Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

drdotty drdotty zigzagta sen en sağdaki kalori değerini yapıyordun değil mi ? ben ortdakini yapayım dedim
sırası ile değerler ;
1596 / 1277 / 1916 / 1596 / 1437 / 1756 / 1596

menülere; kabak çekirdeği, çiğ badem, çiğ fındık, tahin, pekmez, pirinç haftada 2 haftada 2 de tam buğdaylı makarna ekledim kaloriler dolar ama ne kadar verebileceğim ? günlük spor yürüyüşte yapma planım var ama çok zorlayamıyorum sence nasıl yapayım
Evet canım ben en sağdaki aşırı yağ kaybı kısmını yapıyordum canım biraz proteini zengin tutmaya çalıştım. Bencede senin için yağ kaybı için önerilen ortadaki değerler daha uygun tüketmen gereken besinler var. Haftada 1 güne de Mısır ekledik mi süper olur. Organik süt içmen uygunmuş marketlerdeki organik sütler olmaz mı acaba. Sen bu kalori miktarlarıyla ayda 3-4 kilo verirsin diye düşünüyorum.
segus segus canımcım senin hedef 58 miş madem şu zigzagı güzelce yapsan bak 2 ayda büyük kısmı gider. Beni gördünüz işte 87 den indim buraya.(birde öncesi var tabi)
Bugünlerde bende çok takip edemedim burayı @tgb1907 nasılsın canım arkadaşım herşey yolunda mı?

S _Safiye_ bugün orucu uykuya tutturuyorsun yoksun
Sahura kalkmıyorsun ama iftarı erken sahuru geç yapmak makbul olanıymış. Kalkıp bişeyler yemelisin
munter munter az önce hurmaların içini tarif ettiğin gibi doldurdum birazda Hindistan cevizi koydum. Kurabiye kavanozuyla kaldırdım mutfağa. Daha sonra mutfağa bi girdim benim büyük oğlanla ortanca kavanozu aralarına almışlar şapır şupur götürüyorlar. Çocuklar bayıldı teşekkür ederim canım

Evet canım ben en sağdaki aşırı yağ kaybı kısmını yapıyordum canım biraz proteini zengin tutmaya çalıştım. Bencede senin için yağ kaybı için önerilen ortadaki değerler daha uygun tüketmen gereken besinler var. Haftada 1 güne de Mısır ekledik mi süper olur. Organik süt içmen uygunmuş marketlerdeki organik sütler olmaz mı acaba. Sen bu kalori miktarlarıyla ayda 3-4 kilo verirsin diye düşünüyorum.
segus segus canımcım senin hedef 58 miş madem şu zigzagı güzelce yapsan bak 2 ayda büyük kısmı gider. Beni gördünüz işte 87 den indim buraya.(birde öncesi var tabi)
Bugünlerde bende çok takip edemedim burayı @tgb1907 nasılsın canım arkadaşım herşey yolunda mı?
LaktoZ alıyordum sen dediğinde onu bıraktım market günlük sütünü açıp dolapta beklettim bozulmadı almamaya özen gösteriyorum. Anacığım orgnik sütten yoğurt yapıyor ondan yiyorum elimden geldiğince ya da hiç yemiyorum ortadakini yapayım değiştire değiştire giderim menüleri. Migrosta diyabet ekmeği satılıyor kendileri yapıyor içinde yulafta var. Onu denicem bakalım. Mısırı hafta da bir yerim teşekkür ederim canım önerilerin için

Muhabbetinizz bol olsun oh oh hepsini okuyamadım bayagi ilerlemis bende katilirim bi saat sonra. Kontrol kilomu yazıp iftar masası toplamacalar. Kilom belki duser diye son ana kadar bekledim ama nafile nasıl olmuşşa 62.40 cikmistim dun bugun 62.80 ;(

Sahura kalkmıyorsun ama iftarı erken sahuru geç yapmak makbul olanıymış. Kalkıp bişeyler yemelisin
munter munter az önce hurmaların içini tarif ettiğin gibi doldurdum birazda Hindistan cevizi koydum. Kurabiye kavanozuyla kaldırdım mutfağa. Daha sonra mutfağa bi girdim benim büyük oğlanla ortanca kavanozu aralarına almışlar şapır şupur götürüyorlar. Çocuklar bayıldı teşekkür ederim canım
Banada söyleyin :) munter munter

Afiyet olsun canım allah kabul etsin

Bir daha yapma börek sulu yemekler yap sen kızlarında kilo vermek istiyordu dimi daha sağlıklı şeyler yap börek hakkınız doldu sizin 4 gün börek yediniz :KK70:

Afiyet olsun canım allah kabul etsin menü yu beğendim

Ya hiç sorma cumadan cvb yazacam söz de :KK70: yok 66yı görmem sanmıyorum wc sıkıntım var zaten düzelmeyen . Cuma sabah tartıl da de bakim kaç kilo oldun süzülmemiş halin ile :KK70:
wc olayina kefir iyi geliyor bir dene derim.
Cuma sabah mii :deli: hic s3vmedim bu fikri :bicak::KK53:
bebegiiiimmm :KK15::KK15::KK15: napıyosun nasılsınnnn:KK200:
biz cokk iyiydik düne kadar. dün hasta oldum ve hasta hasta işe geldim :işsiz:
canimm iyiyim cok sukut kizim dia cikariyor o yoruyor boraz
Sen neden hastalandinbyaa dikkat et kuzum. Mumkunse rapor all dinlenn:KK19:
ben iki canliyim halim yok dee:silah:
inşallah canımm:KK36:
Allah kabul etsin Allah sabrını veriyor çok şükür:dua:
ben çok kötüyüm bu sabah 61.9 çıktım sahurda fazla yedim biraz su da çok içmiştim wcye çıkmayalı bugün 5 oldu sanırım :KK43: kayısı yiyorum suyumuda hergün içiyorum en az 2 litre ama 3 e yaklaşıyo genelde ramazan oldumu hep böyle oluyorum :KK43::KK43:

