- 22 Şubat 2017
- 5.229
- 14.638
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #278.601
Günaydın kızlar

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın kızlar
Evet canım ben en sağdaki aşırı yağ kaybı kısmını yapıyordum canım biraz proteini zengin tutmaya çalıştım. Bencede senin için yağ kaybı için önerilen ortadaki değerler daha uygun tüketmen gereken besinler var. Haftada 1 güne de Mısır ekledik mi süper olur. Organik süt içmen uygunmuş marketlerdeki organik sütler olmaz mı acaba. Sen bu kalori miktarlarıyla ayda 3-4 kilo verirsin diye düşünüyorum.
segus canımcım senin hedef 58 miş madem şu zigzagı güzelce yapsan bak 2 ayda büyük kısmı gider. Beni gördünüz işte 87 den indim buraya.(birde öncesi var tabi)
Bugünlerde bende çok takip edemedim burayıtugbaFB nasılsın canım arkadaşım herşey yolunda mı?
Sagol canimCanım hurmanın çekirdeğini çıkarıp içini Fındıkla yada cevizle dolduruyorsun ben Hindistan cevizi de koydum. Süper oldu.
Benim iftar sahur arası tatlım budur
Hee geldim ya :) sen nasılsıncanim nasilsin dondun mu senn
Medine hurmasinin icine ceviz, findik, fistik,badem evde hangisi varsa koyuo afiyetle yiyorsun. Ben ozellile sagurda 2 tane mideye indiriyorum. Tok tutuyor. @drdortty de paylasmis zaten![]()
Canım hurmanın çekirdeğini çıkarıp içini Fındıkla yada cevizle dolduruyorsun ben Hindistan cevizi de koydum. Süper oldu.
Benim iftar sahur arası tatlım budur
canim nasilsin dondun mu senn
Medine hurmasinin icine ceviz, findik, fistik,badem evde hangisi varsa koyuo afiyetle yiyorsun. Ben ozellile sagurda 2 tane mideye indiriyorum. Tok tutuyor. @drdortty de paylasmis zaten![]()
Canım ben normalde kuru ürünleri marketten aldığımda Tadım markanın ürünlerini alıyorum. Çoğunlukla bu tip ürünleri üreticileri eşimin çalıştığı yere hediye getirirler şimdi evdeki hurmalarda öyle. Ne yazıkki herşeyde katkılar var. Bende bu tip ürünlerin alışverişlerinde çok zorlanıyorumwc olayina kefir iyi geliyor bir dene derim.
Cuma sabah miihic s3vmedim bu fikri
canimm iyiyim cok sukut kizim dia cikariyor o yoruyor boraz
Sen neden hastalandinbyaa dikkat et kuzum. Mumkunse rapor all dinlenn
ben iki canliyim halim yok dee
amin cnm hepimizin orucunu kabul eder ins.
Sahurda yiyip su icince bende kendimi patlayacak gibi hissediyorum. Sana da kefir oneririm canim bir dene baya bagirsak calistiriyor hem de cok faydali.
Ayy canlarim benim. Afiyet olsun. Saglikli atosyirmalik mis gibi yesin buyusunler. Hindistan cevizini pek severim bende oyle deneyeyim. Bu arada medine hurmasini hangi marka kullaniyorsun? Glukoz surubu vs olyyormus ya korkuyorum almaya hurmalarim bitti
canim nasilsin dondun mu senn
o
Kuzum bu ramazan ayi beni cok yordu iftar hazirla sahura kalk hazirla yat tekrar 6 da kalkip yollara düş ee bide benim kız, zombi gibi geziyorum. Gruba yazacak halim bile yok bi kac gündür,bir de pazar günü sanki yaranacakmışım gibi kv nin akrabalarını iftara davet ettim sabahtan aksama bittim resmen dinlemedim hic kayınvelideciğim akrabaları geldi diye yardım eder belki dedim ama elini sürmedi hicbişeye ihale bana kaldi
Bu arada senin bana verdigin taktigi kaynanam bana verdi dün, yemek kalmisti pazar gününden yemek yapmam bunlar bitsin dedim tamam yapma ama corbalarin guzel oluyor senin corba yaparsin dediki ben corba sevmem severek yapmadigim icinde begenmem corbalarimi
Afiyet olsun canım ölemeç çorbası ne acaba ?21 mayıs menüm
sabah 1yumurta peynir domates salatalık zeytin ekmek
öğlen
yoğurtlu ölemeç çorbası
akşam patates saltası
yuvalama çorbası
1 kerebiç
kızlar ik igündür dikaat etmiyorum adetim deli gbi tatlı yemek istiyorum o sebeple pek fenayımmm
Afiyet olsun canım ölemeç çorbası ne acaba ?
