- 22 Şubat 2017
- 5.229
- 14.638
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #278.581
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canım ben en sağdaki aşırı yağ kaybı kısmını yapıyordum canım biraz proteini zengin tutmaya çalıştım. Bencede senin için yağ kaybı için önerilen ortadaki değerler daha uygun tüketmen gereken besinler var. Haftada 1 güne de Mısır ekledik mi süper olur. Organik süt içmen uygunmuş marketlerdeki organik sütler olmaz mı acaba. Sen bu kalori miktarlarıyla ayda 3-4 kilo verirsin diye düşünüyorum.drdotty zigzagta sen en sağdaki kalori değerini yapıyordun değil mi ? ben ortdakini yapayım dedim
sırası ile değerler ;
1596 / 1277 / 1916 / 1596 / 1437 / 1756 / 1596
menülere; kabak çekirdeği, çiğ badem, çiğ fındık, tahin, pekmez, pirinç haftada 2 haftada 2 de tam buğdaylı makarna ekledim kaloriler dolar ama ne kadar verebileceğim ? günlük spor yürüyüşte yapma planım var ama çok zorlayamıyorum sence nasıl yapayım
Inşaallah canim wcyi düzene soksam veririm galibaTebrikler canım Cuma'ya kadar 1 kg daha verirsin sanki![]()
LaktoZ alıyordum sen dediğinde onu bıraktım market günlük sütünü açıp dolapta beklettim bozulmadı almamaya özen gösteriyorum. Anacığım orgnik sütten yoğurt yapıyor ondan yiyorum elimden geldiğince ya da hiç yemiyorum ortadakini yapayım değiştire değiştire giderim menüleri. Migrosta diyabet ekmeği satılıyor kendileri yapıyor içinde yulafta var. Onu denicem bakalım. Mısırı hafta da bir yerim teşekkür ederim canım önerilerin içinEvet canım ben en sağdaki aşırı yağ kaybı kısmını yapıyordum canım biraz proteini zengin tutmaya çalıştım. Bencede senin için yağ kaybı için önerilen ortadaki değerler daha uygun tüketmen gereken besinler var. Haftada 1 güne de Mısır ekledik mi süper olur. Organik süt içmen uygunmuş marketlerdeki organik sütler olmaz mı acaba. Sen bu kalori miktarlarıyla ayda 3-4 kilo verirsin diye düşünüyorum.
segus canımcım senin hedef 58 miş madem şu zigzagı güzelce yapsan bak 2 ayda büyük kısmı gider. Beni gördünüz işte 87 den indim buraya.(birde öncesi var tabi)
Bugünlerde bende çok takip edemedim burayı @tgb1907 nasılsın canım arkadaşım herşey yolunda mı?
Banada söyleyin :)S _Safiye_ bugün orucu uykuya tutturuyorsun yoksun
Sahura kalkmıyorsun ama iftarı erken sahuru geç yapmak makbul olanıymış. Kalkıp bişeyler yemelisin
munter az önce hurmaların içini tarif ettiğin gibi doldurdum birazda Hindistan cevizi koydum. Kurabiye kavanozuyla kaldırdım mutfağa. Daha sonra mutfağa bi girdim benim büyük oğlanla ortanca kavanozu aralarına almışlar şapır şupur götürüyorlar. Çocuklar bayıldı teşekkür ederim canım
Canım hurmanın çekirdeğini çıkarıp içini Fındıkla yada cevizle dolduruyorsun ben Hindistan cevizi de koydum. Süper oldu.Banada söyleyin :)munter
Çok yakından tanıyorsun kuzum dr dotty olur kendisi level atladı daDombikanne kimmiş ya biz oraları kaçırmışız...aslında biçoğumuz dombikanneyiz
drdotty
kaptinn
SchonerDuft
bi bilen aydınlatsın sevabına
wc olayina kefir iyi geliyor bir dene derim.Afiyet olsun canım allah kabul etsin
Bir daha yapma börek sulu yemekler yap sen kızlarında kilo vermek istiyordu dimi daha sağlıklı şeyler yap börek hakkınız doldu sizin 4 gün börek yediniz
Afiyet olsun canım allah kabul etsin menü yu beğendim
