (ben de şimdiden zorlanma sinyalleri oldu) bizimde şansımız ramazanda erken çıkabiliyoruz 2 de :KK76: (türk firması değil bu arada) benimde umudum kızımın öğlen uykusuna yetişip onunla birlikte uyuyabilmek sonra kalkıp yemek hazırlarım malum kaynanam elini sürmez
çok iyiymiş bende 17 de çıkayım diyorum ama evde ne yapacam zor olmaz mı uyuyamazsam hele berbat olacak evde olmak.
kv sizde mi ? memlekete gitti mi kızın gidecek diyordun
Taksıt yatırcaktım gıttım geldım canım tam 45 dk oldu tempolu yuruyus ama bıttım:ruh: pılav yok ozaman mınık bı pıde yerım duruma gore:kk77:
oo maşallah sana . ye benden ilk günün kıyağı olsun sana gücün düşmesin

Bıberı haslıyosun tuzlu suda sonra sırkelı sarımsaklı yaglı sos yapıp dokuyosun ustune:kk77:
yalancı turşu gibi biz ona kuru nane de ekliyoruz ynaılmıyorsam çok güzel oluyor
Rabb im e bin şükürler olsun..
annem daha iy içok şükür..iki günün sonunda görebildim..öyle mutlu oldum ki..
kıymet bilmiyoruz yanımızda iken sevdiklerimiz..sanki hiç gitmeyecekler hep bizimler ve hep iyiler gibi kırıyor kırılıyor üzülüyor üzüyoruz..

servise çıktı annem görüştük..dr ile görüşüp durumuna göre çıkacak inşaallah..
annemi görünce kalbim göğe yükseldi sanki ..başım bulutlara değdi..
bin şükür..
kıymet bilmek gerek..
ne deyim.. herkese şifa sağlık diliyorum...
çok şükür canım gözün aydın
Amin canım Allah hepimize ferahlık versin. İnşallah annen iyileşsin bir an önce :dua: sen de daha iyi olursun beslenmene sporuna dikkat edersin. İnsanın kafası dolu huzursuz olunca hiçbirşeye tâkâti olmuyor.
Diyetisyenden aldığın bilgileri bizimle paylaşmanı bekliyoruz

Bugünün iftarı hazır. Fırında türlü güzel olur yanına pilavda yap oruç tutuyorsun ihtiyacı var vücudun hem pirinç iyi sana:KK66: . Fırın poşetinde tüm baharatlarla sebzeleri harmanlayıncada lezzetli oluyor hemde kolay olur

Ramazan'da pide yenmez mi ya ye tabiki hatta iftarı yap sonra çayın yanınada şöyle güzel bir yağlı peynirle pide ye. Bende cuma günü sıcak pide bulur bulmaz yiicem

:KK70::KK70: Yenge hanımın ellerine sağlık iftarada yollasa olmuyor mu

Kaynanaya biraz gaz ver senin yemeklerin şöyle güzel böyle güzel diye en azından Ramazan boyu yapsın yemekleri. Soğuk çorba da yapsın :KK72:
türlü yanına aslında etli pilav yapasın var bademli yarın kuzenime oturmaya gidicez tadını almayabilirim menüyü cumaya eklerim . pirinci hafta da 3 e çıkardım sayende kuzum sağol . laktozsuz süt içtiğimi de unutmuştum onu da içmiyorum anne yoğurdu ile denge kuruyorum
fazla olursa götürürüm aslında tek olcam çok zaman zaten :D

Amin canım Allah hepimize ferahlık versin. İnşallah annen iyileşsin bir an önce :dua: sen de daha iyi olursun beslenmene sporuna dikkat edersin. İnsanın kafası dolu huzursuz olunca hiçbirşeye tâkâti olmuyor.

Bugünün iftarı hazır. Fırında türlü güzel olur yanına pilavda yap oruç tutuyorsun ihtiyacı var vücudun hem pirinç iyi sana:KK66: . Fırın poşetinde tüm baharatlarla sebzeleri harmanlayıncada lezzetli oluyor hemde kolay olur

Ramazan'da pide yenmez mi ya ye tabiki hatta iftarı yap sonra çayın yanınada şöyle güzel bir yağlı peynirle pide ye. Bende cuma günü sıcak pide bulur bulmaz yiicem

Kaynanaya biraz gaz ver senin yemeklerin şöyle güzel böyle güzel diye en azından Ramazan boyu yapsın yemekleri. Soğuk çorba da yapsın :KK72:
:63: demek yaglı peynırlı pıde onerıyoaum

:KK70: :KK70: onun da ayarları şaştı desene

çok iyiymiş bende 17 de çıkayım diyorum ama evde ne yapacam zor olmaz mı uyuyamazsam hele berbat olacak evde olmak.