afiyet olsun akşam acıkmadın mı çok erken yemşisin

maşallah ne güzel kilo veriyorsun
afiyet olsun kola olmasaymış iyiymiş ama 1 bardak devamını getirmezsin canım

afiyet olsun çok güzel :KK53:

onlar spordan sayılmıyo diyoduk :KK53:

afiyet olsun iyiki baklava berbatmış :KK53::KK53:

afiyet olsun iftar güzel sahurada kalkamamışsın :KK43:
amin cnm hepimizin orucunu kabul eder ins.
Sahurda yiyip su icince bende kendimi patlayacak gibi hissediyorum. Sana da kefir oneririm canim bir dene baya bagirsak calistiriyor hem de cok faydali.
Ayy canlarim benim. Afiyet olsun. Saglikli atosyirmalik mis gibi yesin buyusunler. Hindistan cevizini pek severim bende oyle deneyeyim. Bu arada medine hurmasini hangi marka kullaniyorsun? Glukoz surubu vs olyyormus ya korkuyorum almaya hurmalarim bitti:KK17:
canim nasilsin dondun mu senn
Medine hurmasinin icine ceviz, findik, fistik,badem evde hangisi varsa koyuo afiyetle yiyorsun. Ben ozellile sagurda 2 tane mideye indiriyorum. Tok tutuyor. @drdortty de paylasmis zaten :KK19:
Canım hurmanın çekirdeğini çıkarıp içini Fındıkla yada cevizle dolduruyorsun ben Hindistan cevizi de koydum. Süper oldu.
Benim iftar sahur arası tatlım budur
:KK19::KK19:o

wc olayina kefir iyi geliyor bir dene derim.
Cuma sabah mii :deli: hic s3vmedim bu fikri :bicak::KK53:

canimm iyiyim cok sukut kizim dia cikariyor o yoruyor boraz
Sen neden hastalandinbyaa dikkat et kuzum. Mumkunse rapor all dinlenn:KK19:
ben iki canliyim halim yok dee:silah:

amin cnm hepimizin orucunu kabul eder ins.
Sahurda yiyip su icince bende kendimi patlayacak gibi hissediyorum. Sana da kefir oneririm canim bir dene baya bagirsak calistiriyor hem de cok faydali.

Ayy canlarim benim. Afiyet olsun. Saglikli atosyirmalik mis gibi yesin buyusunler. Hindistan cevizini pek severim bende oyle deneyeyim. Bu arada medine hurmasini hangi marka kullaniyorsun? Glukoz surubu vs olyyormus ya korkuyorum almaya hurmalarim bitti:KK17:

canim nasilsin dondun mu senn
Medine hurmasinin icine ceviz, findik, fistik,badem evde hangisi varsa koyuo afiyetle yiyorsun. Ben ozellile sagurda 2 tane mideye indiriyorum. Tok tutuyor. @drdortty de paylasmis zaten :KK19:

:KK19::KK19:o
Kefir içmiyorum uzun zamandır ilaç alıyorum artık ancak rahatlatıyor

Dombikanne kimmiş ya biz oraları kaçırmışız...aslında biçoğumuz dombikanneyiz:anne::emir_bebek::KK200:
drdotty drdotty kaptinn kaptinn SchonerDuft SchonerDuft
bi bilen aydınlatsın sevabına
Bennnn
dombilianne ilk ismimdi sonra baktım artık dombili kalmamış
Ama bende ne özgüven artışı oldu bi havalar bi havalar. Ben o zamanlar yorumlara bile yazmıyordum o kadar biliyorsun madem niye dombilisin değil mi

Merhaba kızlar, bugün dışarda olduğum için gelemedim . Nasılsınız? Ben bugün çok susadım, havanın sıcaklığından da kaynaklıydı ama sürekli hareket halinde olduğum için çok terledim galiba.
Bugün bayağ sohbet dönmüş ;), hepsini okudum ama alıntılarım uçmuş.

Menüm
Sahur
1 tane çavdar ekmeği( küçük sandviç ekmeği kadar bişeydi), 1 tatlı kaşığı biberli sürme peynir,2 dilim hindi füme,2 ince dilim kaşar, 1 kahve
İftar
2 kepçe domates çorbası,1 büyük kase salata,2 servis kaşığı et mantar sote,1 kase kayısı hoşafı
1 top böğürtlenli dondurma
Su:2.5 lt
Spor:10 dk trampolinde zıplama,20 dk yakantop oyunu toplamda 30 dk SchonerDuft SchonerDuft

Kızlar ben sahur sonuna kadar uyumuyorum bu gece biraz yürüyüş yaptım biraz kürek çektim çooook yemek yedim. Sanırım en sevdiğim şey tok karna yemek yemeye devam etmek
İyi geceler
Bugün ben de uyumıycam sahurumu yapıp uyuycam. Hala çay içiyorum, canım bi de kahve çekiyo onu da vakit dolmadan içeyim de içimde kalmasın:).
Yemek yemeyi kim sevmez ki sevmesek şimdi burda olmazdık dimi:-)

Back
X