- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #278.301
sizin liste ne alemdekalpten götüreceksin beni
biz 1 olalım siz 2 anlaşalım
1.600 lerde mi![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sizin liste ne alemdekalpten götüreceksin beni
biz 1 olalım siz 2 anlaşalım
1.600 lerde mi![]()
2 kişiyi bekliyorum ben de yaptı yapacaklar bildirimsizin liste ne alemde![]()
reglden öncemivalla bnde bi kere bozmustm inşallah sayılmıyodur![]()
normalde ramazanda artı cıkardı herkes bu sene tam tersi sahurda ac kaldılar zaar2 kişiyi bekliyorum ben de yaptı yapacaklar bildirim
en son 17 demiştim çünkü
iyi bizim sanki 1 üzeri![]()
evet ramazan ayı beni de çok korkutuyor çok ince çizgi yiyip yememek .. ama maşallahnormalde ramazanda artı cıkardı herkes bu sene tam tersi sahurda ac kaldılar zaar![]()
sonrareglden öncemiD: ben arkadaşımla kana kana su içip sonra devam etmiştim orucuma hahahhaah
:
![]()
maşalllahhhhhh bilincli üye en sevdiğimevet ramazan ayı beni de çok korkutuyor çok ince çizgi yiyip yememek .. ama maşallah![]()
Bu artı halim arkadaşlar 69,2 yi görmüştüm önceki gün aç kalma korkusuyla sahurda çok yiyorum
Konya'nın meşhur şeylerini Yemiyorum artık beni onlar mahvetti ama hamilelere serbestkonyanın neyi meshurdu
sen ne güzwel kilo vermişsin öyle![]()
Miulego geçen gece kk da sabahlamıştım senin ne çok sevenin ve o kadarda çekemeyenin varmış Allah kolaylık versinkaç yüzdeniz![]()
Eskiden 61 i boylamak diye bişey vardıo zaman 63 gün müydü neydi![]()
17 yıldır Almanya’dayım ben deGurbet desene..:-( kaç senedir almanyadasin ben 15 yıldır gitmedim konya ya :-(
Aaa öyle mi?? Ankara’ya mı gidecektin sanki bi ara okumuştum öyle bişey.Bende Konya'da yaşıyorum son 2 ayım burada
Konya'dan isteği olan varsa son 2 ay
Daha çok mesaj alıntılamıştım bunlar kalmış![]()
Etli ekmek, içli köfte, Mevlana şekeri aklıma bınlar geldi:)konyanın neyi meshurdu
sen ne güzwel kilo vermişsin öyle![]()
Hoş geldin:), ben şu an uzanmış keyif yapıyorumKizlar napiyorsunuz ben geldim![]()
HosbuldumHoş geldin:), ben şu an uzanmış keyif yapıyorum![]()
Bu artı halim arkadaşlar 69,2 yi görmüştüm önceki gün aç kalma korkusuyla sahurda çok yiyorum
Konya'nın meşhur şeylerini Yemiyorum artık beni onlar mahvetti
Miulego geçen gece kk da sabahlamıştım senin ne çok sevenin ve o kadarda çekemeyenin varmış Allah kolaylık versin
Eskiden 61 i boylamak diye bişey vardı
Neydi nasıldı bilemiyorum
hoşgeldin canımm döndün müKizlar napiyorsunuz ben geldim![]()