Bakalım canım cok cekerde kı cekecektır emınım yerım:KK70:

her zamanki hali :D:D

Bıberı haslıyosun tuzlu suda sonra sırkelı sarımsaklı yaglı sos yapıp dokuyosun ustune:kk77:

oo çok değişik denemek lazım aslında
Neguzel sanslıyız bakıcı stresı yok benımde kv bakıyo kendı evınde bız yemegımızı yıyıp eve gıdıyoruz cok yorgun olunca yada yemek yapmak zor gelınce:KK70: benım kv candır :nazar:

2 aydır çektiğimi bide sen bana sor :KK70: bakıcı stresine 10 basardı ama neyse saolsun yinede :işsiz: sen sanslıymışın canım maşallah de valla

yok kuzum nerde onun elinden yediğim yemek bir elin parmaklarını geçmez oda kuru fasülye, biber dolması,kıymalı patates, son olarakta tarhana çorbası ,yarın fasülye ıslatıyım belki yaparım dedi (ıslatıyımda sen yaparsın demek bu) yok ilk gün hayatta fasülye yemem dedim benim işten erken çıkacağımı söylememiştim belli değil diyodum şimdi yemek hepten bende beğensinde sorun değil yaparım ama beğenmeme,canım istemiyor triplerini çekiyorum bir de

evet bizde canım 9 günü kaldı (gün sayıyor gitmek içinde ordan biliyorum :KK70:) sonra ben izin alıcam 1 hafta, diğer haftada kızı annemlere bırakıp gelicem, sonraki haftada biz gidecez kızımın yanına öle bitirecez ramazanı inşallah
bence eve gidince kesin uyursun tv felan vakit geçer bence yaa

2 aydır çektiğimi bide sen bana sor :KK70: bakıcı stresine 10 basardı ama neyse saolsun yinede :işsiz: sen sanslıymışın canım maşallah de valla

yok kuzum nerde onun elinden yediğim yemek bir elin parmaklarını geçmez oda kuru fasülye, biber dolması,kıymalı patates, son olarakta tarhana çorbası ,yarın fasülye ıslatıyım belki yaparım dedi (ıslatıyımda sen yaparsın demek bu) yok ilk gün hayatta fasülye yemem dedim benim işten erken çıkacağımı söylememiştim belli değil diyodum şimdi yemek hepten bende beğensinde sorun değil yaparım ama beğenmeme,canım istemiyor triplerini çekiyorum bir de
Seninki trip atiyormuş canim benim kv beğenmezdi hiç bi yaptığım yemeği ağıza alinmayacak laflar derdi sana bu böyle öğretenin.... kopegin onune doksen yemez derdi ....

dünkü menüm
sabah biberli omlet 1 domates 1 salatalık 2 dilim tam buğday ekmek
ara şekersiz türk kahvesi 1 tadelle şekersiz olanı 87 kalori imiş
öğlen 1 tabaktan az mantarlı et sote , salata 1 kase yoğurt
ara 1 avuç beyaz leblebi
akşam 3 kaşık menemen 1 adet zeytinyağlı enginar 2 dilim ekmek tam buğday

ayy doymuyorum bu ne yaaa bugünde doymuyorum niye öyle olduki
bugün yoğurt kürüne başladım 10 gün içeceğim inşallah (1 soda,1 çay kaşığı zencefil, yarım limon,3 kaşık yoğurt )

:63: demek yaglı peynırlı pıde onerıyoaum
sen düşme bu tuzaklara :D
Bakalım canım cok cekerde kı cekecektır emınım yerım:KK70:
ye de abartmadan ye bence
her zamanki hali :KK70::KK70:
:D :D ben acıkmaya başladım sen ne durumdasın akşama ne vr yemek

triplere gel aç kalsın yemesin bakıyor ama burnundan getiriyor başka yerden
evet bizde canım 9 günü kaldı (gün sayıyor gitmek içinde ordan biliyorum :KK70:) sonra ben izin alıcam 1 hafta, diğer haftada kızı annemlere bırakıp gelicem, sonraki haftada biz gidecez kızımın yanına öle bitirecez ramazanı inşallah
bence eve gidince kesin uyursun tv felan vakit geçer bence yaa
sonra ne olacak peki ?
bizde tv yok kuzum sadece telefon ve internet var kuzum
Seninki trip atiyormuş canim benim kv beğenmezdi hiç bi yaptığım yemeği ağıza alinmayacak laflar derdi sana bu böyle öğretenin.... kopegin onune doksen yemez derdi ....
nasıl bir insanmış o öyle
kızlar teşekkelürler iyi dilekleriniz için iyiyim tk tek alıntılayamadım döndük dolaştık kortizon boss işlemi yapılacak
ama ben gitmiycem 1 hafta yatış hastaneye kendiliğinden geçme ihtimalide var sonuçta iyiyim sağolun herkeseten aallah razı olsun
allah yardımcın olsun kuzum evdemsin şimdi

