Neden canim hazir kefirleri sevmiyor musun? Ilac a alismasa bunyen daha iyi olmaz mi
munter tatlisi

afiyet olsun canimm

Dolu dolu hafif menu
hos geldin cnm iyi bende ramazan bebek yogunluk
Ne yapcaz ya her seye bir sey katiyorlar . katkisizlar cook pahali olelim mi ac mi duralim napalimm
Al beni vur sna canin

Ben daha calismaya baslamadan bu haldeyim calisinca ne yapacagim bilmiyorum

Sana tavsiyem oglunun uyku saatini saaakin degistirmemen eve gelince yemeginizi yiyip hep onunla ilgilen o uyuyunca da sessiz olabilecek osleri hallet bosver saginik kalsin oglusundan onemli degil. EV supuruleceksr sen yemek hazirlarken esin evin bir tozunu alsin hani bebis yerdekileri toplar yer diye her gun supurulmesi iyi oluyor onun icin diyorum .
aktivite olarak adim adim egitim seti var kullaniyor musun ?
hangi diyetisyen o de bakem

Hazir kefir ictin mi ? ayrandan daha kati boza kivaminda hafif eksimsi bence yeniden dene seversin hem saglikli hem faydali hem bahirsak calistiriyor
Bence artik dur demenib zamani gelmis. Hic hoslanmadigim seydir ima emrivakim Bak esin hazir istemiyor sen esine at topu ve evde olmadigini kabul edemeyecegini soyle. Herkesin evi dolu olabilir ama soyle dusun sen olmsan o insanlari bir sekilde agirlayacaklar degil mi neden kendini kullandirasin. Evde olsa yine derim iyilik sende kalsin ama evde degilsin hic o top a girip milleti alistirma.