Ya hiç sorma cumadan cvb yazacam söz deyok 66yı görmem sanmıyorum wc sıkıntım var zaten düzelmeyen . Cuma sabah tartıl da de bakim kaç kilo oldun süzülmemiş halin ile
![]()
canimm iyiyim cok sukut kizim dia cikariyor o yoruyor borazbebegiiiimmmnapıyosun nasılsınnnn
biz cokk iyiydik düne kadar. dün hasta oldum ve hasta hasta işe geldim![]()
amin cnm hepimizin orucunu kabul eder ins.inşallah canımm
Allah kabul etsin Allah sabrını veriyor çok şükür
ben çok kötüyüm bu sabah 61.9 çıktım sahurda fazla yedim biraz su da çok içmiştim wcye çıkmayalı bugün 5 oldu sanırımkayısı yiyorum suyumuda hergün içiyorum en az 2 litre ama 3 e yaklaşıyo genelde ramazan oldumu hep böyle oluyorum
afiyet olsun akşam acıkmadın mı çok erken yemşisin
maşallah ne güzel kilo veriyorsun
afiyet olsun kola olmasaymış iyiymiş ama 1 bardak devamını getirmezsin canım
afiyet olsun çok güzel
onlar spordan sayılmıyo diyoduk
afiyet olsun iyiki baklava berbatmış
afiyet olsun iftar güzel sahurada kalkamamışsın![]()
Ayy canlarim benim. Afiyet olsun. Saglikli atosyirmalik mis gibi yesin buyusunler. Hindistan cevizini pek severim bende oyle deneyeyim. Bu arada medine hurmasini hangi marka kullaniyorsun? Glukoz surubu vs olyyormus ya korkuyorum almaya hurmalarim bittiS _Safiye_ bugün orucu uykuya tutturuyorsun yoksun
Sahura kalkmıyorsun ama iftarı erken sahuru geç yapmak makbul olanıymış. Kalkıp bişeyler yemelisin
munter az önce hurmaların içini tarif ettiğin gibi doldurdum birazda Hindistan cevizi koydum. Kurabiye kavanozuyla kaldırdım mutfağa. Daha sonra mutfağa bi girdim benim büyük oğlanla ortanca kavanozu aralarına almışlar şapır şupur götürüyorlar. Çocuklar bayıldı teşekkür ederim canım
canim nasilsin dondun mu sennBanada söyleyin :)munter
Canım hurmanın çekirdeğini çıkarıp içini Fındıkla yada cevizle dolduruyorsun ben Hindistan cevizi de koydum. Süper oldu.
Benim iftar sahur arası tatlım budur
Kefir içmiyorum uzun zamandır ilaç alıyorum artık ancak rahatlatıyorwc olayina kefir iyi geliyor bir dene derim.
Cuma sabah miihic s3vmedim bu fikri
canimm iyiyim cok sukut kizim dia cikariyor o yoruyor boraz
Sen neden hastalandinbyaa dikkat et kuzum. Mumkunse rapor all dinlenn
ben iki canliyim halim yok dee
amin cnm hepimizin orucunu kabul eder ins.
Sahurda yiyip su icince bende kendimi patlayacak gibi hissediyorum. Sana da kefir oneririm canim bir dene baya bagirsak calistiriyor hem de cok faydali.
Ayy canlarim benim. Afiyet olsun. Saglikli atosyirmalik mis gibi yesin buyusunler. Hindistan cevizini pek severim bende oyle deneyeyim. Bu arada medine hurmasini hangi marka kullaniyorsun? Glukoz surubu vs olyyormus ya korkuyorum almaya hurmalarim bitti
canim nasilsin dondun mu senn
Medine hurmasinin icine ceviz, findik, fistik,badem evde hangisi varsa koyuo afiyetle yiyorsun. Ben ozellile sagurda 2 tane mideye indiriyorum. Tok tutuyor. @drdortty de paylasmis zaten![]()
o
BennnnDombikanne kimmiş ya biz oraları kaçırmışız...aslında biçoğumuz dombikanneyiz
drdotty
kaptinn
SchonerDuft
bi bilen aydınlatsın sevabına
Bugün ben de uyumıycam sahurumu yapıp uyuycam. Hala çay içiyorum, canım bi de kahve çekiyo onu da vakit dolmadan içeyim de içimde kalmasın:).Kızlar ben sahur sonuna kadar uyumuyorum bu gece biraz yürüyüş yaptım biraz kürek çektim çooook yemek yedim. Sanırım en sevdiğim şey tok karna yemek yemeye devam etmek
İyi geceler