Tatlı isteğini kuru meyvelerle yada tarçınlı süt ile atlatabilirsin
Yuvalama çorbası benim bildiğim versiyonunda un içerir annemlerde bulgur ekleyerek yapar. Sizde de öyleyse yanında patatesle çok uygun olmamış. Seni kaptan yardımcısına şikayet ediyorumSchonerDuft
Sende Mersinli olduğuna göre schonerduft ın pirinçli soğuk çorbasının tarifini bana verebilirsiniz. Biz buğdayla yapıyoruz çocuklar çok hoşlanıyor
Canım 58 cok ıstıyorumda okadar vermıycem sanırım yenı hedefım 63. 63e gelınce mezun olmak ıatıyorum 5 kılom kaldıEvet canım ben en sağdaki aşırı yağ kaybı kısmını yapıyordum canım biraz proteini zengin tutmaya çalıştım. Bencede senin için yağ kaybı için önerilen ortadaki değerler daha uygun tüketmen gereken besinler var. Haftada 1 güne de Mısır ekledik mi süper olur. Organik süt içmen uygunmuş marketlerdeki organik sütler olmaz mı acaba. Sen bu kalori miktarlarıyla ayda 3-4 kilo verirsin diye düşünüyorum.
segus canımcım senin hedef 58 miş madem şu zigzagı güzelce yapsan bak 2 ayda büyük kısmı gider. Beni gördünüz işte 87 den indim buraya.(birde öncesi var tabi)
Bugünlerde bende çok takip edemedim burayıtugbaFB nasılsın canım arkadaşım herşey yolunda mı?
Afuyet olsun canım o corbayı nasıl yaptın de bakım21 mayıs menüm
Peynirli omlet zeytin peynir 2 dilim tahılli ekmek klasik sahur
Iftar
2 kepce sakala çarpan çorbası)) adı buydu sanirim
1 porsiyon hunkar begendi
4 dilim karpuz
1 lt su simdilik
Kaç gün kaldı kv gitmesine.Kuzum bu ramazan ayi beni cok yordu iftar hazirla sahura kalk hazirla yat tekrar 6 da kalkip yollara düş ee bide benim kız, zombi gibi geziyorum. Gruba yazacak halim bile yok bi kac gündür,bir de pazar günü sanki yaranacakmışım gibi kv nin akrabalarını iftara davet ettim sabahtan aksama bittim resmen dinlemedim hic kayınvelideciğim akrabaları geldi diye yardım eder belki dedim ama elini sürmedi hicbişeye ihale bana kaldi
Bu arada senin bana verdigin taktigi kaynanam bana verdi dün, yemek kalmisti pazar gününden yemek yapmam bunlar bitsin dedim tamam yapma ama corbalarin guzel oluyor senin corba yaparsin dediki ben corba sevmem severek yapmadigim icinde begenmem corbalarimi
Cezasını keserdik ama ramazandan sonra not düşüyorumAfiyet olsun canım ölemeç çorbası ne acaba ?
Tatlı isteğini kuru meyvelerle yada tarçınlı süt ile atlatabilirsin
Yuvalama çorbası benim bildiğim versiyonunda un içerir annemlerde bulgur ekleyerek yapar. Sizde de öyleyse yanında patatesle çok uygun olmamış. Seni kaptan yardımcısına şikayet ediyorumSchonerDuft
Sende Mersinli olduğuna göre schonerduft ın pirinçli soğuk çorbasının tarifini bana verebilirsiniz. Biz buğdayla yapıyoruz çocuklar çok hoşlanıyor
yemek yaptıktan sonra toparlamaları sonraya bıraksan o uyurken yapsan nasıl olur . uyku saatin 9,30 a ertelersende çokça vaktiniz olur ama ertelemek doğru mu uyku saatini bilemiyorumYa kızlae okadar yogun ve yorgunumkı anlatamam. Evde ısım bıtmıyo ıste ısım bıtmıyo depresyona gırmekten korkuyorum. Esım cok yardımcı evde ona ragmen yetısemıyorum. Oglumla kalıtelı zaman gecıremıyorum son gunlerde. Eve gel yemek yap az ortalık toparla derken onum uyku saatı gelıyo uyutuyorum bı bakıyorumkı hıc oturup onunla oynayamamısımbana akıl verın napayım ben nasıl kalıtelı zaman gecırebılırım uyku saatını yavas yavas ertelesemmı 10 aylık en gec 8.30 da uyuyo. Bende 5te evde oluyorum. Cok moralım bozuk
![]()
benim canım da çekti şimdi kerebiç uzun zamandır yemiyorum21 mayıs menüm
sabah 1yumurta peynir domates salatalık zeytin ekmek
öğlen
yoğurtlu ölemeç çorbası
akşam patates saltası
yuvalama çorbası
1 kerebiç
kızlar ik igündür dikaat etmiyorum adetim deli gbi tatlı yemek istiyorum o sebeple pek fenayımmm