Yok artik :KK57::KK57: ne kaynanalar var ya bizimkinin dilinde yoktur tavriyla belli eder sonuc eşim tarafindan sen yanlis anlamışın olarak sonuçlanır annnesi saf iyi niyetli olur, keske diliyle söylesede oğluda görse bende bağlarımı koparsam tamamiyle :KK48:

sen düşme bu tuzaklara :KK70:

:KK70: :KK70: ben acıkmaya başladım sen ne durumdasın akşama ne vr yemek

sonra ne olacak peki ?

Yaa sorma 9 gun bitsinde oda bende rahat edecez
Bekar evimdeyken benimde televizyon yoktu nasil vakit geciyor anlamiyordum daha dolu dolu harciyodum vaktimi simdi tam tv bagimlisi olduk derken simdi kizima cok izletmemek icin bizde izlemiyoruz, o yuzden tv si olmayanlari takdir ederim

Neguzel sanslıyız bakıcı stresı yok benımde kv bakıyo kendı evınde bız yemegımızı yıyıp eve gıdıyoruz cok yorgun olunca yada yemek yapmak zor gelınce:KK70: benım kv candır :nazar:
Kv CANDIR diyo inanamıyorum kocanın abisi falan var mıydı bilseydik vaktinde değerlendirirdik :63:
Terbiyesizin daniskası bu olsa gerek.
Yok artik :KK57::KK57: ne kaynanalar var ya bizimkinin dilinde yoktur tavriyla belli eder sonuc eşim tarafindan sen yanlis anlamışın olarak sonuçlanır annnesi saf iyi niyetli olur, keske diliyle söylesede oğluda görse bende bağlarımı koparsam tamamiyle :KK48:
Görmezler canım. Benimki herşeyi görüyor bir daha evime ayak basmayın çocuklarıma kötü örnek olmayın diyor sonra bi bakmışsın gariban anam çilekeş anama bağlıyor. Zaten çok yakınlarda değil anladığım kadarıyla heee de geç idare etmeye çalış canım 9 gün kalmış.
Birde eşin o gerçeklerle karşılaştığında çooook üzülür bi de onun üzüntüsüyle uğraşırsın anneleri söz konusu olunca çocuk gibi oluyorlar

sen düşme bu tuzaklara :KK70:

:KK70: :KK70: ben acıkmaya başladım sen ne durumdasın akşama ne vr yemek

sonra ne olacak peki ?

Allaha havale ettim canim o en iyisini bilir....

Yaa sorma 9 gun bitsinde oda bende rahat edecez
Bekar evimdeyken benimde televizyon yoktu nasil vakit geciyor anlamiyordum daha dolu dolu harciyodum vaktimi simdi tam tv bagimlisi olduk derken simdi kizima cok izletmemek icin bizde izlemiyoruz, o yuzden tv si olmayanlari takdir ederim
bizimkisi mecburiyet bozuldu aynı anda 3 5 şey patlayınca öncelik bulaşık oldu. sonra uydu ldık tv kaldı öylece bütçe ayıramadık biz sadece tlc de izlerdik birde 2 dizimiz vardı onun dışında yine açmıyorduk. ya sahile iniyoruz yada avmye .

Canlarım havalarda sıcak Allah yardımcınız olsun niyetlerinizi oruçlarınızı kabul etsin Buki_89 Buki_89 nerede yaşıyorsun canım ben seni Almancı :KK70::KK70: sandıydım sen Danimarka Norveç o taraflardasın sanırım. Çok uzunmuş oruç süresi.
Allah kolaylık versin canım
yok tatlim almanyadayim burdada uzun canim ama evet diger söyledigin ülkeler dahada uzun... Simdi bu ilk hafta iyi dokuzu az gece aciliyo ama gitikce dokuzbucuk ve biraz üstüne cikiyo...

Bizimkide öyle sen yanlış anlamissin derken annesinin bana karşı laflarına hakaretine şahit olunca... ben bağlarımi kopardim esimde haklısın demekten başka bisey diyemeedi...

Back
X