Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bendede bugün zaman gecmiyo bintane yapcak isim var yinede gecmiyo nedense sende nasil geciyo
Berbat geçiyor benim :( elimde iş var yapamıyorum çok sıcak bugün çokta yoğun işim de var ama gücüm yok hemen saat geçsede eve gitsem
gayet güzel şükür
3.gün oruç ve gayet iyiyim..
ben ramazanla birlikte instagramım ıkapattım o sebeple inanılmaz zamanım kalıyor...
eşim oğlum annemler herkesle gayet güzel ilgilenebiliyorum :)
kendime de vakit kalıyor bu vakitsizlikte..
çünkü milletin hayatına bakmıyorum :)
hikayelerde keşfetlerde saatler kaybetmiyorum..
bir işi bırakınca diğerine koyuluyorum dinlenirken de direk uyuyorum...

diyette güzel gidiyor ..
diyetisyen ile 1ay da 5kg verdim ::KK9:
aslında daha fazla verebilirdim ancak malum hastane süreci ve dengesiz beslenme ile yine de iyi gidiyorum..

iftarda da abartmıyorum şükür olsun :) en büyük korkum bu idi...
bende faceyi kapatmak istiyorum ıns kullanmıyorum hiç sadece duruyor bir kenarda o kadar kapatmakta büyük cesaret yanlız. 1 ayda 5 kilo çok iyi 2,5 3 ayda istediğin kiloya gelmiş olursun
öğle arası tartıldım :

77,5 kg çıktım :)

ve bu öğle arasında 45 dk yürüyüş yaptım :):spor:

hedefime ulaştım sanırım:KK200:
akşam tartılacaksın ama dimi iş çıkışı yoksa bildirimim bu diyorsan listeye yaz kuzum

***14. TAKİM 570. ETAP***

poncikbirgelincik (59,7///%)
segus (69,00///%)
drdotty(71,10///%)
SchonerDuft (68,60///% )
tgb1907 (65,20///%)

bi-zuzu (64,20///%)
Ghostpasha (77,30///%)
patient women (89.00/87.90/1.10/%1.24)
başl t:6mayıs başl.k:90,00 hedef:75
tobosoludulcinea (66,60///%) başl.t:3mayısbaşl.k:67,40 11mayıs:66.6 hedef:60
kayacans (78,30 ///%) başl t:7 mayıs başl k:79,00 hedef 67

gamzelim080 (79,20/78,10/1,10/%1,39) Sağlık sebebi ile listeden ayrılmak istiyor

14.Takım ortalaması :%

yemeği sen yapacaksın demi bugün de ? nasıl yetişeceksin
Evet canim yemek isi bende biraz uyuyabilirip kendime gelirsem yemegide yapabilirim insallah allahtan ne yapacagima karar verince yapmasi daha kolay olur, nohut yapacam bende dun yapacaktim sisirmesin bugune diye bugune erteledim

Evet canim yemek isi bende biraz uyuyabilirip kendime gelirsem yemegide yapabilirim insallah allahtan ne yapacagima karar verince yapmasi daha kolay olur, nohut yapacam bende dun yapacaktim sisirmesin bugune diye bugune erteledim
yanıne ne yapacaksın var mı dünden yemek kaldıysa kolay olur

Hem calisiyorsun hem yemek yapiyorsun kv de hiç vicdan yok galiba ....gerçi hepsi aynı galiba ( arada iyileri çıkıyor tabi)...

Berbat geçiyor benim :KK43: elimde iş var yapamıyorum çok sıcak bugün çokta yoğun işim de var ama gücüm yok hemen saat geçsede eve gitsem

bende faceyi kapatmak istiyorum ıns kullanmıyorum hiç sadece duruyor bir kenarda o kadar kapatmakta büyük cesaret yanlız. 1 ayda 5 kilo çok iyi 2,5 3 ayda istediğin kiloya gelmiş olursun

akşam tartılacaksın ama dimi iş çıkışı yoksa bildirimim bu diyorsan listeye yaz kuzum

yok kuzum iş sonrası annegile geçeceğimiz için tartılamam ..
77,5 olarak kaydedebilirsin beni :)

sosyal medyada ben çok vakit kaybediyorum..
instagram da özellkle ..10gb interneti bitiriyorum ..video hikaye izleyerek maalesef..
1ay sonra oğlumun anıları için açtığım ve sadece k validem görümcem in takip ettiği bi hesap var onu açacağım : faydasına inandığım hesapları takip edeceğim o kaar.. belki düşüncem ramazan bayramında değişir hiç açmam..
isteğim bu inşaallah uygulayabilirm..
sende yapabilirisn ben yaptıysam ..herkes yapabilir yeter ki isteyelim çaba gösterelim...

Back
X